http://www.videoteka.me/zeljeznicar/" onclick="window.open(this.href);return false;Manijakxxx je napisao/la:Daj neko ako ima straem da gledamo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
http://www.livestream.com/volimtezeljoManijakxxx je napisao/la:Daj neko ako ima straem da gledamo
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
A **** te...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- franklampard8
- Kontakt:
Ne zna se gdje je gore, il' u Lukavici il' u Bijeljini... Ovo ne moze ovakoDooVe je napisao/la:Pod hitno mijenjat terene u ovoj ligi. Ovo je više za plakat, jbt lopta pređe 250 brijegova i 150 planina dok dođe do igrača

1946
U sta ti gledas ? Znas li ti koju poziciju igra Ramic, a gdje danas igra ?Baja_Zvjerka je napisao/la:Sada napadamo dole... Sredine nemamo, nema ko proslijediti loptu, Ramic kao da i ne igra, ne trci, nigdje ga...
- champions1921
Ma igramo ko qrac. Bilo je pitanje vremena kad ćemo ga primiti. Očajniju igru odavno nisam gledao.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 16 mar 2014, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Hoćel iko potrčat, dodat tačan pas možda?
-
- Kontakt:
Ja ne znam koja je bila svrha Ramića po ovakvom terenu kad ne može lopta doći do njega
- champions1921
Bučan ko' drogiran grob te ****.
BUDI ŽELJO !!!
Zeljo ovo uzima do kraja, a ovi sto kenjaju valjda se nece javljati poslije...
Uf go nas ovaj probudio... Tek sad počeli igraat
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Bore se nasi ko kakve pickice... ni sjena Zrinjskog ili Sarajeva... Nema sanse da ovo uzmemo...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
[youtube][/youtube]
Eventualno bod uzimamo, ali i to teško.Baja_Zvjerka je napisao/la:Bore se nasi ko kakve pickice... ni sjena Zrinjskog ili Sarajeva... Nema sanse da ovo uzmemo...
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Ajd ne dipr, vi kao poznati po duplim pasovima, pa u zadnje 3 utakmice dali ste 3 gola na osnovu jednog igraca i njegovi sposobnosti bez ikakvog pasa od suigracaZZtop10 je napisao/la:pa na ovom ko odigra dupli pas treba mu odma pehar dat
i ako zijanimo opet smo prvi, šta sad.
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC