Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Cujemo se u februaru,a vidimo se u martu.Ammim veliki pozdrav od mene.SRETNA VAM NOVA 2009 GODINA!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrav i za tebe Bebek takodje sve najbolje u 2009 pa se i vidimo
Koja je to agencija, kakvi su uslovi i kolko para treba, de nam reciAmmim je napisao/la:Ma mi cemo svakako nabavljati karte iz njihovog kotingenta(onih 95%)Ja sam uplatio pa ce mi ovi iz agencije to rjesavati.Samo ipak bi bilo ok da se organizujemo.Taj Genk nije velik grad pa prije utakmice na trgovima se okupiti i vac vani napraviti atmosveru.kokoroko je napisao/la:Evo i dokazano samo da moze 5% od kapaciteta stadiona da bude navijaca Bosne
Ipak, loša vijest za naše navijače je činjenica da stadion u Genku prima „samo“ 25. 000 navijača, za razliku od stadiona Kralja Boudewijna u Briselu čiji je kapacitet oko 46. 000 gledalaca. Obzirom da prema propozicijama FIFA-e gostima pripada pet posto ulaznica od kompletnog kapaciteta, za pretpostaviti je da će u Genku biti mnogo manje naših navijača nego što bi to bio slučaj da se susret igra u Briselu.
Sto znaci ko vec zeli da ide na utakmicu sto prijen da karte rezervise
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Ammim je napisao/la:Ma kakvi Englezi i bakraci napiju se pa najjaci na svijetu a kad su trijezni nigdje veze.A u pravu si stvarno se moramo pokazati u Belgiji ko smo.bebek1 je napisao/la:Glupo je da se izmedju sebe provociramo,najsretniji bi bio kada bi nas veliki broj bio u Genku,da na lijep navijacki nacin pokazemo i dokazemo da smo trenutno br.1 u europi.cast Englezima
samo bez turskih , saudijskih , palestinskih i zastava sjevernog cipra

niko nista samo BIH
I'm An FC Fan !!!
Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust
- DinceManijak
- Kontakt:
Vela havle vela havle sto se ja slazem s MUFC, da su svi te pameti 
A nebih me cudilo, da se nadje levat i s Irackom zastavom uz sve te druge

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za amimma kako si uplati?preko koje agencije?
Prerano je za kartesam je napisao/la:za amimma kako si uplati?preko koje agencije?
ma kakva agencija to su njega prevarili uzeli pare nema kartisam je napisao/la:za amimma kako si uplati?preko koje agencije?

Tek mozes da narucis karte kad budu u prodaju do skore se nije ni znalo da ce utakmica da se igra u Genk rano je jos za karte polako samo ima vremena

Nama je veci problem dobiti karte za Zenicu
DinceManijak je napisao/la:Vela havle vela havle sto se ja slazem s MUFC, da su svi te pameti
ehh ne moze to svako ..samo uzi krug

aBd bice jednog dana i za ostale , kad plate ulaz

ej kad imaju sve druge , sto da se ne nadje mjesta i za jednu iracku

I'm An FC Fan !!!
- DinceManijak
- Kontakt:
Samo uzi krug, hahahahaMUFC je napisao/la:DinceManijak je napisao/la:Vela havle vela havle sto se ja slazem s MUFC, da su svi te pameti
ehh ne moze to svako ..samo uzi krug![]()
aBd bice jednog dana i za ostale , kad plate ulaz![]()
ej kad imaju sve druge , sto da se ne nadje mjesta i za jednu irackuhihi

Ma nace oni i mjesta ne samo za Iracku nego i za Tadjikistansku

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za sve koji pitaju.Agencija Eurolines u Svicarskoj kosta 200chf(otprilike 250 maraka).Karte jos nisu u prodaji a nabavljaju se iz njihovog kontingenta.Ako se slucajno ne nabave povrat para.Inace u cijeni je put CH-Belgija i nazad i ulaznica.Agencija je ozbiljna 100% pa vidjecemo.pozdrav
Ma najbolje kockaste da se Ciro osijeca kao kod svoje kuceDinceManijak je napisao/la:Samo uzi krug, hahahahaMUFC je napisao/la:DinceManijak je napisao/la:Vela havle vela havle sto se ja slazem s MUFC, da su svi te pameti
ehh ne moze to svako ..samo uzi krug![]()
aBd bice jednog dana i za ostale , kad plate ulaz![]()
ej kad imaju sve druge , sto da se ne nadje mjesta i za jednu irackuhihi
![]()
Ma nace oni i mjesta ne samo za Iracku nego i za Tadjikistansku

Najbolje je govoriti o temi! 

Nadam se da je tako,samo cijena mi je cudna.Karte nisu u prodaji a cijenu znajuAmmim je napisao/la:Za sve koji pitaju.Agencija Eurolines u Svicarskoj kosta 200chf(otprilike 250 maraka).Karte jos nisu u prodaji a nabavljaju se iz njihovog kontingenta.Ako se slucajno ne nabave povrat para.Inace u cijeni je put CH-Belgija i nazad i ulaznica.Agencija je ozbiljna 100% pa vidjecemo.pozdrav

Cijena ulaznice nece biti vise od 40-50 eura a ostalo ti je za bus.Kad se ja ne bojim nemoj ni ti.Ma vidjecemo se mi u Genku nema frke.bebek1 je napisao/la:Nadam se da je tako,samo cijena mi je cudna.Karte nisu u prodaji a cijenu znajuAmmim je napisao/la:Za sve koji pitaju.Agencija Eurolines u Svicarskoj kosta 200chf(otprilike 250 maraka).Karte jos nisu u prodaji a nabavljaju se iz njihovog kontingenta.Ako se slucajno ne nabave povrat para.Inace u cijeni je put CH-Belgija i nazad i ulaznica.Agencija je ozbiljna 100% pa vidjecemo.pozdrav.Pazi da na kraju ne gledas utkmicu na internetu

Dugo vremena vec mislim o svemu ovome pa bih volio da isteknem svoje misljenje. Prije svega, bice bitno da nasi navijaci dodu u sto vecem broju na utakmicu u Genku. Druga stvar, bice bitno da Ciro pozove puno igraca (vise od 25) pogotovo u odbrani tako da nedode opet do situacije da budemo desetkovani kao protiv Slovenije. Bice takoder bitno da svi igraci (pogotovo Dzeko, Muslimovic, Ibisevic pa cak i Spahic i Hasagic) budu spremni i zdravi. Onda poslje toga ce biti bitno da dobro udemo u ovoj utakmica u Genku. Ako povedemo 0-1 bice vrlo bitno da drzimo vodstvo (nesto sta cesto nismo znali da uradimo) onda ce biti bitno da se nasi igraci cuvaju od ovih zutih kartona jel su Spahic, Damjanovic, Berberovic i Nadarevic svi zaradili jedan zuti karton do sada. Dakle, bice bitno da se ti igraci cuvaju.
Tako je to su bitne stvari.Tarik14 je napisao/la:Dugo vremena vec mislim o svemu ovome pa bih volio da isteknem svoje misljenje. Prije svega, bice bitno da nasi navijaci dodu u sto vecem broju na utakmicu u Genku. Druga stvar, bice bitno da Ciro pozove puno igraca (vise od 25) pogotovo u odbrani tako da nedode opet do situacije da budemo desetkovani kao protiv Slovenije. Bice takoder bitno da svi igraci (pogotovo Dzeko, Muslimovic, Ibisevic pa cak i Spahic i Hasagic) budu spremni i zdravi. Onda poslje toga ce biti bitno da dobro udemo u ovoj utakmica u Genku. Ako povedemo 0-1 bice vrlo bitno da drzimo vodstvo (nesto sta cesto nismo znali da uradimo) onda ce biti bitno da se nasi igraci cuvaju od ovih zutih kartona jel su Spahic, Damjanovic, Berberovic i Nadarevic svi zaradili jedan zuti karton do sada. Dakle, bice bitno da se ti igraci cuvaju.
Kao sto navede da ne pozove 16-18 igraca od tog se povrijedi 3 ili 4 i onda ko sa poslom ostatak zove iz Premier lige.
To bi nam se obilo o glavu vec u Genku.
Nego odmah karte na sto.
P.S Taktika kao u Spaniji ili Turskoj ce nam 100% donijeti nula poena.
Bez dva spica Dzeke,Ibisevica ili Muslimovica nebitno na otvaraju igre nek uopste Ciro i ne ide u Genk.
Bravo Tarik.To vec odavno cekam da neko napomene.Ja npr.gotivim Spahu do bola ali je tip eksplozivan previse.Kupi zute kartone bez veze a i ostali se vole previse sa sudijama raspravljati.Tarik14 je napisao/la:Dugo vremena vec mislim o svemu ovome pa bih volio da isteknem svoje misljenje. Prije svega, bice bitno da nasi navijaci dodu u sto vecem broju na utakmicu u Genku. Druga stvar, bice bitno da Ciro pozove puno igraca (vise od 25) pogotovo u odbrani tako da nedode opet do situacije da budemo desetkovani kao protiv Slovenije. Bice takoder bitno da svi igraci (pogotovo Dzeko, Muslimovic, Ibisevic pa cak i Spahic i Hasagic) budu spremni i zdravi. Onda poslje toga ce biti bitno da dobro udemo u ovoj utakmica u Genku. Ako povedemo 0-1 bice vrlo bitno da drzimo vodstvo (nesto sta cesto nismo znali da uradimo) onda ce biti bitno da se nasi igraci cuvaju od ovih zutih kartona jel su Spahic, Damjanovic, Berberovic i Nadarevic svi zaradili jedan zuti karton do sada. Dakle, bice bitno da se ti igraci cuvaju.
Pa i Nadarevic cesto glupo zaradi zuti karton tako da se i on treba cuvati jel svi znamo da odbrana bez Nadarevica i Spahica (u slucaju da nema Jahica, Muharemovica, Trivunovica itd) nije onda mnogo bolja od odbrane Andorre i San Marina. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.