AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Titova-Juga
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Titova-Juga » 16 mar 2014, 16:30

Ponekad poželiš nestvarne želje kojih više nema ni u snovima, kao npr: da je ovo sve menadžer igrica pa da se 75% ovih polovnjaka koji su se nakotili kod nas a sve krivicom čelni ljudi u klubu koje već odavno briga za uspijeh istog proda i dovedu se igrači dostojni ovog dresa i ovog svetog kluba. Počeo sam se siliti da gledam Milanove utakmice, ne zbog manjka ljubavi nego zbog sramote koju nam donose svake Bogove sedmice... Prosto mi je nejasno kako su se navijači tek sad probudili i počeli sa nekim stihijskim protestima, kako ih je tako malo "briga". Ovdje je da se ne lažemo potrebna jedna ogromna revolucija... :cry:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 16 mar 2014, 16:38

Smekerski kapiten izbori penal, hajde 2-2 sad.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 mar 2014, 16:41

Ne sekirajte se ljudi, ovo više nije klub...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 16 mar 2014, 16:42

Amauri :o :o :o
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 16 mar 2014, 16:42

Šta ti je ba čoeče .. nemoš ti nadavat kolko ovi mogu primit
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 16 mar 2014, 16:43

:lol: :lol:
FORZA MILAN

Ibracadabra
Kontakt:

Post Postao/la Ibracadabra » 16 mar 2014, 16:46

Ok je da golman primi gol sa 30-ak metara, jer postoje udarci koji se ne mogu odbraniti. Ali ovakav gol primiti pa to je komedija.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."

#CFC Pride of London.

#KING James!!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 16 mar 2014, 16:47

Klub kao što je Milan ne smije sebi dopustiti da mu klub kao što je Parma zabije 3 gola na domaćem terenu.

Činjenica da su svi naši štoperi Mexes,Rami i Bonera dobili žute kartone je dokaz kolko su oni bili silovani i nemoćni.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 mar 2014, 16:50

hiljadu bogova opsova u sebi, ovih zadnjih godina ogrijesi se posteno :mrgreen:
ustvari, vise ni sam ne znam, da li da se radujem zbog ovog gola ili ne... bolna je ova situacija, ali mozda i jedino rijesenje da se neke stvari krenu mjenjati.

cini mi se da je marku prosla lopta kroz noge, doduse nista cudno od njega :roll:
cak i da nije, ono se moglo odbraniti... pa je*o majku, ne mozes nadavati koliko mozes primiti :roll:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 16 mar 2014, 17:00

Raspad sistema.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 16 mar 2014, 17:01

Ne smije se ovo dopustiti, jedna Parma da nam uvali 4 komada :oops:

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 16 mar 2014, 17:05

Hattrick123 je napisao/la:Nama samo moze pomoci 100-200 miliona ostalo nista :!: :!:

Prema ovoj postavi danas mislim da ce biti X,a ne bi me iznenadilo ni da gosti odnesu puni plijen..
:!: :!:
Zadnja izmjena: Hattrick123, dana/u 16 mar 2014, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MILAN

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 mar 2014, 17:05

Ovo je vec previse, nema opravdanja za 4 gola u mrezi. Njima sve cestitke.

A nista se ovdje vise ne moze napisati. Radikalne promjene na ljeto, rekonstrukcija ekipe, iskesirati najmanje 50 miliona bla bla bla... vec sto puta ispricana prica. Inace cemo tonuti sve dublje.
Samo se nadam da je ovaj alarm dovoljno glasan da probudi odredjene ljude. Ne pristoji jednom Milanu ovakvo sramocenje i stanje na tabeli, nikako.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 16 mar 2014, 17:05

Stvarno ne zna se jel vise sramota il zalosno, Posteno nas ljudi dobise, Parmi svaka cast. nasi nehljebari ne mogu da hodaju. ljudi se dodaju niko presing da izvrsi da uzmemo loptu. i normalno primamo i 4 gol, pljujemo po ovom zuci iz parme kad je treba nama a covjek citavu utakmicu barem trci za razliku od nasi manekena.
vise me sramota ovo gledati bogami. i u Seedorfa izmjene nigdje veze. sad bi posvao sve po redu ali suzdrzajem se, necu. Fala ti boze pa se necemo nikako plasirati u evropu sljedece sezone. bilo bi to samo jos gore gledati...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 16 mar 2014, 17:07

Neka, uvalili su i Juventusu pa su se vratili.

Za ovo će trebati puno strpljenja. Nisam baš upućen oko toga ko je "dobar", a ko "loš" u upravi, ali ovdje trebaju mladi ljudi, ljudi koje vole Milan i koji će se ako ništa potruditi da se nešto promijeni. U Juventusu je to bio Andrea Agnelli, kod vas Barbara??

Nadam se da će Seedorf održati riječ i otići na kraju sezone, a onda da će se poslije SP krenuti po Prandellija ili Spalettija. Mladi su treneri i poznaju talijanski nogomet. Tu bi naravno najbolje pasao neko od stare garde (Lippi, Capello, Ancelotti), ali jasno da od toga nema ništa.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 mar 2014, 17:50

Prandelli i Spalletti su ti "mladi treneri", a Ancellotti (koji je 2 godine mladji od Cesarea, a isto godishte kao i Luciano) njihov vrshnjak - "stara garda". :lol: :lol: :lol:

Ibracadabra
Kontakt:

Post Postao/la Ibracadabra » 16 mar 2014, 17:58

Mogu dovesti fuziju Kapela i Sakija na klupu i opet se neće puno toga promjeniti. Katastrofalan igrački kadar i nikavo ulaganja su doveli do ovoga. Ne može praviti veliku ekipu skupljajući otpatke iz Chieva,Genoe i sličnih.Odnosno igrače koje više ne koriste teškaši poput Real M. ili Chelsea.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."

#CFC Pride of London.

#KING James!!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 16 mar 2014, 18:02

Nisam mislio striktno na godine, ne moraš da budeš toliki bukvalista.

Zna se lijepo na šta sam mislio. Ancelotti je stara garda, stari vuk, kako god hoćeš, čovjek se naosvajao trofeja i legenda je trenerskog posla, Prandelli i Spaletti tek trebaju napraviti nešto više.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 16 mar 2014, 18:16

Milan a evo i još bolji je primjer i Mančester J. kad nema sloge u timu kad nema timskog duha, neminovan je raspad sistema...

sreća pa danas nisam gledao tekmu, bolje mi je bilo na derbiju 2. lige Tuzlanskog kantona grupa Zapad :oops:

nemam riječi više :|

Forza Milan :cry:
Undici stelle - ACM 1899

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 mar 2014, 18:17

IlCapitano je napisao/la:Nisam mislio striktno na godine, ne moraš da budeš toliki bukvalista.

Zna se lijepo na šta sam mislio. Ancelotti je stara garda, stari vuk, kako god hoćeš, čovjek se naosvajao trofeja i legenda je trenerskog posla, Prandelli i Spaletti tek trebaju napraviti nešto više.
Ne znam shta si mislio, ali vidim shta si napisao. 8-)
Prandelli i Spalletti nikada nece biti u rangu Ancelottija, jednostavno nisu takav materijal. Ancelotti ima shanse da postane prvi trener koji ce uzeti prvenstvo u 4 od 5 liga petice, vec ima 2 LS, 1 izgubljeno finale, 2 polufinala, trenirao je ponajbolje igrache sveta u liku Kake, Ronaldinha, CRonalda...
Za to vreme, Prandelli ima samo 1 veliki rezultat sa Azzurrima i 2 dobre sezone sa Firenzom, dok Spalletti sa finansijski najjachim ruskim klubom dozhivljava blamazhu za blamazhom. A u priblizhno isto vreme su pocheli sa trenerskim poslom: Ancelotti i Spalletti u 1995, a Prandelli u 1997oj. Shtavishe, Prandelli je godinama pre seniorskog posla radio sa juniorima u Atalanti. ;)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.