Ako je to razlog, onda podržavam, stroga disciplina je put do uspjeha, pa makar u znalačkom smislu, iz dosad pokazanog, Travančić jeste za klasu bolji od ovog Purića.ultrahell24 je napisao/la:Treba li crtat,Travancic nastavlja gdje je stao u Celiku,repci,kod Husrefa,lik je lud,cuga,trebalo ga je dati dzaba Slobodi klosar mali,frizurica,curice i alkohol
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne moze se ovdje utakmica igrati al nikako, 40 minuta lopta u zraku, ovih 5 valjanje i slavlje gola
M.Delac 2
Ne prolazi ljepote igre na ovim terenima, daj da ovako zavrsi bicu presretanHead je napisao/la:Losi smo.
Vidim da nisi baš upućen da je prestao sa cuganjem.ultrahell24 je napisao/la:Treba li crtat,Travancic nastavlja gdje je stao u Celiku,repci,kod Husrefa,lik je lud,cuga,trebalo ga je dati dzaba Slobodi klosar mali,frizurica,curice i alkohol
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Mora ovo bolje,al eto to je fudbal kad igras dobro nemas rezultat,kad igras lose imas rezultat,mada je i ovaj rani gol promjenio tok igre pa su nasi ostali sad dosta iza,pocetnicki grijese nasi bar 3 kornera smo im dali na nase gluposti a oni su tu koliko vidim vrlo jaki i uvijek su u nekoj sansi nakoj prekida
Mora se u drugom vise izaci nemoze se cuvati ovo
Mora se u drugom vise izaci nemoze se cuvati ovo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BernardBarnjak
- Kontakt:
RaniMraz je napisao/la:Ako je to razlog, onda podržavam, stroga disciplina je put do uspjeha, pa makar u znalačkom smislu, iz dosad pokazanog, Travančić jeste za klasu bolji od ovog Purića.ultrahell24 je napisao/la:Treba li crtat,Travancic nastavlja gdje je stao u Celiku,repci,kod Husrefa,lik je lud,cuga,trebalo ga je dati dzaba Slobodi klosar mali,frizurica,curice i alkohol
To je razlog. Anid je talenat ali mentalno nije spreman za vece domete. Meni je licno drag igrac i nadam se da ce sto prije doci pameti...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Prije smo imali igru a rezultata nije bilo.Sad imamo rezultat a nemamo igru.
Samo da privedemo ovo kraju.
Samo da privedemo ovo kraju.
1946
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sramota da drzava,opstina,gradovi ne mogu izdvojiti pola miliona za **** teren.
Samo da pobjedimo boli me ona stvar kako cemo to uraditi
- Evolution87
- Kontakt:
Posto sam se kasno ukljucio zasto Anida nema ni na klupi? Jel povreda ili neki drugi razlog?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
povredu ledja ima.Evolution87 je napisao/la:Posto sam se kasno ukljucio zasto Anida nema ni na klupi? Jel povreda ili neki drugi razlog?
1946
Teski uslovi za igru bgm. Samo da izdrzimo jer i Zrinjo i Siroki su vec upisali pobjede. Zeljo nek ostane 0-0 i ekstra kolo 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- hule_barca
- Kontakt:
Kad vidim na kakvim se oranicama igra naša liga ovo je super. Šta bi sa onim parama od UEFE za travnjake 

Mes Que Un Club
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Odbrana mora bolje!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Samo neka ostane ovako, jos Zeljo gubi, moze li bolje
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Teski uslovi za igru bgm. Samo da izdrzimo jer i Zrinjo i Siroki su vec upisali pobjede. Zeljo nek ostane 0-0 i ekstra kolo
Cini mi se da gube od slavije...
Sedmi korner za zelene.
Satrase nas ljudi, jebote
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Vrijeme je za izmjenu...