FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Ma neka rade kako misle da je najbolje, ja lično čekam da vidim na šta će to ličita na terenu, a onda... prvi na tapetu mi je Marić, nije još čovjek ni počeo ali mislim da neće ostati duže od pet kola, daj bože da griješim, ali... stvarno sam skeptičan oko njega...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- zli mrkvić
- Kontakt:
Provalio si me!" $ % je napisao/la:То је зато % " ? "zli mrkvić je napisao/la:Što se tiče kapitena slažem se. Ali kada bi poredio njih dvojicu uvijek bi dao prednost ljubojevići." $ % je napisao/la:Па ? " ја &, ? не ' " не ' $ "!!!![]()
" ? " се са &, $ за & ' " " $ ? & је $ ":!:![]()
![]()

Ej BSK-Laktaši 1:1. Bsk bio konkretniji.
Svi su krenuli sa kontrolnim tekmama i radom sa loptom jedino borac Čeka let za antaliju i da marić do kraja priprema dobije prvu sliku o ekipi. Inače jako inteligentan čovjek.
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub
Slabo ga poznajem,ali inace imam jako lose misljenje o trenerima iz Srbije koji su mahom izdanci Miljanicevsko-Djoricevske skole,cak kod Bata Djore polazu za licencu....samim tim Jelen Super Liga je liga u kojoj se igra najdekadentniji fudbal u Evropi,i neki moji poznanici je ne zovu Jelen Super Liga nego Jelen 0-2 gola LigaVB 1987 je napisao/la:Ma neka rade kako misle da je najbolje, ja lično čekam da vidim na šta će to ličita na terenu, a onda... prvi na tapetu mi je Marić, nije još čovjek ni počeo ali mislim da neće ostati duže od pet kola, daj bože da griješim, ali... stvarno sam skeptičan oko njega...

- Simpatizer
- Kontakt:
Tacno, velika vecina tamosnjih trenera ima podanicki mentalitet. Ne talasaju protiv uprava samo da bi imali hljeba da jedu...
Mislim da je to jedna nula od trenera i bio bih jako sretan da me demantuje, ali... Može pričati ko šta hoće, ali Borac nikako ne smije da dozvoli da bude drugi tim Vojvodine, a mislim da on to pokušava, da su doveli Stepija ili nekog drugog pa ajd još i nekako, ali mislim da je ovo van svake pameti...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ustvari, glupo je da ja kažem za sebe kako znam nešto o fudbalu, ali mislim da znam jako puno, što se ovog lika (Marića), meni će trebati 45 minuta da vidim kako mu ekipa stoji na terenu i onda ću vam moći i reći koliko će ostati, hehehehehehe, kada se samo sjetim Mihajla Bošnjaka, pa to je da se ubiješ....
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- zli mrkvić
- Kontakt:
Ma ja se bojim da jednom nekom ne pukne film i to bratstvo navijača. ipak mi je drago što su zajedno. ali iskreno puca meni k.. za vojvodinom i tim pricama. pa gdje imaju da dva brata jedan radi ubi se a drugi ima sve i izvlači korist od prvog. nisu oni nista bolji od nas. zato mi je krivo sta banjalučka priča nije uspijela.VB 1987 je napisao/la:Mislim da je to jedna nula od trenera i bio bih jako sretan da me demantuje, ali... Može pričati ko šta hoće, ali Borac nikako ne smije da dozvoli da bude drugi tim Vojvodine, a mislim da on to pokušava, da su doveli Stepija ili nekog drugog pa ajd još i nekako, ali mislim da je ovo van svake pameti...
Sjećaš li se tekme protiv Zrinjskog- borac sjajan- ja sam tad mislio to je to. nema dalje, ali evo šta budale uradiše.
Zadnja izmjena: zli mrkvić, dana/u 02 feb 2010, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
- Simpatizer
- Kontakt:
Kako je krenulo, moguce je da cemo biti filter za Vosu.VB 1987 je napisao/la:Mislim da je to jedna nula od trenera i bio bih jako sretan da me demantuje, ali... Može pričati ko šta hoće, ali Borac nikako ne smije da dozvoli da bude drugi tim Vojvodine, a mislim da on to pokušava, da su doveli Stepija ili nekog drugog pa ajd još i nekako, ali mislim da je ovo van svake pameti...
Joj kad zamislim na sta je licio sastanak nasih seljacina i Butorovica! Ovaj im je vjerovatno nesto odrepovao a oni pomislili- "Ovo je neki svjeCki coek, upala nam kasika u med sto uopste sjedimo sa njim za istim stolom".
- zli mrkvić
- Kontakt:
Simpatizer je napisao/la:Kako je krenulo, moguce je da cemo biti filter za Vosu.VB 1987 je napisao/la:Mislim da je to jedna nula od trenera i bio bih jako sretan da me demantuje, ali... Može pričati ko šta hoće, ali Borac nikako ne smije da dozvoli da bude drugi tim Vojvodine, a mislim da on to pokušava, da su doveli Stepija ili nekog drugog pa ajd još i nekako, ali mislim da je ovo van svake pameti...
Joj kad zamislim na sta je licio sastanak nasih seljacina i Butorovica! Ovaj im je vjerovatno nesto odrepovao a oni pomislili- "Ovo je neki svjeCki coek, upala nam kasika u med sto uopste sjedimo sa njim za istim stolom".

Vjerovatno im je prepričao svoje doživljaje iz zatvora ili im je čak održao i neko korisno predavanje na tu temu, pošto će možda da im zatreba, a onda im je prodao šupljaka o bartstvu itd itd itd, pa kako će da nam gradi stadione, pa kako će ovo i ono, a ovi naši ko telad klimaju glavom i mašu ušma, ma kakvo bratstvo i kakvi bakrači, interes i ništa drugo, to je jedino ispravno, samo tako Borac i Vojvodina mogu da sarađuju, sve ostalo je bljak...Simpatizer je napisao/la:Kako je krenulo, moguce je da cemo biti filter za Vosu.VB 1987 je napisao/la:Mislim da je to jedna nula od trenera i bio bih jako sretan da me demantuje, ali... Može pričati ko šta hoće, ali Borac nikako ne smije da dozvoli da bude drugi tim Vojvodine, a mislim da on to pokušava, da su doveli Stepija ili nekog drugog pa ajd još i nekako, ali mislim da je ovo van svake pameti...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Hehe, sad mi pade na pamet eventualna slika Sipovca koji, sa lisicama na rukama, lezi na tepihu. 

Ma on je iz Nevesinja, pa njemu je to preslabo, jes vidio kaka je to ljudina, a i značku nosi na reveru ko Ektor Kuper... 

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:

Steta sto nema osjecaj za modu kao Butorovic. To bi bilo zanimljivo.

Simpatizer je napisao/la:![]()
Steta sto nema osjecaj za modu kao Butorovic. To bi bilo zanimljivo.
hahahahahahahaha, ma ima, al mi smo ti više ovako konzervativna sredina, pa nismo baš puni razumijevanja za onakve stilove, al kad sada bolje razmislim, ovaj naš hercegovac mi je sumnjiv po pitanju seksualnog opredijeljenja, hahahahahhaha, dobro kažeš, kakav li je to sastanak bio, sa jedne strane Bata kokain i Miodrag Pantelić, a sa druge Šipovac i Fišer, hahahahahaha, rekoh ja za fišera, on pije tabletu kada Kopanju zaboli glava...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Kada tj. u koliko sati putuju ovi naši dječaci u Antaliju...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ne razumijem zasto ste Starcevica otjerali? 

Ako te stvarno interesuje,procitaj postove od sinoc.
nismo ga mi otjerali..mi i dalje sjedimo i njemo posmatramo...otjerale su ga 2-3 osobe iz uprave...nime_tm87 je napisao/la:Ne razumijem zasto ste Starcevica otjerali?
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
potpisujem..." $ % je napisao/la:"??? " за $??? $ ? " " $ $ ' &.... $ " је уз $ ? $ $ потез овог &!!! & за $ "!!!zli mrkvić je napisao/la:Ma nemora biti tako, ja mislim da ćemo se mi tek radovati, mislim da ekipa nije ništa lošija, opet kažem po ko zna koji put, treba vjerovati u momke, treba ih podržati, jedina moja sumnja je trenutno prema znanju ili autoritetu ovog Marića, mislim da je on tu ipak "najslabija karaika"...Schlager je napisao/la:Veceras sam malo mislio nazvati Nesu u Total Soccer na SOS kanalu, da ga malo upitam je li gledao Stanica,Cukica,Knezevica,Vukobratovica,posto znam da svake subote prenosi utakmice JSL i navece radi specijalnu emisiju,i kakvo je njegovo misljenje o njima kao igracima,ali on citavu emisiju udavio sa Pizonovom konferencijom za stampu,Partizanovim pripremama u Antaliji i slicno.....
Ja ne mogu vjerovati nekom koga ne znam. Grujića znam, znam mu mane, Starčeviću, Ljubojeviću takođe i ostalim......... ali o ovim pojma nemam, kako da im vjerujem da će goriti za dres poput gore pomenutih???
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Pa kad vidis ko vodi navijace, zar mislis da moze nesto drugo da bude, osim da se sagne glava i suti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.