Javna tajna da napusta Holandiju nakon SP-a. I da je Tottenham vrlo zainteresovan. Zato je sve ispravno sto je covjek rekao.adal je napisao/la:Kako je dostupan covijek trener Holandske repke hahhaha boze sacuvaj informacija vamjasko__ je napisao/la:Zgrabit Van Gala obavezno...dok je jos dostupan...a ovu ublehu protjerat nazad u Skotsku..
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk 2
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Van Gaal ide u Spurse, u to sam uvjeren, neće Fergie dopustiti da on dođe na klupu Uniteda 
I moram pomenuti navijače danas, bili su fantastični, uprkos debaklu, cijelo vrijeme pjesma 20 times, 20 times, pa i nakon tekme, gdje Stevie daje intervju za Sky, a u pozadini još odjekuje ta ista pjesma

I moram pomenuti navijače danas, bili su fantastični, uprkos debaklu, cijelo vrijeme pjesma 20 times, 20 times, pa i nakon tekme, gdje Stevie daje intervju za Sky, a u pozadini još odjekuje ta ista pjesma

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pojavile se neke špekulacije da je sazvan hitan sastanak nakon utakmice, u vezi Moyesa nešto...
Ovo danas je bila katastrofa teška, sada valja protiv Olimpyakosa, očekujem prolaz i uvjek ću očekivati kada igra Manchester..World Exclusive: High level #MUFC officials call in David Moyes for emergency meeting straight after the #LFC game.
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Zasto? On je navodno i trebao preuzet 2002. kad je Fergie prvi put najavio odlazak, pa se predomislio. Ne mogu se sjetit neke svadje izmedju njih dvojice.rio_Ferdy88 je napisao/la:Van Gaal ide u Spurse, u to sam uvjeren, neće Fergie dopustiti da on dođe na klupu Uniteda
Zar to nije bio Sven Goran Eriksson?Cartman je napisao/la:Zasto? On je navodno i trebao preuzet 2002. kad je Fergie prvi put najavio odlazak, pa se predomislio. Ne mogu se sjetit neke svadje izmedju njih dvojice.rio_Ferdy88 je napisao/la:Van Gaal ide u Spurse, u to sam uvjeren, neće Fergie dopustiti da on dođe na klupu Uniteda
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zato što ga Fergie ne podnosi, negdje sam to čitao, nisam siguran gdje, plus što je stariji, što je još jedan minus, jer sam siguran, da ako Moyes ode, opet će tražiti neko dugoročnije rješenje, i u tom slučaju bih prihvatio samo Kloppa ili Choloa, nikoga drugog, a njih teško da možemo dovesti jer su vezani za svoje sadašnje projekteCartman je napisao/la: Zasto? On je navodno i trebao preuzet 2002. kad je Fergie prvi put najavio odlazak, pa se predomislio. Ne mogu se sjetit neke svadje izmedju njih dvojice.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Moja želja je Garry Neville.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Spominjalo je se puno imena, ne znam. Ali je van Gaal tvrdio da je on trebao preuzet: http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... acement-at" onclick="window.open(this.href);return false;Ethel je napisao/la:Zar to nije bio Sven Goran Eriksson?Cartman je napisao/la:Zasto? On je navodno i trebao preuzet 2002. kad je Fergie prvi put najavio odlazak, pa se predomislio. Ne mogu se sjetit neke svadje izmedju njih dvojice.rio_Ferdy88 je napisao/la:Van Gaal ide u Spurse, u to sam uvjeren, neće Fergie dopustiti da on dođe na klupu Uniteda
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakav Gary, da se uči na Unitedu, neka on uzme neki tim u Champonshipu i neka tamo vježba, ne vjerujem ja u te bivše igračeEthel je napisao/la:Moja želja je Garry Neville.

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma ne znam. Ako i budu dali nogu Moyesu, il on bude dao ostavku, ne vidim neka znacajna imena da ga zamjene. Najbolje sacekati kraj sezone, ionako je sve otišlo u qrac. Možda na ljeto bude neki slobodan, ali teško i tada.
Upravo, sad se može teško šta promjeniti i kad bi se Ferguson vratioBelmin6 je napisao/la:Ma ne znam. Ako i budu dali nogu Moyesu, il on bude dao ostavku, ne vidim neka znacajna imena da ga zamjene. Najbolje sacekati kraj sezone, ionako je sve otišlo u qrac. Možda na ljeto bude neki slobodan, ali teško i tada.

GGMU!
Kakav crni Gal! Kroz karijeru je gubio sve vazne utakmice. Najuren iz Barse i Bajerna. Nije on pobjednik.rio_Ferdy88 je napisao/la:Zato što ga Fergie ne podnosi, negdje sam to čitao, nisam siguran gdje, plus što je stariji, što je još jedan minus, jer sam siguran, da ako Moyes ode, opet će tražiti neko dugoročnije rješenje, i u tom slučaju bih prihvatio samo Kloppa ili Choloa, nikoga drugog, a njih teško da možemo dovesti jer su vezani za svoje sadašnje projekte
Dosta se tu pita Fergi. Vjerujem da nece dozvoliti da Mojs ode nakon jedne sezone. Cijeli zivot se suprostavljao klubovima koji nakon par godina otpustaju menadzere...
Klop je kralj!

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Unknown Genius
- Kontakt:
+1Ethel je napisao/la:Moja želja je Garry Neville.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Ma kakav crni Gary, čovjek radi odlično svoj posao na Skysportsu, baš sam ga danas slušao 

GGMU!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Sir Ryan Giggs.. Covjek je citav svoj fudbalski vijek proveo uz najboljeg.. Mislim da bi bio idealno rijesenje. Ima ogroman autoritet, te bi svoju viziju mogao vrlo dobro preslikati na ovaj klub.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Još jedno razocarenje od Moyesa, zaista ukoliko danas ne dobije otkaz... nema vise podrške ni navijaca koji su bili uz njega cijelo vrijeme, ukoliko danas ne dobije otkaz onda ce biti za 10 dana, kada igramo sa Olympiacosom , vikend West Ham i onda naredni Utorak City kod kuce.
Od prvoga dana kada je Fergie otišao govorio sam samo Jurgen Klop je pravi!
You've only beaten one team in PL top 9, what does that tell you? Moyes: 'It tells you we aren't doing as well as we should be'
Od prvoga dana kada je Fergie otišao govorio sam samo Jurgen Klop je pravi!
You've only beaten one team in PL top 9, what does that tell you? Moyes: 'It tells you we aren't doing as well as we should be'
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Haj kontam vas što tjerate Moyesa, ali kakav crni Klopp, pa svako zna da od toga nema ništa..
S druge strane, imao je Moyes previše sraanja ove sezone, ali ovo danas nije sve njegovo, silni penali su svirani, Rafaelova greška, jedino što je bilo katastrofa je napad..
S druge strane, imao je Moyes previše sraanja ove sezone, ali ovo danas nije sve njegovo, silni penali su svirani, Rafaelova greška, jedino što je bilo katastrofa je napad..
GGMU!
Rekao sam sebi da neću više nikad slušat izjave Moyesa poslije utakmice i opet me nešto natjeralo da pogledam. Pa brate uvijek ti kriv onaj,kriv ovaj,dobro smo igrali ali su nas sudije uništile bla bla. To što ti motivišeš igrače k'o da im kažeš da će dobit po porciju čimbura ako pobjede L'pool to ništa a?
Sramota je vidjeti igrače da se ne bore protiv najvećeg rivala,a pogotovo što nam je ovo bio možda i posljednji voz za 4. poziciju. Navikao sam da ovakvi derbiji budu žestoki,a ja samo što sam vidio je 11 pič.kica na terenu koje su Gerrard i ekipa brutalno našamarali.
Sramota je vidjeti igrače da se ne bore protiv najvećeg rivala,a pogotovo što nam je ovo bio možda i posljednji voz za 4. poziciju. Navikao sam da ovakvi derbiji budu žestoki,a ja samo što sam vidio je 11 pič.kica na terenu koje su Gerrard i ekipa brutalno našamarali.
Pod hitno mora otici,i nace odosmo u q...c lijepi.Ovo je vec prezabrinjavajuce
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Ti očito ne vidiš United ili ne razumiješ fudbal?!Skyline je napisao/la:Haj kontam vas što tjerate Moyesa, ali kakav crni Klopp, pa svako zna da od toga nema ništa..
Da li United ove sezone ima igru?
Da li ima taktiku?
Da li su igraći pravo motivisani?
Igra cijelu sezonu katastrofa nikakve ideje, sve nesto na kile, danas je United sa 11 igraca imao samo 1 sut u okvir gola, znaći samo jedan šut na svome terenu!
Taktika je uvijek ista, bez obzira protiv koga da igra, i da li je kod kuće i na strani sve isto!
Igrači igraju svoju igru, danas Moyes nešto sugeriše Rooneyu ovaj to nejebe...
Kreativnost katastrofa, o tome se može stalno pričati.
Penali su uredni, osim trećeg ali i Rafael je trebao crveni dobiti i nije to toliko značajno koliko je Moyes, gdje igraci nemaju pojma šta uraditi kada imaju loptu.
Jurgen Klop može doci, ponudi samo kao Rooneyu dobar ugovor, eto ga večeras.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.