Odlicna utakmica, konacno s uzivao u igri Barce

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
CUj presticilet3 je napisao/la:Messi punu godinu dana ne igra na svom nivou, pored toga covjek pauzirao skoro tri mjeseca u sred sezone, a i otkako se vratio šeta po terenu doslovno, povraca pored terena (i kao takav ce prestici vašeg omiljenog kopitara)....i ti sad upadaš sa takvom pricomgeoxx je napisao/la:Pa Ronaldo ima samo 3 utakmice vise u Primeri i 7 golova vise od Messija. Neki to prikazuju kao da je Messi propustio 10-tak utakmica i opet stize Ronalda.![]()
Gledajuci Mesija i obaranja svih dosadasnjih rekorda skoro pa niko se ne sjeti prvog Ronalda a i ovog drugog. Sad ce sve uci u monotiniju kad Mesi bude obarao sve a samo svoje rekorde. Promatrajmo istoriju i idemo na obaranje rekorda LP. Voljeli ga ili ne - Mesi ce ostati nenadmasan godinama.geoxx je napisao/la:Pa Ronaldo ima samo 3 utakmice vise u Primeri i 7 golova vise od Messija. Neki to prikazuju kao da je Messi propustio 10-tak utakmica i opet stize Ronalda.
Pa ko ga j3be sto ne igra?let3 je napisao/la:Messi punu godinu dana ne igra na svom nivou, pored toga covjek pauzirao skoro tri mjeseca u sred sezone, a i otkako se vratio šeta po terenu doslovno, povraca pored terena (i kao takav ce prestici vašeg omiljenog kopitara)....i ti sad upadaš sa takvom pricomgeoxx je napisao/la:Pa Ronaldo ima samo 3 utakmice vise u Primeri i 7 golova vise od Messija. Neki to prikazuju kao da je Messi propustio 10-tak utakmica i opet stize Ronalda.![]()
jasno je svima da se cuva za Brazil, ali ce opet i takav "pod rucnom" (a raspada se, kako vi konstantno pišete) prestici Ronalda i tako opali šamarcinu vašem idolu....covjek se raspada, ne igra mjesecima, povraca po terenu i opet na kraju više golova zabijeDzoni je napisao/la:Pa ko ga j3be sto ne igra?let3 je napisao/la:Messi punu godinu dana ne igra na svom nivou, pored toga covjek pauzirao skoro tri mjeseca u sred sezone, a i otkako se vratio šeta po terenu doslovno, povraca pored terena (i kao takav ce prestici vašeg omiljenog kopitara)....i ti sad upadaš sa takvom pricomgeoxx je napisao/la:Pa Ronaldo ima samo 3 utakmice vise u Primeri i 7 golova vise od Messija. Neki to prikazuju kao da je Messi propustio 10-tak utakmica i opet stize Ronalda.![]()
Zar se nije pisalo bas na ovoj temi da se midzet cuva za Brazil (sto je po meni pisanje po klubu koji ga placa,plus koji je ucinio da danas bude visociji za 10 centimetara)?
Firaun portugalski.let3 je napisao/la: jasno je svima da se cuva za Brazil, ali ce opet i takav "pod rucnom" (a raspada se, kako vi konstantno pišete) prestici Ronalda i tako opali šamarcinu vašem idolu....covjek se raspada, ne igra mjesecima, povraca po terenu i opet na kraju više golova zabije![]()
![]()
Varalico portugalska, vrati zlatnu loptu jedinom pravom vlasniku
pa slažem se sa ovimDzoni je napisao/la:Firaun portugalski.let3 je napisao/la: jasno je svima da se cuva za Brazil, ali ce opet i takav "pod rucnom" (a raspada se, kako vi konstantno pišete) prestici Ronalda i tako opali šamarcinu vašem idolu....covjek se raspada, ne igra mjesecima, povraca po terenu i opet na kraju više golova zabije![]()
![]()
Varalico portugalska, vrati zlatnu loptu jedinom pravom vlasniku![]()
Kakav idol bolan,nemam ja idola za razliku od tebe pripadnice midzetizma.![]()
Al nije valjda da midzet misli da moze sa Argentinom da napravi nesto na SP?![]()
Rekao sam vec (i evo ponovit cu) od toga nema nista jer broj kvalitetnih hamala kod gaučosa je puno manji nego u barci.
I kakve su ovo price oko produzenja ugovora?
Ja sam mislio da svi igraci barce igraju za lijepu rijec.
Sanjam i ja svasta nesto.let3 je napisao/la:
pa slažem se sa ovimali Najveci sanja taj trofej u Brazilu...sam je to izjavio
a ne ja
nemam ti ni ja idola, gluho i daleko bilo....vec namjerno preuvelicavam vrijednosti vaše noćne more![]()
ma realno, Argentina nema šanse da dođe do naslova SP, taman da im Messi leti po terenu.....naprijed to izgleda odlicno (Messi, Aguero, DiMarija, Higuain), ali nemaju kvalitetnu sredinu da ih opslužuju i da (kako kažeš) hamale za njih - a posebno su loši u zadnjoj liniji...a kako ce i moci nešto ozbiljnije - kad im igru kreiraju Banega i GagoDzoni je napisao/la:Sanjam i ja svasta nesto.let3 je napisao/la:
a ne ja
nemam ti ni ja idola, gluho i daleko bilo....vec namjerno preuvelicavam vrijednosti vaše noćne more![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa nije bas razlika toliko drasticna,koliko je neki pokusavaju da predstave.
pa to su sve bili kljucni golovi za realove titule za razliku od Messijevih.... auu malo sam se zezn'o ipka nisulet3 je napisao/la:ma realno, Argentina nema šanse da dođe do naslova SP, taman da im Messi leti po terenu.....naprijed to izgleda odlicno (Messi, Aguero, DiMarija, Higuain), ali nemaju kvalitetnu sredinu da ih opslužuju i da (kako kažeš) hamale za njih - a posebno su loši u zadnjoj liniji...a kako ce i moci nešto ozbiljnije - kad im igru kreiraju Banega i GagoDzoni je napisao/la:Sanjam i ja svasta nesto.let3 je napisao/la:
a ne ja
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa nije bas razlika toliko drasticna,koliko je neki pokusavaju da predstave.![]()
četvrtfinale maximum
A Rona je dobar covjek u suštini, mada ga mi nešto slabo hejtamo u zadnje vrijeme...jedino Arena ga pljune onako po navici
nešto iz Zenice ga je pogodilo i tako to
a nisam znao da nam je uvalio 12 komada dosad
O kakvim ti bolan argumentima?xaves je napisao/la:najjaci argument im je da je messi midzet i nista vise![]()
a i takav u najgoroj formi posljednje 4 sezone izvuce ovo ispod:
Lionel Messi je igrač sa najviše golova i asistencija u 2014. godini.
Pa sta bi da se ne sprema za Brazil
Ne da si se samo zeznuo, nego si s tom postavkom teza napravio pogresku epskih razmjera.xaves je napisao/la:pa to su sve bili kljucni golovi za realove titule za razliku od Messijevih.... auu malo sam se zezn'o ipka nisu
niste stigli na nivo da prepoznajete ironiju, al' dobro kao i klub i navijaci zaostaju, standardnoRickBlaine je napisao/la:Ne da si se samo zeznuo, nego si s tom postavkom teza napravio pogresku epskih razmjera.xaves je napisao/la:pa to su sve bili kljucni golovi za realove titule za razliku od Messijevih.... auu malo sam se zezn'o ipka nisu
Ovoliku kolicinu neznanja nisam primjetio jos od rerninih maloumnih izjava.
da, dva gola messija u polufinalu LP su jednako bitna kao golovi ronalda u ligima, i ne odlucuje se uvijek direktno u tim duelima, ali kad vidis broj titula govori li ti to ista?RickBlaine je napisao/la:Prvo, nema potrebe da me persiras. Iako je tvoje postove, obzirom na slabu pismenost teze skontati nego recenice Gorana Barea, u tom gore postu nema apsolutno nikakve ironije na kakvu si ti htio da sugeriras. Htio si naravno reci da je Messi u el clasicima zabijao vaznije golove od Ronalda (odnosno, one koji donose titulu Primere). Mojim odgovorom bi onako, ukoliko ukljucis svoje mozdane vijuge, mogao shvatiti da se o tituli ne odlucuje u petom, desetom, dvadesetom ili dvadeset i petom kolu (kada su se do sada uglavnom igrali derbiji) i da su golovi i jednog i drugog odprilike podjednako vazni.
Iako se dobro sjecamo nakon cega je dosao do ta dva gola, da, ti golovi su nesto bitniji od Ronaldovog u Kupu i Calme (koji su stvarno odlucili prvaka). Sto opet govori da je ucinak odprilike podjednak.xaves je napisao/la: da, dva gola messija u polufinalu LP su jednako bitna kao golovi ronalda u ligima
To nam jasno govori da je Barcelona igrala bolje od Madrida u tom periodu.i ne odlucuje se uvijek direktno u tim duelima, ali kad vidis broj titula govori li ti to ista?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.