Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- donCorleone1892
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Može li Hajduk šta, jel' ko gleda ? 

dajte banujte ove sto prose i pricaju o dojavamaHaHu1x2 je napisao/la:ko ima 2e na wwinu ako moze nek mi posalje, samo nek mi javi u box kad posalje, dobiti ce dojavu, ako ne skontam pare do pocetka dojave podijelit cu je sa samo jednim momkom.
korisnicko ime : ime1987
4. znak lozinke : n
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
šta ste navalili na čovjeka, ako vjeruješ vjeruj ako ne vjeruješ nemoj, pročitaš i ideš dalje
paša ****, ne mogu se fakat raspravljat sa ovim sto nisu u toku i sto pljuju po meni. Drago mi je da sam sinoc usrecio nekoliko ljudi, a za ostale ne marimLenBias je napisao/la:dajte banujte ove sto prose i pricaju o dojavamaHaHu1x2 je napisao/la:ko ima 2e na wwinu ako moze nek mi posalje, samo nek mi javi u box kad posalje, dobiti ce dojavu, ako ne skontam pare do pocetka dojave podijelit cu je sa samo jednim momkom.
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
pasa moj prodaji maglu i prosi pare negdje drugo, mani toga na forumu ziv bioHaHu1x2 je napisao/la:paša ****, ne mogu se fakat raspravljat sa ovim sto nisu u toku i sto pljuju po meni. Drago mi je da sam sinoc usrecio nekoliko ljudi, a za ostale ne marimLenBias je napisao/la:dajte banujte ove sto prose i pricaju o dojavamaHaHu1x2 je napisao/la:ko ima 2e na wwinu ako moze nek mi posalje, samo nek mi javi u box kad posalje, dobiti ce dojavu, ako ne skontam pare do pocetka dojave podijelit cu je sa samo jednim momkom.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Consigliere
- Kontakt:
Koja je ono online-kladionica s kojom radi Millennium?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
- Kontakt:
Rivalo čini mi se, ako nisu opet mijenjali, pokušaj.Consigliere je napisao/la:Koja je ono online-kladionica s kojom radi Millennium?
Ovaj Hajduk nebi bio u top 3 u nasoj ligi,kako jadna ekipa 

Rivalo.comConsigliere je napisao/la:Koja je ono online-kladionica s kojom radi Millennium?
Nevjerovatno sta su mi uradili.Odigram Unam Pumas-Atlante prvo poluvrijeme 1 negdje na samom pocetku utakmice i sve mi ok prihvati.Nakon zavrsenog poluvremena samo mi na tu opkladu stavi nevazeca i vrati ulozene pare.Ima li ko kakav savjet sta da radim ima li neko rjesenje ili je to slucaj zavrsen?
- Consigliere
- Kontakt:
Chupacabra je napisao/la:Rivalo čini mi se, ako nisu opet mijenjali, pokušaj.Consigliere je napisao/la:Koja je ono online-kladionica s kojom radi Millennium?
Ako nije mrsko jednom od vas da me malo uputi kako ide registracija, kladjenje i razlikuje li nego u Premieru npr.ramos4 je napisao/la:Rivalo.comConsigliere je napisao/la:Koja je ono online-kladionica s kojom radi Millennium?
procedura oko registracije je slicna onoj u premieru stim da nema ostavljanja licnih podataka vec jer si anoniman i tvoj user name je ustvari broj kartice.( PRVA UPLATA je 10 km plus 2km za karticu) nakon toga uplacujes po svojoj zelji. Uplate i isplate vrsis jedino u poslovnici gdje si dobio karticu. Ako te jos nesto zanima pitaj slobodnoConsigliere je napisao/la:Chupacabra je napisao/la:Rivalo čini mi se, ako nisu opet mijenjali, pokušaj.Consigliere je napisao/la:Koja je ono online-kladionica s kojom radi Millennium?Ako nije mrsko jednom od vas da me malo uputi kako ide registracija, kladjenje i razlikuje li nego u Premieru npr.ramos4 je napisao/la:Rivalo.comConsigliere je napisao/la:Koja je ono online-kladionica s kojom radi Millennium?
-
- Kontakt:
Što se tiče klađenja razlika u odnosu na Premier je što na Rivalu imaš live klađenje i min.uplata je 2 km.Consigliere je napisao/la: Ako nije mrsko jednom od vas da me malo uputi kako ide registracija, kladjenje i razlikuje li nego u Premieru npr.
- Consigliere
- Kontakt:
Dakle, registrujes se od kuce, pa onda u kladu?ramos4 je napisao/la: procedura oko registracije je slicna onoj u premieru stim da nema ostavljanja licnih podataka vec jer si anoniman i tvoj user name je ustvari broj kartice.( PRVA UPLATA je 10 km plus 2km za karticu) nakon toga uplacujes po svojoj zelji. Uplate i isplate vrsis jedino u poslovnici gdje si dobio karticu. Ako te jos nesto zanima pitaj slobodno
Agnješka nemoj slučajno da predaš. 

Gdje ce to, lagano me obori, do sada kad god se povrijedi onaj na koga ja igram, taj nece da preda, a kada je suprotno, ide predaja odmahWilly je napisao/la:Agnješka nemoj slučajno da predaš.

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- thekoplegend
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: thekoplegend, dana/u 07 sep 2014, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Howard i Wade hoce li ovi moc u over, pratim na rez nesto zapeli na 13 

-
- Kontakt:
Oce Howard,ali Wade zapeo **** ga, jos njega cekam za pare :/InatSilanBosanski je napisao/la:Howard i Wade hoce li ovi moc u over, pratim na rez nesto zapeli na 13
-
- Kontakt:
Eto nadam se da ce Wade proradit zadnju cetv, i da ce Howard dat makar jos kos 

- 10DelPiero
- Kontakt:
Eto dvoumis se izmedu Wadea i Howarda over i jedan je prebacio prije 4/4 a drugi standardno obara 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.