jel ima grupa na fbsamir_tm87 je napisao/la:negg nesh kontam skoro svi od ovih nasi jacih igraca , za vse njih , ima otvorena tema na forumu
samo za Lazu nema
svi mi iz Lazo fan club-a
moramo radit na tome !!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
jel ima grupa na fbsamir_tm87 je napisao/la:negg nesh kontam skoro svi od ovih nasi jacih igraca , za vse njih , ima otvorena tema na forumu
samo za Lazu nema
svi mi iz Lazo fan club-a
moramo radit na tome !!
Zasto ga sataniziram, samo povlacim crtu ko je cupi ako nije, gadi mi se prica o tome da ide rijesiti egzistenciju u 23-oj godini zivota, sve sto znam o Cocinom odlasku je iz strucnog staba.Mulalica jedino mogu pitati direkto o tome i prenijeti sta je rekao, arrgumentovano ne postoji nisam ja neko ko radi u klubu pa da imam papire, kad je stigla ponuda za njega.Jarane u Zelji nema argumentovano ni koliko smo para duzni a ne tako nesto...Sa zadovoljstvom cu ti prenijeti Edisovo misljenje o tome...Željovac je napisao/la:Pa jadno je kad tako hinjski sataniziraš momka i pričaš o bajkama u kojima je Mulalić odbijao bolje ponude, samo da bi ostao u ŽELJI. Ima i logike da tebi, kao navijaču, ne govori takve stvari. Saigračima govori. A za ponude koje su dolazile za njega je saznao sa ogromnim zakašnjenjem. Niko mu nije ni govorio da su stizale.
Ne bih dalje da detaljišem. Uglavnom, Mulalića krajnje poštujem zbog njegovih zasluga na terenu, a ovo da je odbijao bolje ponude je bajka. Ti si to izjavio, pa si dužan i da argumentuješ. I nemoj umišljati da me išta od tebe pogađa
pile87 je napisao/la:Zasto ga sataniziram, samo povlacim crtu ko je cupi ako nije, gadi mi se prica o tome da ide rijesiti egzistenciju u 23-oj godini zivota, sve sto znam o Cocinom odlasku je iz strucnog staba.Mulalica jedino mogu pitati direkto o tome i prenijeti sta je rekao, arrgumentovano ne postoji nisam ja neko ko radi u klubu pa da imam papire, kad je stigla ponuda za njega.Jarane u Zelji nema argumentovano ni koliko smo para duzni a ne tako nesto...Sa zadovoljstvom cu ti prenijeti Edisovo misljenje o tome...Željovac je napisao/la:Pa jadno je kad tako hinjski sataniziraš momka i pričaš o bajkama u kojima je Mulalić odbijao bolje ponude, samo da bi ostao u ŽELJI. Ima i logike da tebi, kao navijaču, ne govori takve stvari. Saigračima govori. A za ponude koje su dolazile za njega je saznao sa ogromnim zakašnjenjem. Niko mu nije ni govorio da su stizale.
Ne bih dalje da detaljišem. Uglavnom, Mulalića krajnje poštujem zbog njegovih zasluga na terenu, a ovo da je odbijao bolje ponude je bajka. Ti si to izjavio, pa si dužan i da argumentuješ. I nemoj umišljati da me išta od tebe pogađa
nego jesil ti skin'o onu pjesmuvjeran1987 je napisao/la:nego gdje je bistrik boy,da ga nije vrijeme zatvorilo u granapu![]()
ma ljudi jaci smo bar 33%
Brate i jesmovjeran1987 je napisao/la:nego gdje je bistrik boy,da ga nije vrijeme zatvorilo u granapu![]()
ma ljudi jaci smo bar 33%
TheManiacs je napisao/la:Brate i jesmovjeran1987 je napisao/la:nego gdje je bistrik boy,da ga nije vrijeme zatvorilo u granapu![]()
ma ljudi jaci smo bar 33%![]()
![]()
Visca rovcanin 100 spremnito nam je najbolje
A bistrikboy cudno mi mislim da je bez neta(kakav kvar ) ili negdje je otisao` jer ga nema ni na msnu
Bio je i Sadik Ahmetbegović realan pa je u Mimohodu na pitanje "jesu li vam igrači gladni" odgovorio "i ja sam to čuo, ušao im u svlačionicu i rekao, ko je gladan neka podigne dva prsta". To je realni debilizam.kalimero je napisao/la:Zeljovac je samo realan i vjerujem da dosta zna o Zelji .Sad samo sto neki hoce da je Zeljo nesto i dizu ga to je druga stvar.Zeljo je u krizi i ostalo je samo ime.Stvari se popravljaju,ali ne bas toliko kako mi mislimo.nikad_izvini je napisao/la:@Željovac, previše kenjaš protiv Želje a predstavljaš se kao Željin navijač. Da nisi fulio PDF ?
TheManiacs je napisao/la:Brate i jesmovjeran1987 je napisao/la:nego gdje je bistrik boy,da ga nije vrijeme zatvorilo u granapu![]()
![]()
A bistrikboy cudno mi mislim da je bez neta(kakav kvar ) ili negdje je otisao` jer ga nema ni na msnu
Pusti se ti bistrika radije skontaj funkciju u fan klubu koji bi obnasaosamir_tm87 je napisao/la:nema ga nigdje cccni na chatovima ni na msn-u cc ni ovde
123456 je napisao/la:TheManiacs je napisao/la:Brate i jesmovjeran1987 je napisao/la:nego gdje je bistrik boy,da ga nije vrijeme zatvorilo u granapu![]()
![]()
bistrikbojs za razliku od tebe igra redovno s.s. ligu
Landzo gospodin????Pogledaj malo bolje sta pises covjece,sad bi mogao u sirinu o njemu,ali stvarno nije potrebno jer su ispricane price i price i izneseni argumenti koji dokazuju da je samir sve samo ne gospodin.nikad_izvini je napisao/la:Lapsus, Samir je gnjida koja je došla sa Landžom. Samo, Landžo je gospodin koji voli Želju i koji je otišao kad aje vidio da "ne može" za razliku od gnjide.
Bolje napisi kako je covjek, nego da ga pljujes kad je u onakvom stanju!scorpion je napisao/la:Landzo gospodin????Pogledaj malo bolje sta pises covjece,sad bi mogao u sirinu o njemu,ali stvarno nije potrebno jer su ispricane price i price i izneseni argumenti koji dokazuju da je samir sve samo ne gospodin.nikad_izvini je napisao/la:Lapsus, Samir je gnjida koja je došla sa Landžom. Samo, Landžo je gospodin koji voli Želju i koji je otišao kad aje vidio da "ne može" za razliku od gnjide.
Sad htjedoh da kazem, nazalost o mnogim ljudima u klubu se moze napisati i dobrog i loseg a mislim da nije ni ovakav vid foruma za tako nesto, ovdje se moze raspravljati o igri, igracima, navijanju a te stvari o kome kakav je ko covjek...najbolje ostaviti na miru.Neki dan je neko napisao kako su igraci poljevali vodom teren jer im je Amar rekao ako bude zaledjen teren da nece biti treninga i danas to izadje u novinama.Seyo_TM je napisao/la:Bolje napisi kako je covjek, nego da ga pljujes kad je u onakvom stanju!
hahhahahapile87 je napisao/la:Sad htjedoh da kazem, nazalost o mnogim ljudima u klubu se moze napisati i dobrog i loseg a mislim da nije ni ovakav vid foruma za tako nesto, ovdje se moze raspravljati o igri, igracima, navijanju a te stvari o kome kakav je ko covjek...najbolje ostaviti na miru.Neki dan je neko napisao kako su igraci poljevali vodom teren jer im je Amar rekao ako bude zaledjen teren da nece biti treninga i danas to izadje u novinama.Seyo_TM je napisao/la:Bolje napisi kako je covjek, nego da ga pljujes kad je u onakvom stanju!
Kako izbjeći trening: Željini igrači ledili led.
Uopće ne čudi što je nogomet u BiH godinama u krizi i više liči na amaterstvo nego na profesionalizam. Osnovni razlog svakako je hronični nedostatak novca. Ali, i naredni primjer zorno prikazuje da nije sve u novčanicama. Prilikom nedavnog boravka Željezničara na pripremama u Goraždu desio se događaj koji se može svrstati u rubriku vjerovali ili ne. Prvi čovjek struke Amar Osim je igračima dvije noći prije povratka u Sarajevo kazao, da se sutra, ako teren bude zaleđen neće trenirati nego će svi ići kući. Tu večer navodno, većina igrača, pod okriljem mraka, polijevala teren vodom s nadom da će ga dodatno zalediti. Na njihovu žalost sutradan je temperatura skočila iznad nule i trening je održan.
Magazin START 02.02.1010
Pomalo bolesno
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 34 gosta.