Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kakav decko mogu ti otac bitSignore je napisao/la:Ovaj pastrmka ne moze da napise post a da se ne tice ZrinjskogO'ladi decko, sta si zapeo, ljudi su svake sezone ispred vas, nemoj da te pere depresija
Ohladi misu,,dobro ti pastrva rece,,,hvalis nakve NDH timove.Signore je napisao/la:Ovaj pastrmka ne moze da napise post a da se ne tice ZrinjskogO'ladi decko, sta si zapeo, ljudi su svake sezone ispred vas, nemoj da te pere depresija
Ma ne konta druze ovaj. Vidis da je ostao u rovu 45-te. Ranjen mu prijatelj a on hoce da ga izvuceLillard0 je napisao/la:Ma zayebancija. Zna pastrmka nekad i nasmijat
Brato kako me boli evo konto sam nitroglicerin stavit pod jezikSignore je napisao/la:Koji NDH? Koji rov? Koji prijatelj? Puca mi k* za Zrinjski jednako kao i za Velez. Jednostavno primjecujem da nekog nesto boli i onda mi je to smijesno. To je inace draz na ovom forumu i u ovoj ligi za nas, odnosno mene koji prati ovu ligu, a ne podrzava ni jedan klub
Idi guzi nestoSignore je napisao/la:Ma vidim da si se nakacio, a nedjelja vecer, dosadno, pa da se svadjam s nekim
mozda bi lakse bilo da napisemo koji nisuNervoza je napisao/la:Moze li mi neko od navijaca Zelje napisati koji su vam igraci povredjeni? Hvala.
Znam za Kvesica i Colica i evo sad Tomic, ako mozes napisi u utakmici protiv Slavije ko vam je sve bio povredjen.ZZtop10 je napisao/la:mozda bi lakse bilo da napisemo koji nisuNervoza je napisao/la:Moze li mi neko od navijaca Zelje napisati koji su vam igraci povredjeni? Hvala.
Bola čim netko nešto napiše o Zrinji eto odmah komšinica ko sumanuti.Smirite hormone.Doduše zaboravio sam napisati , mi smo svoj cilj već ispunili , opet ćemo na kraju prvenstva biti ispred prigradskog suparnika (unatoč zahtjevu plenuma).NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kakav bola najbolji raspored Borac,Siroki,Celik kuci. Olimpic Slaviju i nas na strani![]()
![]()
daj uozbilji se zriNJo
![]()
![]()
udari se nogom u guzicu ako evropu kroz kup izborite. Niste Liverpool yebote
Ne znam na koji to klub iz NDH misliš možda neki MOŠK Gjerzelez koji je tada postojao."Podhum"- Trebao bi upozoriti ljude da vi samo gotivite komunističke klubove tipa Lokomotiva Laipcig itd.Ohladi misu,,dobro ti pastrva rece,,,hvalis nakve NDH timove.
bit ce ti po guzici komsija u zadnjem kolu ako nastavis s nebulozama.podhum je napisao/la:Ohladi misu,,dobro ti pastrva rece,,,hvalis nakve NDH timove.Signore je napisao/la:Ovaj pastrmka ne moze da napise post a da se ne tice ZrinjskogO'ladi decko, sta si zapeo, ljudi su svake sezone ispred vas, nemoj da te pere depresija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.