FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LIvada
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LIvada » 01 feb 2010, 22:42

samir_tm87 je napisao/la:negg nesh kontam skoro svi od ovih nasi jacih igraca , za vse njih , ima otvorena tema na forumu
samo za Lazu nema
svi mi iz Lazo fan club-a
moramo radit na tome !! :D
jel ima grupa na fb :mrgreen:
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 feb 2010, 22:46

Željovac je napisao/la:Pa jadno je kad tako hinjski sataniziraš momka i pričaš o bajkama u kojima je Mulalić odbijao bolje ponude, samo da bi ostao u ŽELJI. Ima i logike da tebi, kao navijaču, ne govori takve stvari. Saigračima govori. A za ponude koje su dolazile za njega je saznao sa ogromnim zakašnjenjem. Niko mu nije ni govorio da su stizale.
Ne bih dalje da detaljišem. Uglavnom, Mulalića krajnje poštujem zbog njegovih zasluga na terenu, a ovo da je odbijao bolje ponude je bajka. Ti si to izjavio, pa si dužan i da argumentuješ. I nemoj umišljati da me išta od tebe pogađa ;)
Zasto ga sataniziram, samo povlacim crtu ko je cupi ako nije, gadi mi se prica o tome da ide rijesiti egzistenciju u 23-oj godini zivota, sve sto znam o Cocinom odlasku je iz strucnog staba.Mulalica jedino mogu pitati direkto o tome i prenijeti sta je rekao, arrgumentovano ne postoji nisam ja neko ko radi u klubu pa da imam papire, kad je stigla ponuda za njega.Jarane u Zelji nema argumentovano ni koliko smo para duzni a ne tako nesto...Sa zadovoljstvom cu ti prenijeti Edisovo misljenje o tome...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 01 feb 2010, 22:57

pile87 je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Pa jadno je kad tako hinjski sataniziraš momka i pričaš o bajkama u kojima je Mulalić odbijao bolje ponude, samo da bi ostao u ŽELJI. Ima i logike da tebi, kao navijaču, ne govori takve stvari. Saigračima govori. A za ponude koje su dolazile za njega je saznao sa ogromnim zakašnjenjem. Niko mu nije ni govorio da su stizale.
Ne bih dalje da detaljišem. Uglavnom, Mulalića krajnje poštujem zbog njegovih zasluga na terenu, a ovo da je odbijao bolje ponude je bajka. Ti si to izjavio, pa si dužan i da argumentuješ. I nemoj umišljati da me išta od tebe pogađa ;)
Zasto ga sataniziram, samo povlacim crtu ko je cupi ako nije, gadi mi se prica o tome da ide rijesiti egzistenciju u 23-oj godini zivota, sve sto znam o Cocinom odlasku je iz strucnog staba.Mulalica jedino mogu pitati direkto o tome i prenijeti sta je rekao, arrgumentovano ne postoji nisam ja neko ko radi u klubu pa da imam papire, kad je stigla ponuda za njega.Jarane u Zelji nema argumentovano ni koliko smo para duzni a ne tako nesto...Sa zadovoljstvom cu ti prenijeti Edisovo misljenje o tome...
slika
;) ;) ;) ;) ;) ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 01 feb 2010, 22:58

nego gdje je bistrik boy,da ga nije vrijeme zatvorilo u granapu :lol:
ma ljudi jaci smo bar 33% :lol:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 feb 2010, 23:01

vjeran1987 je napisao/la:nego gdje je bistrik boy,da ga nije vrijeme zatvorilo u granapu :lol:
nego jesil ti skin'o onu pjesmu :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 01 feb 2010, 23:02

vjeran1987 je napisao/la:nego gdje je bistrik boy,da ga nije vrijeme zatvorilo u granapu :lol:
Brate i jesmo :mrgreen: :mrgreen:

Visca rovcanin 100 spremni ;) to nam je najbolje ;)

A bistrikboy cudno mi mislim da je bez neta(kakav kvar ) ili negdje je otisao` jer ga nema ni na msnu :)
THE MANIACS 1987

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 01 feb 2010, 23:07

TheManiacs je napisao/la:

A bistrikboy cudno mi mislim da je bez neta(kakav kvar ) ili negdje je otisao` jer ga nema ni na msnu :)

nema ga nigdje ccc :P ni na chatovima ni na msn-u cc ni ovde

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 01 feb 2010, 23:15

kalimero je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:@Željovac, previše kenjaš protiv Želje a predstavljaš se kao Željin navijač. Da nisi fulio PDF ?
Zeljovac je samo realan i vjerujem da dosta zna o Zelji .Sad samo sto neki hoce da je Zeljo nesto i dizu ga to je druga stvar.Zeljo je u krizi i ostalo je samo ime.Stvari se popravljaju,ali ne bas toliko kako mi mislimo.
Bio je i Sadik Ahmetbegović realan pa je u Mimohodu na pitanje "jesu li vam igrači gladni" odgovorio "i ja sam to čuo, ušao im u svlačionicu i rekao, ko je gladan neka podigne dva prsta". To je realni debilizam.
Isto je debilizam srati kako kupujemo utakmice u Kupu i kako Mulalić mrzi Amara(sve to je taj navodni @Željovac pisao) JAVNO. Još je nešto srao, al ne mogu da se sjetim, morao bih ponovo da pročitam zadnjih 200-ak stranica ovog PDF-a.
Summarum je slijedeći, koliko-toliko nas je krenulo. Više se ne blamiramo, uzimamo bodove sa strane, imamo šansu da odemu u Europu nakon 6 godina tavorenja. Više ne prodajemo igrače za kikiriki, više ne gomilamo nekakve Dudiće i Šešlije. Realan sam i ja, pratim Želju od kada znam za sebe. Pratio sam ga kada nas je bilo 500-ak na Koševu protiv pitara, kada smo igrali baraž sa Rudarom da se plasiramo u prvu ligu. Ostavio kosti po Kaknju, Brezi, Jablanici i ostalim vukojebinama. Realan sam, znam da nije bajno al ne serem javno o tome. Za sranje vazda ima vremena. Sada to ne bi trebali da radimo. Nešto ti smeta, odeš na trening i objasniš to nekome ko ti smeta. Ili u upravu. Ali to ne govoriš javno. To ne rade navijači, to rade ****. Habla ?
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 01 feb 2010, 23:17

bistrikbojs za razliku od tebe igra redovno s.s. ligu :mrgreen:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 feb 2010, 23:18

samir_tm87 je napisao/la:nema ga nigdje ccc :P ni na chatovima ni na msn-u cc ni ovde
Pusti se ti bistrika radije skontaj funkciju u fan klubu koji bi obnasao :D
nikad izvini vjerovatno mislis na samira?

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 01 feb 2010, 23:31

123456 je napisao/la:

bistrikbojs za razliku od tebe igra redovno s.s. ligu :mrgreen:

A i ja i The game zaboravili tipovati :mrgreen:
kaze mi rob na msnu budalo samo ja tipovo ovo kolo,ispadosmo :mrgreen:
THE MANIACS 1987

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 01 feb 2010, 23:46

Necete prosiruje se liga hahahaah
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 01 feb 2010, 23:56

Lapsus, Samir je gnjida koja je došla sa Landžom. Samo, Landžo je gospodin koji voli Želju i koji je otišao kad aje vidio da "ne može" za razliku od gnjide.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 02 feb 2010, 00:24

nikad_izvini je napisao/la:Lapsus, Samir je gnjida koja je došla sa Landžom. Samo, Landžo je gospodin koji voli Želju i koji je otišao kad aje vidio da "ne može" za razliku od gnjide.
Landzo gospodin????Pogledaj malo bolje sta pises covjece,sad bi mogao u sirinu o njemu,ali stvarno nije potrebno jer su ispricane price i price i izneseni argumenti koji dokazuju da je samir sve samo ne gospodin.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 02 feb 2010, 00:27

scorpion je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Lapsus, Samir je gnjida koja je došla sa Landžom. Samo, Landžo je gospodin koji voli Želju i koji je otišao kad aje vidio da "ne može" za razliku od gnjide.
Landzo gospodin????Pogledaj malo bolje sta pises covjece,sad bi mogao u sirinu o njemu,ali stvarno nije potrebno jer su ispricane price i price i izneseni argumenti koji dokazuju da je samir sve samo ne gospodin.
Bolje napisi kako je covjek, nego da ga pljujes kad je u onakvom stanju!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 feb 2010, 00:33

Seyo_TM je napisao/la:Bolje napisi kako je covjek, nego da ga pljujes kad je u onakvom stanju!
Sad htjedoh da kazem, nazalost o mnogim ljudima u klubu se moze napisati i dobrog i loseg a mislim da nije ni ovakav vid foruma za tako nesto, ovdje se moze raspravljati o igri, igracima, navijanju a te stvari o kome kakav je ko covjek...najbolje ostaviti na miru.Neki dan je neko napisao kako su igraci poljevali vodom teren jer im je Amar rekao ako bude zaledjen teren da nece biti treninga i danas to izadje u novinama.

Kako izbjeći trening: Željini igrači ledili led.

Uopće ne čudi što je nogomet u BiH godinama u krizi i više liči na amaterstvo nego na profesionalizam. Osnovni razlog svakako je hronični nedostatak novca. Ali, i naredni primjer zorno prikazuje da nije sve u novčanicama. Prilikom nedavnog boravka Željezničara na pripremama u Goraždu desio se događaj koji se može svrstati u rubriku vjerovali ili ne. Prvi čovjek struke Amar Osim je igračima dvije noći prije povratka u Sarajevo kazao, da se sutra, ako teren bude zaleđen neće trenirati nego će svi ići kući. Tu večer navodno, većina igrača, pod okriljem mraka, polijevala teren vodom s nadom da će ga dodatno zalediti. Na njihovu žalost sutradan je temperatura skočila iznad nule i trening je održan.

Magazin START 02.02.1010
Pomalo bolesno :roll:
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 02 feb 2010, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 02 feb 2010, 00:36

Ovo je nadmasilo borovine iz san-a, mislim da to ni oni nebi napisali!

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 02 feb 2010, 00:45

Raspitivao sam se ja za njegovo zdravstveno stanje van foruma,ne moram nikoga pitati ovdje da bi to znao.Meni nije forum jedini izvor informacija kao nekima.
Ja Samiru zelim sve najbolje,sto brzi oporavak,ozdravljenje,ali neke se stvari ne zaboravljaju tako lako.
Zivio ti nama 100 godina.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 02 feb 2010, 00:47

e nemogu da vjerujem pa moras biti bolestan za ovog teksta :o
a seyo nisam skinuo bem mu misha :cry:

skontao sam da smo mi jedna velika porodica,mogli bi osnovati novu grupu na jugu,zvala bi se plava braca :lol:

SpleeN_TM
Kontakt:

Post Postao/la SpleeN_TM » 02 feb 2010, 00:48

pile87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Bolje napisi kako je covjek, nego da ga pljujes kad je u onakvom stanju!
Sad htjedoh da kazem, nazalost o mnogim ljudima u klubu se moze napisati i dobrog i loseg a mislim da nije ni ovakav vid foruma za tako nesto, ovdje se moze raspravljati o igri, igracima, navijanju a te stvari o kome kakav je ko covjek...najbolje ostaviti na miru.Neki dan je neko napisao kako su igraci poljevali vodom teren jer im je Amar rekao ako bude zaledjen teren da nece biti treninga i danas to izadje u novinama.

Kako izbjeći trening: Željini igrači ledili led.

Uopće ne čudi što je nogomet u BiH godinama u krizi i više liči na amaterstvo nego na profesionalizam. Osnovni razlog svakako je hronični nedostatak novca. Ali, i naredni primjer zorno prikazuje da nije sve u novčanicama. Prilikom nedavnog boravka Željezničara na pripremama u Goraždu desio se događaj koji se može svrstati u rubriku vjerovali ili ne. Prvi čovjek struke Amar Osim je igračima dvije noći prije povratka u Sarajevo kazao, da se sutra, ako teren bude zaleđen neće trenirati nego će svi ići kući. Tu večer navodno, većina igrača, pod okriljem mraka, polijevala teren vodom s nadom da će ga dodatno zalediti. Na njihovu žalost sutradan je temperatura skočila iznad nule i trening je održan.

Magazin START 02.02.1010
Pomalo bolesno :roll:
hahhahaha
najbolji vic koji sam cuo u poslednjih nezz ni ja godina :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 34 gosta.