Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

reptile
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la reptile » 16 mar 2014, 04:01

Mozambik je napisao/la:Dzekina familija u hotelu, selektorova familija na terenu :lol:
:mrgreen:
shandrlike-tandrlike

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 16 mar 2014, 04:28

Edin Dzeko..... Ime i prezime..... Covjek kojem ne treba da seremo usta kad ga spomenemo nego da se dičimo!
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

hadzaj
Kontakt:

Post Postao/la hadzaj » 16 mar 2014, 09:41

Pogodak protv Hull Citijy
" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 16 mar 2014, 10:41

Juventinisimo je napisao/la:Prijatelju nema potrebe za "podjebavanjem"...to znam i ja ali sam operisan od toga...svjestan sam ja da smo mi balkanci prvaci svijeta u podjebavanju..
O tome si trebao razmisljati prije nego sto si ti poceo da podjebavas.
Ti si prvi poceo a moj odgovor "istom mjerom" si i vise nego zasluzio. Citirao si samo moj komentar a ono sto je izazvalo taj komentar nisi. I sad ti fin a ja ne valjam?
Ja sam bio na strani Begovica kad je bilo ono sa Papetom. Bio sma na strani Misimovica kad je ispala frka sa Cirom a kasnije i Papetom. Jednostavno, mislim da sam na strani onih koji su vise dali i koji su vise u pravu a ne oni koji su poceli u Zelji. Znaci, Edina ne smijemo braniti od pljuvaca i selektora koji je totalno nesposoban?

Edin i Braco su nam najveci igraci koje smo ikad imali. Jednog smo otjerali, drugog jos malo. I Braco je odustao od repke zbog stoke sa tribina i nesposobnog selektora kao sto je ovaj sada. Sve je ovo maslo podlog Papeta i nesto kompleksasa koji vec godinama pljuju po Edinu! Tempirao je Pape kad ce izazvati frku i kad ce uvaliti bratove igrace u repku.
Moju majku da spomene neki papak sa tribine, uletio bi i udavio tog skota. Da sam na Edinovom mjestu, poslije Brazila bi se fino zahvalio i vozdra reprezentacijo. Eto vam Papeta i njegove familije. Bolje niste zasluzili.

To sto neki ljudi gledaju povrsno, vide nick, vide da mi je Dzeko drag igrac i odma sastave cijelu pricu je njihov problem. Papeta ni bilo kojeg drugog selektora nikad nisam gledao po klubu gdje je igrao.
Povrsno i plitko razmisljanje. Logicno da ces izazvati onakvu reakciju. Sta si ocekivao, da ja klimam glavom na tvoje uvrede?

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 16 mar 2014, 12:58

Neutral je napisao/la:
Napisao sam da je sadašnji Džeko u mnogo slabijoj formi nego onaj Džeko iz Wolfsburg-a. Jesam li tu išta pogriješio? :roll:
Ako ti smatraš da si ti samo to naveo onda oke, nisi ništa pogriješio. ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 mar 2014, 13:46

Nisam samo to naveo ali to je najvažnije bilo u svemu tome :)

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 mar 2014, 14:12

Dzeko je sada za razliku od vremena kad je bio u Njemackoj igrac na kome su uvjek dvojica, jaca mu je i liga i stoperi koji ga cuvaju, slabiji mu je i Miske u reprezentaciji nego sto je tada bio, pogresan klub tj. taktika koja mu cesto i ne pase, nije neprikosnoven kakav je tamo bio mali pad forme i klupa sto u Njemackoj nije bio slucaj. Jovetic je u Italiji bio bog a ovdje ga na mapi nema. Mislim da Dzeko nije losiji nego je to splet okolnosti a ako je i losiji to su nijanse i kao takav je daaaaaleko nas najbolji igrac a i covjek. Njegov humanitarni rad je nemjerljiv sa bilo kojim drugim reprezentativcem.E da nam je vise sportasa kao on gdje bi nam kraj bio.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 16 mar 2014, 18:32

SamoZeljo je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la:Prijatelju nema potrebe za "podjebavanjem"...to znam i ja ali sam operisan od toga...svjestan sam ja da smo mi balkanci prvaci svijeta u podjebavanju..
O tome si trebao razmisljati prije nego sto si ti poceo da podjebavas.
Ti si prvi poceo a moj odgovor "istom mjerom" si i vise nego zasluzio. Citirao si samo moj komentar a ono sto je izazvalo taj komentar nisi. I sad ti fin a ja ne valjam?
Ja sam bio na strani Begovica kad je bilo ono sa Papetom. Bio sma na strani Misimovica kad je ispala frka sa Cirom a kasnije i Papetom. Jednostavno, mislim da sam na strani onih koji su vise dali i koji su vise u pravu a ne oni koji su poceli u Zelji. Znaci, Edina ne smijemo braniti od pljuvaca i selektora koji je totalno nesposoban?

Edin i Braco su nam najveci igraci koje smo ikad imali. Jednog smo otjerali, drugog jos malo. I Braco je odustao od repke zbog stoke sa tribina i nesposobnog selektora kao sto je ovaj sada. Sve je ovo maslo podlog Papeta i nesto kompleksasa koji vec godinama pljuju po Edinu! Tempirao je Pape kad ce izazvati frku i kad ce uvaliti bratove igrace u repku.
Moju majku da spomene neki papak sa tribine, uletio bi i udavio tog skota. Da sam na Edinovom mjestu, poslije Brazila bi se fino zahvalio i vozdra reprezentacijo. Eto vam Papeta i njegove familije. Bolje niste zasluzili.

To sto neki ljudi gledaju povrsno, vide nick, vide da mi je Dzeko drag igrac i odma sastave cijelu pricu je njihov problem. Papeta ni bilo kojeg drugog selektora nikad nisam gledao po klubu gdje je igrao.
Povrsno i plitko razmisljanje. Logicno da ces izazvati onakvu reakciju. Sta si ocekivao, da ja klimam glavom na tvoje uvrede?
Jedini razlog tog citiranja je da post ne bude kilometar dug...nisam vidio potrebu da citiram sve...to gore stoji i vidi ga svako tako da nisam imao nikakvu namjeru nesto sakriti...iza svojih rijeci stojim...
Apsolutno ne smatram da si los covjek,bio bi spreman sa tobom popiti kafu :)

Ja napisao poveliki komentar a tebi haman samo ovo zapade za oko...sve to napisano je moj licni stav..
O Dzeki sam isto napisao...iza toga stojim kao sto stojim iza svega sto napisem(ima gore,nadji,procitaj,citiraj, odgovori)..kako ti volja..

Avioni,hoteli,familija,menadzeri,novinari...i o tome sam napisao..nije mali broj kad nas je to "zveknulo" u glavu..sto je najgore to uvijek dodje u najgore vrijeme..fino je kad se pobjedjuje i kad je "familija" tu...samo to ne ide tako..kao sto rece...vec sam o tome napisao,pa bujrum,citiraj i reci ako sta nije istina..

Dozvoli da pokusam objasniti sta sam mislio sa "ogranicen covjek"..

Svi mi ovdje mozemo "pametovati" ali da Susic nije dio tima zajedno sa Dzekom,Spahom,Begom,Pjanom,Misketom e to ne mozemo...da selektor ne valja a igraci valjaju(plasiramo se po prvi puta na neko takmicenje) to u ovom slucaju ne ide zajedno..
Ipak Susic,taman i najgori selektor ikada je imao 8-1-1 u kvalifikacijama...tesko da iko ikada skine taj "rekord"..
Svi oni su podjednako zasluzni za SP..znaci Susica pljuvati ostale braniti to onda vodi samo u jednom pravcu...ogranicenosti..

Da samo neku malu stvar uporedim...da je neko negdje u nekoj drugoj repki u onakvoj utakmici MORAS POBIJEDITI ubacio Hajrovica i Izet je smjesti tamo gdje treba..taj bi bio GENIJALAC...kod nas je coban...kockasta glava..klaun..papak..i ima tih "epiteta" koliko hoces..nije ok..

Nije ok pljuvati ni na koga...kritikovati da ali ne i vrijedjati...pogledaj okolo "bisera" koji cak i Ivicu Osima popljuju sprdajuci se cak i sa njegovom bolesti...to su degenerici..
Upravo taj Osim je udario zdrave temelje u savezu...vjerujem da nije sve perfektno ali covjek je covjek i nikada ne moze nesto uraditi perfektno...medjutim 100 puta je bolje nego sto je bilo i to nam je dalo rezultat..
O vrijedjanju Susica necu ni pocinjati...

Da se osvrnem i o novom/starom problemu oko klanova u repki...mogli bi 100 000 stranica napisati...i opet nebi bilo dovoljno..
Tih "klanova" vjerujem da ima...to su vjerovatno igraci sa "naseg" podrucja(Dzeko,Spaha,Ibricic) i ostalih koje nije briga za time(Pjanic,Bega,Lulic,Rusilac)..da sad ne nabrajam samo cu reci da toga ne smije biti....to negativno utjece na repku...jednom je i prije Susic zbog toga "poludio" a inace je jako smiren covjek...znaci pretjeralo se u tome...ti "klanovi" ni u puno vecim repkama od nase ne mogu proci...ima toga vjerujem svugdje po svijetu ali mi smo mala zemlja i nemamo milion igraca..to nama itekako moze naskoditi..

Mi da imamo igraca kao Spanija,Engleska to se nebi tolerisalo..medjutim nemamo i ove sto imamo su najbolji i moraju da budu kao jedno a ne da se "napinju" za malo zasto..
Svi oni vole repku isto kao sto mi volimo njih...ali isto tako su SVI tvrdoglavi k'o mazge..razmisljaju kao "pioniri"...atmosferu ruse ne iz neke namjere nego nehoticno..zbog tvrdoglavosti..znas kako to ide...das im prst oni zgrabe cijelu ruku..ne valja..

Ja se slazem da se Dzeko brani...ja cu ga uvijek braniti jer ga obozavam...ali sve ima svoje granice...i kod Dzeke i kod Spahe i kod Papeta...nijedan od njih nije veci od nase svetinje...
Istina je da je Pape trebao zamijeniti Dzeku..ali isto tako istina je da je nas tim igrao katastrofalno do te famozne 60 minute...zasto??? pa ne mozemo samo Papeta kriviti za to..svi su podjednako krivi..evo branicu Dzeku(zbog povrede) ali sta bi sa ostalim??? Spaha recimo dribla u sesnaestercu :o (Pape mu rekao??)

Najveci uzrok prozivanju naseg DIJAMANTA je upravo ta NE igra..nista drugo..znaci oni na terenu..NE slozni..NE zainteresovani..NE rastrcani..napeti zbog necega...to je bio jedini povod navijacima za onim skandiranjem(ne opravdavam to ali to je tako,to se desava).. rekao sam prije 2-3 posta i zasto bas Dzeki..
Hrvatska kad ne igra ori se stadionom "igrajte p3d3ri"..Cijela Argentina zvizdi Mesiju...itd...to je sastavni dio igre i Dzeko mora sa time da se nosi malo bolje...a ne da bude "dirigent"...to ne valja..

Ako je sve ovo izreceno "povrsno i plitko"(kako tvrdis)..izvoli i objasni zasto?

PS.Dzeko je jedan velikan i nece se bas tako lako oprostiti od repke...to onda nebi bio Dzeko
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 16 mar 2014, 18:44

Oni su ba svi razmaženi, velike bebe da ne kažem pice, imaju sve al bukvalno, slavu, pare, koke, merak a ponašaju se baš kao što sam napisao, umjesto da stisnu muda da budu muškarčine i da pokažu da su zreli i kolko tolko pametni momci oni se ponašaju kao prdačići u školi a la drugarice učiteljice ako ibričića nema neću ni ja wtf jbt sramota me kako se ponašaju hraaak

Gesendet von meinem C6906 mit Tapatalk
WHUFC

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 16 mar 2014, 18:51

Dzeko je bolji sada nego iz doba Wolsburga.Za njega Wolsfburg bio perfekcija I sve se tamo poklopilo .Bio je glavna karika ekipe I imao je Misimovica koji ga non stop trazio .Engleski fudbal I liga su puno jaci od Njemacke .Nemogu da vjerujem da City nema igraca koji zna loptU da ubaci sa krila I sve im ide kroz sredinu al kako je dosao Navas malo se to popravilo al jos uvijek je katastrofalno .Kad je jedan igrac City-a dao gol glavom? Sva igra se svodi na pojednicane kvalitete a ne timsku igru .

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 mar 2014, 21:24

ZmajeviBiH objavili da je Irfan Redzepagic usmeno sve dogovorio sa Dortmundom, i da Dzeko nakon SP ide u Dortmund, na sta su se Njemci pravo upecali.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 16 mar 2014, 21:49

Goalgetter je napisao/la:ZmajeviBiH objavili da je Irfan Redzepagic usmeno sve dogovorio sa Dortmundom, i da Dzeko nakon SP ide u Dortmund, na sta su se Njemci pravo upecali.

Irfan je najvece zlo koje je zadesilo Dzeku.Ljigavac od covjeka.
1946

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 mar 2014, 21:51

Head je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:ZmajeviBiH objavili da je Irfan Redzepagic usmeno sve dogovorio sa Dortmundom, i da Dzeko nakon SP ide u Dortmund, na sta su se Njemci pravo upecali.

Bas iz tog razloga i ne vjerujem u taj transfer, jer ce ovaj ljigavac gledati da sto vise love izvuce iz ovog transfera, a Dortmund ce biti medju klubovima koji ce najmanje ponuditi novca. Tu su atraktivniji jedan Atletico Madrid ili Inter za ''dzepa'' . A Dortmund za dosta manje pare moze dovesti Adriana Ramosa.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 16 mar 2014, 22:14

Sutra mu rođendan, ala ce da ga prisastavi Amri :mrgreen:

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 16 mar 2014, 22:22

Head je napisao/la:

Zasto je zlo ??? Dzeko ima ugovor tako jak da boli glava lupas gloposti covijece,
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 mar 2014, 22:22

Jedino ako opet budu zajedno a mislim da ne trebamo komentarisati privatni život nekih igrača osim ako ne rade gluposti kao Nicklas Bendtner.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 mar 2014, 22:44

Sheyi je napisao/la:Sutra mu rođendan, ala ce da ga prisastavi Amri :mrgreen:
Ništa prije braka, šeriatski :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 17 mar 2014, 00:01

Ma hoce nije da nece...kako je sa njom forma mu se gubi a ona jadna brusi li brusi naseg dijamanta :D
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 17 mar 2014, 00:07

Virtu4l je napisao/la:
Ništa prije braka, šeriatski :P
:mrgreen:

Sretan rođendan našoj hamajliji

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 17 mar 2014, 00:52

Head je napisao/la:

Ma ja. Samo mu je sredio da ima 7,8 miliona eura godisnje i da igra u ponajacoj ekipu u tada najacoj ligi na svijetu. Jako los posao :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.