FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

salle86
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la salle86 » 16 mar 2014, 19:58

FKZ1921 je napisao/la:Dajte ljudi razmislite malo prije nego sta ovdje napišete. Imamo to što imamo,u vrhu smo, imamo realne šanse da budemo medju prve cetiri ekipe.
koji si ti pesimista jarane
ja mislim da nemamo šanse sve i da hoćemo da ne budemo među prve 4 ekipe na kraju

a za ovo ostalo, sve stoji...
mlad tim koji uprkos neiskustvu drži vrh premierligaške tabele
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 16 mar 2014, 20:00

salle86 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Dajte ljudi razmislite malo prije nego sta ovdje napišete. Imamo to što imamo,u vrhu smo, imamo realne šanse da budemo medju prve cetiri ekipe.
ja mislim da nemamo šanse sve i da hoćemo da ne budemo među prve 4 ekipe na kraju

Pesimista? :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 mar 2014, 20:02

fkzeljeznicarba je napisao/la:
salle86 je napisao/la:

Pesimista? :D
:mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 16 mar 2014, 20:29

corleone87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
kakva ba wisla, da igra u drugom timu hajduka, dobio bi poziv 100%

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 16 mar 2014, 20:35

Pitari opet nastavljaju sa sudiskim namještaljkama. Neznam zašto naša uprava šuti jer pored svih problema kojih imamo sa povredama to bi nas moglo koštati titule. Pogledajte samo zbog čega Delač nije dobio crveni karton. Zove se sramota.

cobefks
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la cobefks » 16 mar 2014, 20:37

JosipBukal je napisao/la:Pitari opet nastavljaju sa sudiskim namještaljkama. Neznam zašto naša uprava šuti jer pored svih problema kojih imamo sa povredama to bi nas moglo koštati titule. Pogledajte samo zbog čega Delač nije dobio crveni karton. Zove se sramota.
Kaze se "sudijskim" i pise se " ne znam" Josipe.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 16 mar 2014, 20:45

FKZ1921 je napisao/la:Stvarno bi se neki navijači Želje trebali zapitati vole li istinski klub! Ako misle da ga vole, na koji nacin pokazuju tu ljubav?
Je li normalno voljeti klub samo onda kad pobjedjuje?
Očigledno je da ima takvih. Nažalost, takvi samo misle da vole klub, a ustvari takvi su tu zbog sebe, svojiih nekih frustracija i kompleksa i klub i stadion im dodje kao terapija.
Dakle, pisati takve nebuloze na račun D.Sadikovica, momka koji je jos junior po godinama, goviri u ptprilog ovoga što sam predhodno napisao.
Jučer sam pisao da sam gledao omladince u Zenici protiv Viteza i nahvalio K.Memiju, dijete koje je tek prešlo iz kadeta u juniore, on danas ulazi u igru u premijerligaskoj utakmici seniora.
Zašto potenciram ovu priču oko juniora?
Hocu da vratim priču u realnost. A realnost je to da smo u prvenstvo ušli sa ambicijama da se izbori mjesto koje vodi u euro takmicenje, da se forsiraju mladi igraci iz sopstvsnog pogona, ds bi oni u narednom prvenstvu mogli zamijeniti neke koji ce se pokusati prodati nakon ovoga prvenstva.A mi"vijerni"navijaci, docekamo prvu priliku da popljujemo baš te najmlađe i najperspektivnije.Uz to, bolji smo strucnjaci i od Gvardiole a kamoli od Amara O.
i odlicno znamo da oni uopće nisu za Želje.
Dajte ljudi razmislite malo prije nego sta ovdje napišete. Imamo to što imamo,u vrhu smo, imamo realne šanse da budemo medju prve cetiri ekipe.
Budemo li se ponasali kao pravi navijači, možda možemo i do titule ili kupa.A možda i do obadvoje.Ali ne mozemo se ponašati kao da moramo sve pobijedjivati, kao da s
mo napucali ekipu, kak da imamo idealnd uvjete za rad..
Ovu utskmicu naprosto treba zaboraviti, neka je strucni stab analizira, a naše je da se pripremamo za subotu i izuzetno tešku i važnu utakmicu sa Sirokim.
Evo baš komentarišem sa rajom u ovom smjeru.

Sad u zadnjih 8 dana nam je ovo treća utakmica. Potegnuli smo više nego što smo mogli (najviše zbog povreda) protiv Zrinjskog i Sarajeva. Sad smo to vjerovatno iskihali.

Sve potpisujem, posebno za ocjene i podršku mladim igračima, samo bi ovo dodao: mladi igrači bi se trebali ugledati na neke starije. Npr Stanića i Bučana (koliko god mi trpili zbog njega). Oni pretrče ko čitava ekipa zajedno i stignu sa svoje polovice da napadaju i bore se ko lavovi. I ne igraju na svojim pozicijama. Tu uključujem i Zeljkovića. Djeca koliko god nam draga i davaću im uvijek podršku, trebaju još puno i pure jesti i znoja proliti da bi mogli nositi igru u našoj ligi, a nadam se da imaju ambicije da nose igru u daleko jačim ligama.

Također, ne mogu da shvatim šta je sa tom prokletom papirologijom. Ubijeđen sam da bi dobili da smo danas imali lijevog beka, a da je Bučan ušao u zadnjih 15 minuta na desno ili lijevo krilo kad su oni počeli padati.

mukitmovac
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la mukitmovac » 16 mar 2014, 20:45

Naredna tekma protiv sirokog je kljucna za nas i dace nam odgovor na mnoga pitanja, mi trebama da damo podrsku igracima, a oni ce ginuti i nece biti problema. Danas smo morali uzeti, al sta se moze, sa ovakvom ekipom kakva jest ovo je i dobro.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 mar 2014, 20:53

al' sjetite se, kad je god je trebalo drži-ne daj da pobijedimo širokog na grbavici za prvenstvo i pobijedili smo. iako ih bukvalno nikad ne nadigramo. i prošle i pretprošle godine je bilo tako, i kad je alen zabio za 1-0, tad ih naročito nismo nadigrali ni sa igračem više...

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 16 mar 2014, 20:54

Nama je svaka utakmica odlucujuca do kraja sezone tako da ...

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 16 mar 2014, 20:55

JosipBukal je napisao/la:Pitari opet nastavljaju sa sudiskim namještaljkama. Neznam zašto naša uprava šuti jer pored svih problema kojih imamo sa povredama to bi nas moglo koštati titule. Pogledajte samo zbog čega Delač nije dobio crveni karton. Zove se sramota.
Jedina sramota ovdje su gluposti i neistine koje ti ovdje pises!!!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 16 mar 2014, 20:55

corleone87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Genijalno!
010 ISN'T JUST A CODE

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 16 mar 2014, 20:56

ChWilla je napisao/la:al' sjetite se, kad je god je trebalo drži-ne daj da pobijedimo širokog na grbavici za prvenstvo i pobijedili smo. iako ih bukvalno nikad ne nadigramo. i prošle i pretprošle godine je bilo tako, i kad je alen zabio za 1-0, tad ih naročito nismo nadigrali ni sa igračem više...
Ako je mogao Travnik, mozemo i moramo i mi. Da ce biti tesko hoce,al do 3 boda mozemo.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 mar 2014, 21:01

otprilike tako.

naravno da možemo. njih u suštini slabo kad slabo ko u ovoj ligi i nadigra. ali na ho-ruk padnu, to što su pali na piroti je najbolji dokaz.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 mar 2014, 21:04

Kao da nam je prvi put da smo u ovakvoj situaciju, sto bi pitari rekli raspadamo se!

A svi znamo da na kraju bude po nasem. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Rizzla
Kontakt:

Post Postao/la Rizzla » 16 mar 2014, 21:16

Jeli neko od vas upucen ili lazu raja mada sam cuo od vise likova da valjda danas prije utakmice Manijaci uletili u "srpski" dio Dobrinje i zajmili Sokolove?

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 16 mar 2014, 21:19

Vidite jednu stvar..

Ovdje je vec skoro sve receno sto se sama utakmice tice.

Ja cu samo dodati, kako se sitvacija razvijala i kako smo opet imali sanse a nismo znali dokrajciti protivnika, rezultat je super na kraju ispao. Ali ovo je problem koji cemo izgleda morati nauciti na tezi nacin. Dakle, morat ce nas neko debelo gazniti za nase propustene prilike da bi konacno svatili da ne smijemo fulati sanse...

Otom, potom!

U ovom mecu smo dobro raspodijelili fizicku snagu, na sto sam veoma zadovoljan, ali opet se tu stvori neka povreda.

Mislim da je ovo u konacnici samo pokazatelj da ove sezone jednostavno ne mozemo igrati na dva fronta, jer ako nastavimo tako, izgubit cemo oba.

Trebamo odrediti primarni cilj, a sekundarni nazalost, zbog vrlo kratkog rostera moramo ostaviti gdje smo stali.
Okrenuti se prvenstvu maksimalno a na Kosevo izvesti juniore sa igracima koji imaju manju minutazu u prvom timu.

EDIT: Dugo sam razmisljao zasto se bas nama dogadaju ove sve silne povrede i dosao sam do zakljucka.

Sjetite se prijasnjih nasih ekipa, u svakoj smo imali po jednog destruktivca koji zna u petoj min da slomi protivnickog igraca i da bude kartoniran, a pri tome unese strah protivnickim igracima u noge. Recimo, igrac tipa Culuma ili Nyeme, mada vise Culuma, koji treba da lomi i kada treba i kada ne treba je ovoj ekipi vise nego potreban.

Ovaj neki nas pokusaj, da se tehnicarima, djecom igras nogomet sa krnakom nikada nam nece proci, zapravo hoce, ali cemo postati hodajuca bolnica, kao sto i jesmo fakticki.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 16 mar 2014, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 16 mar 2014, 21:21

ono nije faul ni na terminu, a kamoli crveni, mani se fudbala ti

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 16 mar 2014, 21:25

Kako stoje stvari,bez Tomica smo i protiv Sirokog,a pitanje je dal ce biti spreman i za revans na Kosevu :cry: :cry:
Tek danas su mu dijagnosticirali napuknuce ligamenata,sto nije bas bezazleno kako se cinilo.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 mar 2014, 21:29

DzoleZeljo je napisao/la: Trebamo odrediti primarni cilj, a sekundarni nazalost, zbog vrlo kratkog rostera moramo ostaviti gdje smo stali.
Okrenuti se prvenstvu maksimalno a na Kosevo izvesti juniore sa igracima koji imaju manju minutazu u prvom timu.
mislim da jedna utakmica više ili manje ne može ništa promijeniti. derbi se mora odigrati sa punom snagom, pa šta bude.

lako je poslije namjerno ispasti ako se desi da prođemo 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.