Pala Slavija skroz, samo još malo pritisnuti...deno_TM87 je napisao/la:Imam osjećaj da ćemo ga zabiti do kraja.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hhahahha, koji lik... veze nema...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Ovo isto kantonalna liga
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Katastrofa.Baja_Zvjerka je napisao/la:Hhahahha, koji lik... veze nema...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- RK Gradacac
- Kontakt:
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Nema ramic vise snage ni da hoda,ali nema ga ko zamijeniti 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ubacuj nekog ziv bio ovi nemogu vise.
Jooogee pooćeraaaaj
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
I Dino se us*o na klupi, pa covjece ubaci Alibasica, Bajica... nekog brzog igraca, vidis da su ovi pali.. A na nasu zalost ni Svraka, Jamak, Ramic nemaju vise snage...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Opet Ramic ujeba kontru
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Memija, ne mogu da vjerujem
E fakat ne kontam ovog Đurbuzovića, pa nama treba osvježenje u napadu a on ubacuje Memiju kojem je ovo debitantski nastup jos je i stoper.
A sad izbacuje i Hodzica, pa ne mogu da vjerujem...
A sad izbacuje i Hodzica, pa ne mogu da vjerujem...
FKŽ !
-
- Kontakt:
Nikad lakše se nije moglo do bodova, a mi prosipamo
STANA RAZVALJUJE!!!
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ocito da je nas strucni stab zadovoljan bodom. Kolko god Dino bio meni i mnogim drugim drag, sa njim nema hajra. Kao ni sa Ramicem. Svraka, Jamak, Sadikovic ne mogu hodati on izbacuje naseg najboljeg igraca. Svraki oduzeti traku jer on nema sta trazit kao kapiten.
Slavija losa, katastrofa. Ali Bogami ni mi nismo nista bolji sa ovim timom i trenerom. Kolko se to god nekom svidili ili ne.
Slavija losa, katastrofa. Ali Bogami ni mi nismo nista bolji sa ovim timom i trenerom. Kolko se to god nekom svidili ili ne.

Ufati se ti Geteborga, bolje ti je.sajo10 je napisao/la:Ocito da je nas strucni stab zadovoljan bodom. Kolko god Dino bio meni i mnogim drugim drag, sa njim nema hajra. Kao ni sa Ramicem. Svraka, Jamak, Sadikovic ne mogu hodati on izbacuje naseg najboljeg igraca. Svraki oduzeti traku jer on nema sta trazit kao kapiten.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
**** li mu mamu, svira kraj, nije se ni 30s odigralo produzetka...
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
E jebooo teee... Iz nikakve igre smo promašili tonu prilikaaa...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Šteta. Ovo se moralo dobiti. Mislio sam da će bod biti dobar, ali bili smo puno bolji...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.