FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- zli mrkvić
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Sa Starčevićem treba biti oprezan dok ne potpiše.To mislim iz razloga što ako laktašima zatreba golman ode i Starčević u laktaše kao i Gagula. Bsk je u prelaznom roku doveo Miranda Petrića.killer je napisao/la:Starčević u BSK-u vjerovatno...Bogami,dovede mnogo Borčevih igrača ovaj BSK ,ako se ne plasiraju u Premier ligu nista nisu napravili
Žao mi je što je Starčević otjeran iz borca- saživio se sa tim klubom. Sjetih se sad Sarajeva čovjek izgubio živce, jednostavno nije mogao podnjeti poraz od sa, izađe na pola terena i zamalo primi i drugi go. Mislim da da je uprava borca stvarno- nemam pravi izraz-. Pa oni su otjerali kapitena, bilbiju, sad i starčevića. To samo može raditi neko kome nije stalo do kluba ama baš ni malo. Ponavljam ljudi su otjerani iz borca! Vranješ takođe umalo je falilo da ostane bez transfera jer se to nije svidjelo Fišeru i Šipovcu- to su ljudi seljaci a vode gradsku svetinju. Bilbija je otišao u vošu za 14-to dnevne pripreme u antaliji a dogovor je sljedeći- poslje vošinih priprema on ide u Holandiju ali u jedan puno poznatiji klub od onog koji je nudio 450.000 i za puno veće pare, naravno voši ide veći dio kolača. Živi bili pa vidjeli. Borac ne zna raditi posao kao voša. Grujić- velika greška u nizu, ogromna. Sramota. On kao kadet nikad nije igrao u Laktašima (mislim protiv laktaša) a sad pod stare dane ide u to mjesto da igra pl. sramota banjalučani velika je sramota i ljubojević. Ovo će se sve vidjeti u prvom kolu na gradskom. Kako su ove dve uprave radile. Laktašima svaka čast! Borac je mogao imati tim za velike evropske uspijehe pazite sastav:
Starčević, Trivunović, Ćorić, Petrić,Puzigaća, Vranješ, Ljubojević, Jandrić,Grujić, Bilbija, Kajkut.
Prije nekog vremena neko je rekao da je banjaluka nezahvalna sredina za bilo kakav uspijeh. Apsolutno se slažem- Borac je imao viziju (tačnije uprava) banjalučani u Borcu, a onda dođu trnjani i pokažu nam svima da smo zapravo u zabludi da naši igrači zapravo nisu ni do koljena igračima iz jsl. Igrači naprave rezultat ali sa tim parama srbijanci mogu dva puta više i još da ostane upravi. Druga stvar trener Stojnić- bio sam za njegov odlazak ali sad vidim da sam pogriješio. Njemu mogu deset gluposti oprostiti Mariću neću niti jednu, njegov prvi pogrešan potez i vraća se kući u ns, Stojnić je banjalučanin- od mene mu je sve oprošteno. Na kraju je čovjek ispao pravi gospodin, dao ostavku 10.01.- koju je borac tad ekipu imao?????? Iz parole banjalučani u borcu prešli smo u tuđe je slađe i uvijek kvalitetnije a sigurno i bolje.
Stadion- pa stvarno sramota! Ja npr. kad odem u neki veći grad (ZG, ST, BG, NS, NI, SA, OS) odem da pogledam stadion. Pa ljudi neki dan sam bio u MG- sala ima bolji semafor i parket od borika, stadion mladosti tribina manja ali puno ljepša od našeg zapada ( velikim slovima piše MG moj grad) divota. Ej ja pričam o Mrkonjić Gradu! Znači svi su skontali da u sportsku infrastrukturu treba ulagati, svi osim zgradoljuba- koji od kako je došao na vlast govori o Banjalučkom polju. Ljudi to je 10 **** godina djeca odrastaju očekivajući novi stadion pa i ja koji ga čekam punih 20 godina. Zar je moguće da dozvoljavamo da vrijeme prolazi pored nas. Neka se grad zaduži, kao npr. most incel. Evo rješenje- emisija obveznica i eto para za stadion- svi ćemo poletiti da damo pare za komad hartije od vrijednosti na kojoj će biti ispisana istorija grada i kluba. Evo prijedloga za rješenje!
E sad moram pomenuti i moj BSK. Došla je nova uprava po meni rade pravu stvar. Dali su utočište svim protjeranim borčevim igračima i tako se žele plasirati u pl. sa dobrim rezultatima doće i novi sponzori. Janjetović je zainteresovan za BSK i najvjerovatnije će se nastaviti ta banjalučka priča ali sad u BSK-u na moju veliku radost. Eto imaćemo, nadam se, ponovo gradski derbi. To će biti utakmica za bodove ali i za prestiž uprava. Opet, možda je tako moralo biti.
I na kraju da ponovim svoju parolu (biće fudbala na ljeto)
Ljeto gospodnje 2010.
Srbija- Afrika,
Borac-Evropa,
BSK- PL BiH!

GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub
fin post nema sta,jedino sto mi se ne svidja je tim koji si sastavio i Kajkut
Ne znam,al' on meni i nije nesto
A da zaboravio sam napomenuti za Starčevića,kako je odigrao polusezonu odigrao je,necu to da komentarisem,al' meni je bio jedan od najdrazih igrača zbog činjenice da je poslije svake utakmice kad igrači dodju da pozdrave Lešinare,on je zadnji ostajao i tek kada bi svi ostali krenuli i on bi za njima
Po tom sam ga upamtio... 

A da zaboravio sam napomenuti za Starčevića,kako je odigrao polusezonu odigrao je,necu to da komentarisem,al' meni je bio jedan od najdrazih igrača zbog činjenice da je poslije svake utakmice kad igrači dodju da pozdrave Lešinare,on je zadnji ostajao i tek kada bi svi ostali krenuli i on bi za njima

" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
Zli mrkvicu,sve si to lijepo napisao,ali od toga nema nista.Gradonacelnik je ortodoksna seljacina koja nema predstavu sta za nas znaci Borac,i koji je za cetiri dana izmisljenog sporta, raftinga, dao tacno onoliko koliko Borcu da za 10 godina!!A i u Gradskoj upravi je previse ljudi koji su dosli sa strane i ne vole ovaj grad vec samo gledaju da se okoriste (za razliku od njihove djece koja su rodjena ovdje i koja vole Banjaluku isto kao i mi), tako da me ovaj tvoj spisak zelja podsjeca na one izjave misica koje zele da prestane glad u svijetu i da ne bude ratova.
Ko je kriv?
Mi....nisu oni tu dosli revolucijom niti na silu,vec ih nasi glasovi drze tu vec godinama....
Ko je kriv?
Mi....nisu oni tu dosli revolucijom niti na silu,vec ih nasi glasovi drze tu vec godinama....
- zli mrkvić
- Kontakt:
Schlageru, svemu smo sami krivi. Pasivni smo brate previše. Pokažimo zube, budimo banjalučani. Pa čovječe ovo je strašno! Tjeraju ljude i to jako talentovane ljude iz ovog grada ne samo u sportu. Što se tiče misica- stvarno ne kontam poentu. Ko je kriv- svi smo krivi što ne stanemi ispred uspijeha, pa borac je bio na dnu prošle godine u ovo doba, napravili smo nešto i onda otjeramo ljude zašto iz kojeg razloga niko ne zna. Samo slušamo gradske priče i vjerujemo u njih. Evo primjera- predpostavljam da niko ne ide u Antaliju od navijača. 14 dana niko ne zna šta je u klubu kakva su pojačanja. Trebao bi neko ići tamo dati objektivne izvještaje. Slažem se da ne možemo biti svi treneri FK Borca ali dopustite ljudi da pomognemo sugestijama. Za sad niko nesluša nas neću reći navijače nego građane. Primjer grujić.
Slažeš li se?
Slažeš li se?
Odgovorio bih ti,ali to bi onda otislo u politicke vode i anti snsd-ovsku retoriku,zato umjesto toga evo procitaj kako se radi u nasoj upravi,kao potvrdu svojih rijeci...
http://www.****/index.php?option=co ... y&Itemid=2
http://www.****/index.php?option=co ... y&Itemid=2
- zli mrkvić
- Kontakt:
Procitao sam!
Evo citata: " - Nikada ovako nešto nisam doživio u karijeri - započeo je Starčević i nastavio:
- Zajedno sa mnom otjerali su sve one koji vole Borac. Svaka šuša sumnjivog kvaliteta ima prednost nad onima koji su iznijeli teret sezone i Borac doveli pred izlazak u Evropu. Najviše me zaboljelo što u svemu tome novac nije igrao nikavu ulogu. Jednostavno, ne uklapam se u koncepciju tima koji su zamislili, i to je to - ističe Starčević i dodaje da nije mogao ni naslutiti da će doći do iznenadnog zaokreta kada je u pitanju njegov angažman."
Svaki komentar je suvišan. Ali moram reći, stvar koja mi je takođe zasmetala tiče se Vulete. Dok nije potpisao čovjek je bio van-serijski igrač. Čim je obuko Borčev dres postao je hordaško gov... To znači da u većini glava ovdje u borac može doći samo trul igrač, bezvrijedan. Da je otišao u SA puno bih ga više cijenili.
Moramo početi CIJENITI Borac to je za mene osnovna stvar. E sad imaš situaciju da ljudi počnu cijeniti klub i postanu nepoželjni u njemu! Ludost. Stvarno sam razočaran.
E da što se tiče politike, mi smo je izabrali da nas predstavlj. Dobro se sječam jedini je Davidović pričao o sportskim terenima i dobio podršku građana, što znači da smo mu vjerovali. Prestavljao se kao spasitelj Borca, da njega nije bilo ne bi bilo ni borca. Čovjek lijevčanin, laktaši i igokea su mu sigurno više na srcu. Sjećaš li se? Nije to davno bilo. Ali nećemo o politici.
U svemu ovome meni se nameće pitanje. Kako tako male sredine mogu imati takvu infrastrukturu i takve sportske kolektive. Da se nadovežem na prethodno- Laktaši grade dvoranu obveznicama.
Evo citata: " - Nikada ovako nešto nisam doživio u karijeri - započeo je Starčević i nastavio:
- Zajedno sa mnom otjerali su sve one koji vole Borac. Svaka šuša sumnjivog kvaliteta ima prednost nad onima koji su iznijeli teret sezone i Borac doveli pred izlazak u Evropu. Najviše me zaboljelo što u svemu tome novac nije igrao nikavu ulogu. Jednostavno, ne uklapam se u koncepciju tima koji su zamislili, i to je to - ističe Starčević i dodaje da nije mogao ni naslutiti da će doći do iznenadnog zaokreta kada je u pitanju njegov angažman."
Svaki komentar je suvišan. Ali moram reći, stvar koja mi je takođe zasmetala tiče se Vulete. Dok nije potpisao čovjek je bio van-serijski igrač. Čim je obuko Borčev dres postao je hordaško gov... To znači da u većini glava ovdje u borac može doći samo trul igrač, bezvrijedan. Da je otišao u SA puno bih ga više cijenili.
Moramo početi CIJENITI Borac to je za mene osnovna stvar. E sad imaš situaciju da ljudi počnu cijeniti klub i postanu nepoželjni u njemu! Ludost. Stvarno sam razočaran.
E da što se tiče politike, mi smo je izabrali da nas predstavlj. Dobro se sječam jedini je Davidović pričao o sportskim terenima i dobio podršku građana, što znači da smo mu vjerovali. Prestavljao se kao spasitelj Borca, da njega nije bilo ne bi bilo ni borca. Čovjek lijevčanin, laktaši i igokea su mu sigurno više na srcu. Sjećaš li se? Nije to davno bilo. Ali nećemo o politici.
U svemu ovome meni se nameće pitanje. Kako tako male sredine mogu imati takvu infrastrukturu i takve sportske kolektive. Da se nadovežem na prethodno- Laktaši grade dvoranu obveznicama.
Ma znate šta, pa ja više nevjerujem nikome, ni upravi, a ni igračima... ovo što se dešava će se razriješiti tek kada završi utakmica protiv Laktaša u prvom kolu nastavka sezone...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- zli mrkvić
- Kontakt:
Ma to je tek početak. Nama je cilj Evropa na Gradskom stadionu! Jedino čega se bojim je da je sve dogovor i da Borac mora početi vraćati otete bodove na strani.VB 1987 je napisao/la:Ma znate šta, pa ja više nevjerujem nikome, ni upravi, a ni igračima... ovo što se dešava će se razriješiti tek kada završi utakmica protiv Laktaša u prvom kolu nastavka sezone...
Kako misliš otete bodove...zli mrkvić je napisao/la:Ma to je tek početak. Nama je cilj Evropa na Gradskom stadionu! Jedino čega se bojim je da je sve dogovor i da Borac mora početi vraćati otete bodove na strani.VB 1987 je napisao/la:Ma znate šta, pa ja više nevjerujem nikome, ni upravi, a ni igračima... ovo što se dešava će se razriješiti tek kada završi utakmica protiv Laktaša u prvom kolu nastavka sezone...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
PA jel ta vasa uprava imalo normalna?!koji im je kur... toliko radikalni promjena a klub u borbi za prvaka
,neozbiljno!

1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
- zli mrkvić
- Kontakt:
VB 1987 je napisao/la:Kako misliš otete bodove...zli mrkvić je napisao/la:Ma to je tek početak. Nama je cilj Evropa na Gradskom stadionu! Jedino čega se bojim je da je sve dogovor i da Borac mora početi vraćati otete bodove na strani.VB 1987 je napisao/la:Ma znate šta, pa ja više nevjerujem nikome, ni upravi, a ni igračima... ovo što se dešava će se razriješiti tek kada završi utakmica protiv Laktaša u prvom kolu nastavka sezone...
Nisi me razumio- mislio sam na bodove koje smo osvojili na srani.
Ma grupa korumpiranih sljka brate!antipolitika2 je napisao/la:PA jel ta vasa uprava imalo normalna?!koji im je kur... toliko radikalni promjena a klub u borbi za prvaka,neozbiljno!
Zadnja izmjena: zli mrkvić, dana/u 01 feb 2010, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Suvišno je pričati više na ovu temu, uglavnom situacija je pomalo stresna, nije Starčević golman zbog kojeg se treba pretjerano zabrinuti, to je jedan osrednji linijski golman, veoma loš u procijeni lopte, to što je primio najmanje golova ipak nije njegova zasluiga nego zasluga ljudi koji se nalaze ispred njega, Leo i Petra, UGLAVNOM, POSLIJE OVOGA ĆE BITI ILI PUKOVNICI ILI POKOJNICI... Tako se kaže...antipolitika2 je napisao/la:PA jel ta vasa uprava imalo normalna?!koji im je kur... toliko radikalni promjena a klub u borbi za prvaka,neozbiljno!
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ma da uglavnom, sve bodove smo osvojili zasluženo... Sve je pred nama...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- zli mrkvić
- Kontakt:
VB 1987 je napisao/la:Ma da uglavnom, sve bodove smo osvojili zasluženo... Sve je pred nama...
Mislim da je ono ljepše iza nas.
Veceras sam malo mislio nazvati Nesu u Total Soccer na SOS kanalu, da ga malo upitam je li gledao Stanica,Cukica,Knezevica,Vukobratovica,posto znam da svake subote prenosi utakmice JSL i navece radi specijalnu emisiju,i kakvo je njegovo misljenje o njima kao igracima,ali on citavu emisiju udavio sa Pizonovom konferencijom za stampu,Partizanovim pripremama u Antaliji i slicno.....
Ma nemora biti tako, ja mislim da ćemo se mi tek radovati, mislim da ekipa nije ništa lošija, opet kažem po ko zna koji put, treba vjerovati u momke, treba ih podržati, jedina moja sumnja je trenutno prema znanju ili autoritetu ovog Marića, mislim da je on tu ipak "najslabija karaika"...zli mrkvić je napisao/la:VB 1987 je napisao/la:Ma da uglavnom, sve bodove smo osvojili zasluženo... Sve je pred nama...
Mislim da je ono ljepše iza nas.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Schlager je napisao/la:Veceras sam malo mislio nazvati Nesu u Total Soccer na SOS kanalu, da ga malo upitam je li gledao Stanica,Cukica,Knezevica,Vukobratovica,posto znam da svake subote prenosi utakmice JSL i navece radi specijalnu emisiju,i kakvo je njegovo misljenje o njima kao igracima,ali on citavu emisiju udavio sa Pizonovom konferencijom za stampu,Partizanovim pripremama u Antaliji i slicno.....
Nisam bio kući večeras pa nisam gledao, slao sam mail, sa pitanjem dal će njihova ekipa biti u mogućnosti da prati Borac na pripremama u Antaliji, na zadovoljstvo armije navijača crveno plavog tima...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- zli mrkvić
- Kontakt:
Ma nemora biti tako, ja mislim da ćemo se mi tek radovati, mislim da ekipa nije ništa lošija, opet kažem po ko zna koji put, treba vjerovati u momke, treba ih podržati, jedina moja sumnja je trenutno prema znanju ili autoritetu ovog Marića, mislim da je on tu ipak "najslabija karaika"...Schlager je napisao/la:Veceras sam malo mislio nazvati Nesu u Total Soccer na SOS kanalu, da ga malo upitam je li gledao Stanica,Cukica,Knezevica,Vukobratovica,posto znam da svake subote prenosi utakmice JSL i navece radi specijalnu emisiju,i kakvo je njegovo misljenje o njima kao igracima,ali on citavu emisiju udavio sa Pizonovom konferencijom za stampu,Partizanovim pripremama u Antaliji i slicno.....
Ja ne mogu vjerovati nekom koga ne znam. Grujića znam, znam mu mane, Starčeviću, Ljubojeviću takođe i ostalim......... ali o ovim pojma nemam, kako da im vjerujem da će goriti za dres poput gore pomenutih???
& " ту прву "(" ? ? $, о ' се - " ") " Европе $ -. Све - се " & те ", " ? па $.zli mrkvić je napisao/la:Ma to je tek početak. Nama je cilj Evropa na Gradskom stadionu! Jedino čega se bojim je da je sve dogovor i da Borac mora početi vraćati otete bodove na strani.VB 1987 je napisao/la:Ma znate šta, pa ja više nevjerujem nikome, ni upravi, a ni igračima... ovo što se dešava će se razriješiti tek kada završi utakmica protiv Laktaša u prvom kolu nastavka sezone...
"" ПУТ ""
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.