Dobor je ba jarane,eto ofsjad je bio... jesi li sad lakše

Nego,ima li kakvih novosti u klubu?
Šta je sa Toure-om? jeli fit i hoce li moci konkurisati za slijedecu utakmicu?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Pa Toure je spreman,mislim da bi trebo konkurisat za tekmu protiv Getafea.drop je napisao/la:yebote 2 stranice pišete jel bio ofsajd ili nije ...ovaj don ciro navalio ko na majcinu sisu.
Dobor je ba jarane,eto ofsjad je bio... jesi li sad lakšesmori covjek.
Nego,ima li kakvih novosti u klubu?
Šta je sa Toure-om? jeli fit i hoce li moci konkurisati za slijedecu utakmicu?
nek ste vi realovci sve posteno dobilidon Ciro je napisao/la:ajd **** vas offfsd.tako samo morete i dobivate bodove![]()
bice toga jos ha??
![]()
ali kad jednoc poklopi bice ovo ono sudije :lol:
sa tupim navijacima BARCE se netreba raspravljati...dosta sam reko 6 bodova najmanje ove sezone u prvom dijelu ste uzeli zahvalite sudiji..a razlika RM I BAR mala ipak jos
jesmo hvala bogu ove godine kad je razlika mala..naravno pri 2g smo mi dobili par tekmi zbog sudija..ali smo imali prednost na kraju 20 tak bodova..vas ni sudijske odluke nece dovesti na toliku razlikuT-MAC je napisao/la:nek ste vi realovci sve posteno dobilidon Ciro je napisao/la:ajd **** vas offfsd.tako samo morete i dobivate bodove![]()
bice toga jos ha??
![]()
sa tupim navijacima BARCE se netreba raspravljati...dosta sam reko 6 bodova najmanje ove sezone u prvom dijelu ste uzeli zahvalite sudiji..a razlika RM I BAR mala ipak jos
ja kazem da nistedon Ciro je napisao/la:jesmo hvala bogu ove godine kad je razlika mala..naravno pri 2g smo mi dobili par tekmi zbog sudija..ali smo imali prednost na kraju 20 tak bodova..vas ni sudijske odluke nece dovesti na toliku razlikuT-MAC je napisao/la:nek ste vi realovci sve posteno dobilidon Ciro je napisao/la:ajd **** vas offfsd.tako samo morete i dobivate bodove![]()
bice toga jos ha??
![]()
![]()
kontas??
**** slabo mi ide kontanje,pomozi malodon Ciro je napisao/la:opet ne kontas???![]()
Ne...nismo mi Barca da tako dobivamo "VILLARATO"losmi je napisao/la:SAmo da kazem nesto ciri:da je kojim slucajem Real prvi i da bezi barci 5 bodova,bolelo bi te uvo b dal je barca dala go iz ofsajda il nije!!!|
Nemas druge argumente da ulazis snama u raspravu-BARCA VS REAL-pa se koristis jeftinim trikovima!
Al i sta da je bio ofsajd,nismo mi krivi sto igramo tako lepo da nas i sudije favorizuju!A i ne moguce da su sve sudije evrope (ili samo spanije,kako hoces)budale,da sve one ne vide da su barcini igraci u ofsajdu,da su igrali rukom,da su napravili penal.itd....
A i kako ja znam ti si navijac reala,pa sta onda radis tolko na nasoj temi!![]()
![]()
Dzaba molis BOGA,stvar je drukcija,nije do BOGASajoni je napisao/la:Bože daj nam još više ofsajda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.