FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sajo10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sajo10 » 16 mar 2014, 16:58

monsen je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Ti si jedan obicni levat. Mi nemamo pola ekipe ti seres po igracima koji su igrali po ovoj oranici na kojoj da igra Ronaldno ne bi mogao primit lopte. Seronja obicni.//

Dijete drago, ne ocekuj od mene te iste rijeci jer nisam na tvom malom i siromasnom nivou biranja rijeci. Proticaj post jos jednom mali pa ces malo bolje skontati sta sam htjeo reci. Ja sam komentarisao ovu tekmu, a ne pola sezone. Hahahahaha :lol: :lol: ja patriote majko draga, patriota svugdje! :lol: :lol:
Ma ti si jadan.
slika
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 16 mar 2014, 17:00

E sta mi sebi radimo,dva lagana gostovanja 4boda gubimo,sad Siroki ,koji je dosta dobar ,daj Boze :)
Zeljeznicar! 1921 !

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 mar 2014, 17:01

Trebali smo ovo glat dobiti , iako je teren katastrofalan , msilim da se vidjelo da smo dosta bolji . Fulili smo neke jako dobre sanse , oni iz jedne prakticno do gola dosli , i to nakon greske komplet zadnje linije . Sta ste se uskukali , djeca od 12-13 godina komentarisu ko treba uci , kakav je ko i jos svasta nesto ! Pa Bog ga hebo ko da smo zadnji a ne prvi , vise u kura* krasni ovo pljuvanje i blacenje !
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 16 mar 2014, 17:01

Dobri su bili Svraka, Hodzic, Zeljkovic i Stanic... Ostali karine... Bucan kriv za gol jer nije zatvorio slobodnog igraca... uopsteno nije bilo borbe za loptu, nije bilo trke, da li zbog umora, ne znam, ali jednostavno ovdje nismo dovoljno zelili pobjedu a sa jos malo pritiska u zadnjih 10 min mogli smo je ostvariti... steta, sada MORAMO uzeti Sirokog a znamo koliko su oni opasni... Jos ne igra Tomo.... uhhhh...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 16 mar 2014, 17:02

Damir Sadikovic se ufurao opasno...Ramicu uopste ne treba spustati loptu na zemlju jer on ne zna sta ce s njom...Enis Sadikovic ima jako dobru dfijagonalu,ali sve ostalo je slabo...Svraka mora preuzimati inicijativu...Bucan los...

Sent from my CW-V88-QUAD using Tapatalk
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 16 mar 2014, 17:03

Sta sam ja reko za Ramica.Sadikovic nije ni za klupe.zasto Brkovic nikako neigra.Trener nam je posto ko pape jer mu Jamak i Svraka izgledaju na terenu ko dvije plivadone.Nema ovaj tim snage vise i iducih deset dana mozemo izgubit 2 titule a mozda i osvojimo.Dakle sve se odlucuje u iduce 2 tekme.Bojim se da ce bit ovo prvo jer Zrinjski se neponavlja svaki put.Dva katasrofalna protivnika Radnik i Slavija nam uzimaju bodove.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 mar 2014, 17:03

Format je napisao/la:E sta mi sebi radimo,dva lagana gostovanja 4boda gubimo,sad Siroki ,koji je dosta dobar ,daj Boze :)
Sa Sirokim ce biti teze nego sa Sarajevom !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 16 mar 2014, 17:03

Neandertalac je napisao/la:Trebali smo ovo glat dobiti , iako je teren katastrofalan , msilim da se vidjelo da smo dosta bolji . Fulili smo neke jako dobre sanse , oni iz jedne prakticno do gola dosli , i to nakon greske komplet zadnje linije . Sta ste se uskukali , djeca od 12-13 godina komentarisu ko treba uci , kakav je ko i jos svasta nesto ! Pa Bog ga hebo ko da smo zadnji a ne prvi , vise u kura* krasni ovo pljuvanje i blacenje !
Pa to rade ovi levati koji jedvaju cekaju da neki kiks iskoriste da seru po svemu zivom. I da oni odreduju ko valja, a ko ne.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 16 mar 2014, 17:04

stvarno bi se slozio sa vecinom oko sadikovica,pa mali svaki duel izgubi :oops: stvarno nema smisla,vidi se koliko bi nam Tomic znacio uh.. sve u svemu nama se borba za titulu lomi protiv sirokog,jer u slucaju da njih dignemo prakticno bi ih odmakli od sebe na pristojno dok bi pitari ako dignu velez bili tu na 3 boda,ali u sljedecem onda kolu mi idemo leotaru a oni borcu,i poslije toga imaju jos jedno gostovanje a mi tekmu protiv celika,znaci utakmica protiv sirokog je za nas presudna,a ovo danas na oranici je zaista izgledalo kao korida,treba slaviju kazniti opet ponavljam
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 16 mar 2014, 17:06

Nisam gledao čitavu tekmu, ali ovo što sam vidio je loše. Svraku pod hitno vratit na onu prirodnu poziciju, ovako se blamira. Dado nekoliko puta može da preda loptu, ali čeka da dođe protivnički igrač do njega i da ga omete. Srđanu kapitensku i nek igra gdje je sad Svraka igr'o. Ramić dobar, ali za stil igre koji mi igramo je suvišan. I može li mi neko reči šta je sa Brkovićem ?
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 mar 2014, 17:06

Alipasino je napisao/la:Sta sam ja reko za Ramica.Sadikovic nije ni za klupe.zasto Brkovic nikako neigra.Trener nam je posto ko pape jer mu Jamak i Svraka izgledaju na terenu ko dvije plivadone.Nema ovaj tim snage vise i iducih deset dana mozemo izgubit 2 titule a mozda i osvojimo.Dakle sve se odlucuje u iduce 2 tekme.Bojim se da ce bit ovo prvo jer Zrinjski se neponavlja svaki put.Dva katasrofalna protivnika Radnik i Slavija nam uzimaju bodove.
opet jamak najkonkretniji i najbolji u veznom redu (stanu ne računam k'o vezni red jer on jedini igra po cijelom terenu), možeš misliti da mu se igra i da je spreman šta bi bilo.

da je tomić igrao ovo bi opušteno 0-3 bilo, ali ostaje žal zato što smo i ovako zaista stvorili više nego dovoljno šansi da pobijedimo.

raaymoon
Kontakt:

Post Postao/la raaymoon » 16 mar 2014, 17:07

Jamaku se zahvaliti i dati papire..
Željezničar
Borussia Dortmund

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 mar 2014, 17:07

Molim boga da tomic bude spreman za siroki tesko cemo do bodova bez njega.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 16 mar 2014, 17:07

Pricaj te šta hoćete i tjesite se koliko hoćete poslije radnika ovo nam se nije smjelo dogoditi pogotovo jer sad dolazi široki. Pa ovi sadikovici su kritični gluho bilo pa šta je ono onaj mladji bježi od lopte a stariji no comment katastrofa

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 mar 2014, 17:08

monsen je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Trebali smo ovo glat dobiti , iako je teren katastrofalan , msilim da se vidjelo da smo dosta bolji . Fulili smo neke jako dobre sanse , oni iz jedne prakticno do gola dosli , i to nakon greske komplet zadnje linije . Sta ste se uskukali , djeca od 12-13 godina komentarisu ko treba uci , kakav je ko i jos svasta nesto ! Pa Bog ga hebo ko da smo zadnji a ne prvi , vise u kura* krasni ovo pljuvanje i blacenje !
Pa to rade ovi levati koji jedvaju cekaju da neki kiks iskoriste da seru po svemu zivom. I da oni odreduju ko valja, a ko ne.
Kad ne igra Sadikovic laju ; zasto ne udje . Isto tako kad je Ramic na klupi laju ; zasto je na klupi . Kada Svraka da go , Bog je , danas im ne valja . Jamak da petu iz snova , jok ne valja . Meni licno svi valjaju , igraju za moj klub i ja ih podrzavam . U redu kritikovati , ima fine raje daju normala komentare , ali tacno osjetis papka i pljvaca na kilometar , dijete isto tako . Ne razmisljaju , on nervozan , pa da hebe mater nekome , a sta ce to donijeti , to nije ni bitno ...

UPRAVA NAPOLJE!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 16 mar 2014, 17:09

TeaM87 je napisao/la:E fakat ne kontam ovog Đurbuzovića, pa nama treba osvježenje u napadu a on ubacuje Memiju kojem je ovo debitantski nastup jos je i stoper.

A sad izbacuje i Hodzica, pa ne mogu da vjerujem...
Ni meni ovo nije jasno majke mi. Bajića je trebao ubaciti i kad se Hasanović povrijedio a Svraku vratiti na mjesto Eldara a Aru prebaciti na drugu stranu, pa onda još sve ovo što si ti naveo. Razmumijem ja da je on htio prebaciti Stanu naprijed ali u suštini je opet izgubio jednog ofanzivnog igrača jer se Stana dobro ubacivao iz drugog plana a mali zbog neiskustva sigurno ne bi i nije mada je bio kratko vrijeme u igri. Ovaj mali Enis opet dobija priliku na mjestu gdje treba da prekida napade a nije taj tip igrača. Bar da je njega stavio na krilo umjesto Svrake a Svraku vratio na Eldarovo mjesto.
A ovi kritičati igrača nek izadju nekad na teren pa probaju malo sa loptom po grbavom terenu. Još smo i dobro izgledali drugo poluvrijeme kakav je teren. U prvom je nedostajalo malo više želje. To je jedina moja zamjerka igračima. Ove priče nekih od vas tipa Ramić ili neko drugi se spetljao, ne zna primit loptu i sl su malo je reći glupe.

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 16 mar 2014, 17:11

Neandertalac je napisao/la:
monsen je napisao/la:
Kad ne igra Sadikovic laju ; zasto ne udje . Isto tako kad je Ramic na klupi laju ; zasto je na klupi . Kada Svraka da go , Bog je , danas im ne valja . Jamak da petu iz snova , jok ne valja . Meni licno svi valjaju , igraju za moj klub i ja ih podrzavam . U redu kritikovati , ima fine raje daju normala komentare , ali tacno osjetis papka i pljvaca na kilometar , dijete isto tako . Ne razmisljaju , on nervozan , pa da hebe mater nekome , a sta ce to donijeti , to nije ni bitno ...
Kako glupanu objasniti da je pet igraca povrijedeno. Da u ekipi igraju djeca koja tek trebaju da sazriju. Jako bitni igraci poput Selimovica i Tomica povrijedeni i sta drugo ocekivati nego tesku utakmicu. I ono sto imamo (Hasanovic) povrijedi se momak na pola utakmice. Ali eto nek seru, do sljedece pobjede..
Zadnja izmjena: monsen, dana/u 16 mar 2014, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 mar 2014, 17:12

Jednu od ove dvije smo morali dobiti (radnik,slavija) sami smo sebi zakomplicirali situaciju i uvukli nervozu :( :( .

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 mar 2014, 17:13

svraka je danas stvarno odigrao ispod svakog nivoa i zaslužuje kritike bez daljnjeg. i ramić je onu što mu je ara spustio sombrerom morao od prve zakucati, baš zato što je teren grbav. totalno pogrešna procjena što ju je čekao da padne.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 mar 2014, 17:14

terabajt je napisao/la:Jednu od ove dvije smo morali dobiti (radnik,slavija) sami smo sebi zakomplicirali situaciju i uvukli nervozu :( :( .
Al bas tako . Teren prelos na oba gostovanja i plus jos u te dvije smo fulili 4-5 zicera ...

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lecler, mavi, MoSaZeLjo1921 i 28 gostiju.