NK Žepče

Signore
Kontakt:

Re: NK Žepče

Post Postao/la Signore » 23 feb 2014, 00:38

Ne znam bas da je igdje potpisao. Ja koliko sam cuo on ce bit neki klinac u klubu kako bi doprinjeo, jer ima zelju i volju. A i ja mislim da svakako trebamo jos i vise igraca u upravi koji su tu ostavili trag. Svakako mislim na igrace koji su normalni ljudi, jer ima onih budaletina koji su bili dobri, a nije bas da bi se posvetili klubu, bitno im samo popit i pojest :lol:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 feb 2014, 00:42

Signore je napisao/la:Ne znam bas da je igdje potpisao. Ja koliko sam cuo on ce bit neki klinac u klubu kako bi doprinjeo, jer ima zelju i volju. A i ja mislim da svakako trebamo jos i vise igraca u upravi koji su tu ostavili trag. Svakako mislim na igrace koji su normalni ljudi, jer ima onih budaletina koji su bili dobri, a nije bas da bi se posvetili klubu, bitno im samo popit i pojest :lol:
Ja citao da je blizu potpisa za Proleter,a i govorio je na stadionu da kruh zradjuje u RS.Ma bilo bi dobro da je ostao u klubu i da bude od pomoci.Primjetio sam da vodi racuna o svakoj lopti :lol:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 23 feb 2014, 01:00

Tako i treba. Meni zao sto su Budima sutnuli, vise gore nije nista, a znam iz povjerljivih izvora da je lik par godina bio alfa i omega, kad nikog nije bilo on je sam radio u klubu, bio cijela uprava, brinuo se o stadionu, klubu i svemu. Zao mi je da jedan takav fanatik ode iz kluba, tocnije da ga se otjera, izbaci ili sta vec. Svakako mislim da bi bilo lijepo i Vahu vidjet u klubu, ali je Nidzo ipak najposebniji. Prosao je omladinsku skolu u Zepcu, bio na klupi, cekao svoju priliku, docekao i klub napustio tek kad se sve raspalo. On je nekako najvise nas i sigurno da je najvise vezan za Zepce dok su neki drugi mozda igrali za neki drugi klub koji im vise pase srcu.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 feb 2014, 01:24

Slazem se za Budima.Tom covjeku sam se oduvijek na jedan nacin divio.Pa kluba nigdje on uređuje travnjak,brine se za stadion i sve.On je morao imati mjesto u klubu.Ako se ne varam on je tajnik bio i one sezone kada smo usli u PL.
Da,upravu si za Nidzu.Sjecam se njegovih teskih pocetaka u Zepcu.Nema sumnje da on nije zasluzio neko mjesto u klubu.Nego jel Baco (Sainovic,ex capt. :mrgreen: ) sto u klubu?.Vidim na tribinama on i Limi valjaju fazone o taktici :lol:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 23 feb 2014, 01:40

Baco je trener juniorima i kadetima, a Limi pionirima i predpionirima. Te pionire i mladje drzi Zovko pod svojom skolom nogometa, a nekako sam uvjeren da je Baco tu direktor.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 feb 2014, 16:27

Mineral teško stradao.Pala šestica :mrgreen: .Vidim Graha tri gola zabio,ajd fino ;)

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 23 feb 2014, 16:32

el-fighter je napisao/la:Od Grahica bi moglo biti nesto, momak skoro svaku akciju prodje 1-2 igraca i zabiej gol.
Isto da te cuo pa poludio danas :mrgreen:

Mineral - Zepce 0-6

http://www.nkzepce.com/index.php/2013-0 ... ju-vrucicu

Vidim dvije asistencije Vlade, definitivno mislim da je veza na visem nivou kad on igra. Bitno da nismo primili gol, stoperi na okupu i obrana na nivou. Hadzic igrao lijevog bocnog, Krdze izgleda nije bilo. Iznenadjujuca cinjenica da je Dino asistirao, morat cu popit jednu u to ime :lol:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 23 feb 2014, 21:05

Ma mali igra nevjerovatno. Ja kad sam gledao taj trening ide sam na dva igraca i neko mu dobaci "idi do kraja", momak ih prodje i zabi gol.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 mar 2014, 13:40

Danas u 3 u Zavidovicima :( Da sam barem prije znao, tek sad vidim na fb stranici. Vec isplanirao neke stvari koje su neodgodive, a mislio sam otic.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 mar 2014, 19:33

Komsije kao da nam ne pasu ovih dana. Poraz od 4-2, za nas zabili Jukic i Ivesic. Ne znam na sta ce ovo izac, neki igraci sinoc su kod trenera u disku palili atmosferu. Ako se ne uvede neki red lose nam se pise.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 02 mar 2014, 19:40

Signore je napisao/la:Komsije kao da nam ne pasu ovih dana. Poraz od 4-2, za nas zabili Jukic i Ivesic. Ne znam na sta ce ovo izac, neki igraci sinoc su kod trenera u disku palili atmosferu. Ako se ne uvede neki red lose nam se pise.
[youtube][/youtube]

Bezveze se brineš,Rudar neće ući sve i kad bi završili kao prvi... jer nemaju keša,a ni općina ih ne podržava,to znam jer idem na tekme :D I ta je tema vječno... imamo tim a nemamo para :D

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 mar 2014, 20:22

Ma kod nas ne znas tko je ludji, trener il igraci :lol: Ovakva situacija je bila pred gostovanje u Nemiloj. Ne znam sta bi rekao, il da igraci podju izlazit petkom il da stave utakmice subotom :lol:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 mar 2014, 20:09

NK Proleter M. - NK Žepče 0-5

K.Grahić 2x, K.Ivešić, N.Tadić-Panter, D.Dizdarević

Repriza :mrgreen: Nadam se iducu u Zepcu igrat, ovo je vec treca gostujuca u nizu.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 19 mar 2014, 14:50

U nedjelju u 3h u Zepcu protiv Nemile, bas sad vidjeh plakate po gradu :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 mar 2014, 23:06

Signore je napisao/la:U nedjelju u 3h u Zepcu protiv Nemile, bas sad vidjeh plakate po gradu :mrgreen:
Ja vidio prije 4 dana :mrgreen: .Samo da ne bude kise, da se fino odigrao, a jos ljepse odgleda :D

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 19 mar 2014, 23:15

Ma vidio sam i ja neki dan, al nisam stigao vidjet ni sa kim igraju, ni u koliko igraju. I sta smeta kisa? Pa imamo krov :mrgreen:

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 20 mar 2014, 14:55

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[youtube][/youtube]

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 23 mar 2014, 20:00

Poraz od Nemila 2-1. Panter zabio za nase, 1-0 vodili. Nije bilo Dine i Kristijana Jukica. Iako su nasi bili bolji pomalo sam zabrinut nakon poraza od Krivaje i ovog, al se nadam da je to zbog opustanja i da se u prvenstvo ulazi ozbiljnije. Iducu nedjelju stize Vis. Mozda ima i koja prijateljska u medjuvremenu, nisam upucen, al bit ce vjerojatno kakva obavjest.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 mar 2014, 23:52

Signore je napisao/la:Poraz od Nemila 2-1. Panter zabio za nase, 1-0 vodili. Nije bilo Dine i Kristijana Jukica. Iako su nasi bili bolji pomalo sam zabrinut nakon poraza od Krivaje i ovog, al se nadam da je to zbog opustanja i da se u prvenstvo ulazi ozbiljnije. Iducu nedjelju stize Vis. Mozda ima i koja prijateljska u medjuvremenu, nisam upucen, al bit ce vjerojatno kakva obavjest.
Nije bilo ni Krdze koliko sam vidio. Panter do milog Boga smotan. Kakve je dvije prilike imao u 2.poluvremenu :roll: .

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 mar 2014, 00:04

Da, Krdzo mi ni u kraj pameti. Jukic je ozlijedjen, Dino je otisao negdje van Zepca, a za Krdzu ne znam, na njeg i zaboravio jer nije igrao vec par utakmica. Doduse, neki dan idem s juniora i kadeta i on je bio na tribinama s igracima koji su cekali trening. Dakle, trenira, a zasto ne igra ne znam.

Za Pantera ne znam sta rec, igrao je u juniorima i kadetima stopera, sad napadac, valjda ce ga krenut, netko mora trpat ako oce da udju u visi rang. Ne kuzim da Koca nije doveo nekog spica.

I koliko cujem danas, konacno ce zatvorit poziciju lijevog bocnog. U juniorima igra Milicevic koji naprosto rastura, najbolji im je igrac. I bas prosli vikend ja gledam njih s Iskrom, zabio je on i gol, a Koca na tribinama. Danas dobih informaciju da je dosao gledat njega. Do sad je to igrao Marincic u prvenstvu, nije bio ni los, al ove prijateljske uglavnom igra Vehab. Za njeg nemam rijeci, ne mogu to opisat, al kao da covjek nije lopte vidio godinama. Nekad je on imao nekog potencijala, sad ne znam koji mu je k*, jednostavno ne zna.

Moze i Hadzic lijevog bocnog igrat, al vidim da ga Koca baca i u vezu, zna covjek dat dobru loptu, al sta bi ovaj Milicevic radio to je cudo jedno, lijeva strana bi se preporodila.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.