FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
fala kurcu više 

Dzadzalo, djece mi
Rutinski
Rutinski

- BernardBarnjak
- Kontakt:
badblueboylivno je napisao/la:Kakav trener, takva igra.truts je napisao/la:užasno loša igra, bit će čudo ako ovi zeleni ne zabiju
Da. 0:2.

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
toooooooo
- Evolution87
- Kontakt:
Eh sad smo rahat 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- badblueboylivno
- Kontakt:
BernardBarnjak je napisao/la:badblueboylivno je napisao/la:Kakav trener, takva igra.truts je napisao/la:užasno loša igra, bit će čudo ako ovi zeleni ne zabiju
Da. 0:2.

Hayley <3
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Jajalo- majstor!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dzadzalo.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Bravo Slavija...
jos 3 boda do vrha
jos 3 boda do vrha
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ovo je 11 pobeda i 40 osvojenih bodova. Next game, kući protiv Veleža.
Dobra ova Obarska,oznojili su nas vise nego kospe
Kvalitet pojedinaca je odlucio ovu tekmu,mada je i ranio gol promjenio tok utakmice,siguran sam da bi mi vise napadali da nedo bog nismo rano poveli,no super,moralo se negdje vratiti za promasaje,ovako dvije sanse dva gola,amin,odmarao neke igrace super
Idemo dalje od utakmice do utakmice,negledat konkurenciju hebat ih ,imaju sad dovoljno vremena da se odmore do Veleza
Kvalitet pojedinaca je odlucio ovu tekmu,mada je i ranio gol promjenio tok utakmice,siguran sam da bi mi vise napadali da nedo bog nismo rano poveli,no super,moralo se negdje vratiti za promasaje,ovako dvije sanse dva gola,amin,odmarao neke igrace super

Idemo dalje od utakmice do utakmice,negledat konkurenciju hebat ih ,imaju sad dovoljno vremena da se odmore do Veleza
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 16 mar 2014, 16:55, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Opet smo u igri ,i zavisimo samo o sebi.Znao sam da ce maleni kiksati,u narednom kolu bi ih mogli u potpunosti stici. 

Samo da se citiram od ranije, ipak su mi se nadanja ispunilapitic je napisao/la:Sretno našem Sarajevu danas. Očekivane rotacije su se desile u timu, ali je to Jarni i najavio. Nadam se rezultatu 0-2

Bravo momci čestitam na pobjedi. Čestitke i Jarniju probio je led što se tiče pobjeda. Mislim da će biti dosta raje na narednoj tekmi protiv Veleža.
SRETAN BROJ - 1725
Čestitke na pobjedi. Naše greške su nas koštale.
Biće veoma zanimljiva borba za titulu i opstanak. Srećno u daljem nastavku prvenstva i borbi za titulu.
Biće veoma zanimljiva borba za titulu i opstanak. Srećno u daljem nastavku prvenstva i borbi za titulu.
003871312
Ukratko, vise srece nego pameti. Danas se vratilo ono protiv Olimpica, tako da smo na nuli sa srecom/nesrecom.
Idemo dalje.
Protiv Veleza ocekujem dobru posjetu. Opet smo ravnopravno u igri za titulu.
Idemo dalje.
Protiv Veleza ocekujem dobru posjetu. Opet smo ravnopravno u igri za titulu.
Hvala bili ste bolji realno ali ste i sami sebe pobijedili preforsirali ste se na kraju je bilo mnogo prostora za nas jer smo u ovom momentu spremniji a i kvalitetniji.U svakom slučaju hvala i sretno vam bilo u nastavku dobra ste ekipa .Cickoo je napisao/la:Čestitke na pobjedi. Naše greške su nas koštale.
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
nije ovo dobro bilo danas al ko te pita ,tri bobe su bitne
.kao sto rekoste vratilo se za olimpic .Vule mi nikako ne djeluje dobro spor ne siguran nije to vise onaj vule ,puno bolje izgledaju dupovac i tatko

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vi definitivno zasluzujte opstanak i od srca vam to zelim!Cickoo je napisao/la:Čestitke na pobjedi. Naše greške su nas koštale.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, miguelramos i 48 gostiju.