Robijas ne branim Harisa ali ga respektujem kao igraca .. hajmo iskreno skim je mogo nesta uradit i veznom sa malim susicem i anelom vidio si i sam ... zalosno !!!robijas_Ri je napisao/la:Definitivno je ispao iz sablona ofanzivnog veznjaka. Puno vise mu odgovara pozicija zadnjeg veznog kad je on taj koji prenosi loptu iz odbrane u napad.
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Robijas je u pravu. On je pokazao da nije za ofanzivnog veznjaka. Ali to ne mjenja cinjenicu da je jedan od nasih najvaznijih igraca.
-
- Kontakt:
Svakako da ga ne kritikujem koliko konstatiram da je on definitivno postao ,,povuceniji'' vezni igrac, u odnosu na ono sto je bio na pocetku karijere u AZ-u i Valladolidu tj. cisti ofanzivni veznjak. Nekako mu sad ova pozicija zadnjeg veznog vise odgovara prvenstveno zbog iskustva koje je stekao kroz godine jer je to najzeznutija za igrati, puno odgovornosti. U prosloj utakmici je iskljucivo bio zrtva rotacije u sredini ali eto neka se vidilo da trenutno nije rjesenje za zamjenu Misimovica ili Pjanica na ofanzivnom veznom nego treba igrat samo svoju poziciju.
Imao je potpunu slobodu u veznom redu,i opet ništa napravio nije.Bar neki pas da prodje,neki dobar pokušaj,ali ništa.

Nad tobom sunce najljepše sja
Jeste li primjetili pred kraj utakmice kad je Avdija uso na teren kako smo krenuli agresivnije? 

Nek je srećan 8. mart našem caru,inače rođendan, 29. čini mi se

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Zadnja 2 kola Medo prvo zamjenjen na poluvremenu, u zadnjem kolu ušao s klupe. Da li to znači da u ovoj ekipi polako gubi mjesto standardnog igrača ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
U prosloj utakmici mislim da je bio neki crveni karton, pa moguce da je zbog toga bila neka takticka zamjena, a sto se tice ovog kola, ne znam, moguce da i gubi svoje mjesto. Nadam se da to nije u pitanju, da je mozda neka laksa povreda ili slicno.zizu1991 je napisao/la:Zadnja 2 kola Medo prvo zamjenjen na poluvremenu, u zadnjem kolu ušao s klupe. Da li to znači da u ovoj ekipi polako gubi mjesto standardnog igrača ?
Bitno je da neki strucnjaci njega guraju u prvih 11 u reprezentaciji a i Gaziantepu igra po jedno poluvrijeme i ne igra nikakvu prebitnu ulogu.Medunjanin da je klasa kakvim ga ovdje predstavljaju i on bi takodjer bar otkako je reprezentativac privukao paznju nekog dobrog kluba.
Ali bitno je sta forumski strucnjaci kazu,oni vide neku klasu tamo gdje je objektivno nema.
Solidan igrac koji moze uci 15-ak minuta kad treba malo umrtviti igru.
Ali bitno je sta forumski strucnjaci kazu,oni vide neku klasu tamo gdje je objektivno nema.
Solidan igrac koji moze uci 15-ak minuta kad treba malo umrtviti igru.
-
- Kontakt:
Gubi mjesto u ekipi,najsporiji igrac njegove ekipe i koci im igru nenormalno! Par puta sam ga pogledo i ja da sam trener nebi ga nikako uvodio,nego sam na klupi ostavljo.nazalost takvo je stanje,ne vrijedi ga hvalit kad igra konstantno lose !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Sto je najgore,koci i strasno usporava i nasu igru.Jedan od razloga zasto igramo slabo je i on.Izbacivanje zadnjeg veznog se poklapa sa njegovim ulaskom u prvih 11,od tada nemamo igru,spori smo,bezidejni,davimo loptu itd.itd.bhfanatic14 je napisao/la:Gubi mjesto u ekipi,najsporiji igrac njegove ekipe i koci im igru nenormalno! Par puta sam ga pogledo i ja da sam trener nebi ga nikako uvodio,nego sam na klupi ostavljo.nazalost takvo je stanje,ne vrijedi ga hvalit kad igra konstantno lose !!!
Da stvar bude gora on i Salihovic zajedno na sredini daju nam to da nemamo desne noge, znaci svaki pas prema igracima na lijevu stranu je neprirodan, vanjskom, dimenzija manje u nasoj igridrummer je napisao/la:Sto je najgore,koci i strasno usporava i nasu igru.Jedan od razloga zasto igramo slabo je i on.Izbacivanje zadnjeg veznog se poklapa sa njegovim ulaskom u prvih 11,od tada nemamo igru,spori smo,bezidejni,davimo loptu itd.itd.bhfanatic14 je napisao/la:Gubi mjesto u ekipi,najsporiji igrac njegove ekipe i koci im igru nenormalno! Par puta sam ga pogledo i ja da sam trener nebi ga nikako uvodio,nego sam na klupi ostavljo.nazalost takvo je stanje,ne vrijedi ga hvalit kad igra konstantno lose !!!

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
ja vjerujem da ce u bliskoj buducnosti nas prekaljeni strateg prepoznati ovu anomalijugringobih je napisao/la:Da stvar bude gora on i Salihovic zajedno na sredini daju nam to da nemamo desne noge, znaci svaki pas prema igracima na lijevu stranu je neprirodan, vanjskom, dimenzija manje u nasoj igridrummer je napisao/la:Sto je najgore,koci i strasno usporava i nasu igru.Jedan od razloga zasto igramo slabo je i on.Izbacivanje zadnjeg veznog se poklapa sa njegovim ulaskom u prvih 11,od tada nemamo igru,spori smo,bezidejni,davimo loptu itd.itd.bhfanatic14 je napisao/la:Gubi mjesto u ekipi,najsporiji igrac njegove ekipe i koci im igru nenormalno! Par puta sam ga pogledo i ja da sam trener nebi ga nikako uvodio,nego sam na klupi ostavljo.nazalost takvo je stanje,ne vrijedi ga hvalit kad igra konstantno lose !!!

-
- Kontakt:
Upravo tako !!! Al ipak Susic bolje zna od nasdrummer je napisao/la:Sto je najgore,koci i strasno usporava i nasu igru.Jedan od razloga zasto igramo slabo je i on.Izbacivanje zadnjeg veznog se poklapa sa njegovim ulaskom u prvih 11,od tada nemamo igru,spori smo,bezidejni,davimo loptu itd.itd.bhfanatic14 je napisao/la:Gubi mjesto u ekipi,najsporiji igrac njegove ekipe i koci im igru nenormalno! Par puta sam ga pogledo i ja da sam trener nebi ga nikako uvodio,nego sam na klupi ostavljo.nazalost takvo je stanje,ne vrijedi ga hvalit kad igra konstantno lose !!!

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
I kod nas je poceo kociti prije je puno brze razigravao sad protiv EGipt se vidjelo da je trom i poceo je kenkati ko Misimovic ne moze se drzati i on i MIsimovic u ekipi trebo je Safet probat Prcica tu onako malo da vidimo makar 20 min kako se ponasa nasa igra nakon te izmjene..bhfanatic14 je napisao/la:Gubi mjesto u ekipi,najsporiji igrac njegove ekipe i koci im igru nenormalno! !
Da, to vec govorim neko vrijeme, on je jedan od glavnih problema u nasoj igri. Mnogo bi dobili da zrtvujemo njega i Misimovica za trkace. Pogotovo protiv jacih ekipa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Vala i vi ste se ostrvili pravo, niko vam ne odgovara. Pa nemojte tako ljudi.
Previse kenj@te o svemu i svacemu
- IcedMFEarth
- Kontakt:
Valjaju zato Prcić, Cocalić i Bešić 

- Goalgetter
- Kontakt:
Sta u nas valja onda? Dzeko prespor, Miske predebel, Pjanic preslab, Lulic samo zna trcati, Spaha psiho, Bico nepokretan... Sad i Medunjanin. Svasta. Nije u njemu problem, nego je problem sto imas 3 ofanzivna veznjaka na terenu, a on je malo kada razocarao kad je igrao pored defanzivnog veznog, jako vazan igrac za nas. Protiv Egipta je igrao na Misketovoj poziciji, a za to mu fali mnogo toga. Sjetite se samo partije protiv Argentine, kako je driblao i djelio lopte kao zadnji vezni.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2