Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- PhoenixFire
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
taj rafa nije ni trunke sazrio od one utakmice s bayernom
Debil na kvadrat.MoR je napisao/la:Rafael još jednom pokazao o kakvom glupanu se radi. Ekstremni glupan. Još je dobro prošao što nije dobio drugi žuti.
Dobar je igrac, ali izrazito glup. Onakav prekrsaj na protivnickoj polovici samo debil poput njega moze napraviti. Mogao je jos za onaj start popusit crveni. Neka bude sretan sto do sada nije iskljucen.
Lik se nabrije potiv velikih protivnika. Mozak mu uopste ne frcera.
Kad se sjetim kako je sjebao Junajted protiv Bajerna.....
DEBIL!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Crna gazela na zagrijavanju. Samo nas on u ovom trenutku može spasiti.
Takticki potpuno nadigrani. Gostujucih igraca ima po svim dijelovima terena, uvijek imaju dva rijesenja za pas. Dok Unitedovih nema ni u odbrani ni u napadu.
Liverpool je mogao voditi i sa vise golova razlike. Nemocni smo.
Glory Glory Man United!
-
- Kontakt:
yebem ti sreću
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
nista to do srece nije. Liverpool zasluzeno vodi, i vise nego zasluzenoragazzidelsud1987 je napisao/la:yebem ti sreću
Glory Glory Man United!
Žao mi je zbog ovog gola pravo, solidno je sve išlo, al teška glupost Rafaela nas ukopa. Odbrana je dobro radila svoj posao, a ostalo loše skroz, napada kao da i nemamo, jedino ova šansa za Rooneya pred kraj poluvremena. Nadam se da će Moyes dati Welbecku šansu što prije..
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ubaciti Valenciu umjesto Rafe (mogao bi pocrveniti) te Welbecka u nastavku igre...
- Ed Woodward for Prime Minister !
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Tanko, tanko. Nije Liverpool bio značajno bolji, i oni su dosta oprezno igrali, ali i pored toga su bili konkretniji od Uniteda i zasluženo vode. Sva sreća pa Rafa ne dobi crveni, što bi bilo potpuno zasluženo. Ovako opet postoje nekakve šanse za pozitivan rezultat, što je i remi, svakako.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Bravo Rafa oko moje. Užasno me nervira igra bez jednog krila...
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Sva igra Utd se zasniva na solo akcijama Rooneya i RvP, vezni red ne postoji.Teško će danas do bodova.Eventualni poraz bi značio da klub ostaje bez europskih takmičenja za narednu sezonu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Liverpoolovi igrači puno više trče, puno bolji presing vrše i u većem dijelu prvog poluvremena su kontrolisali ovu, mogu slobodno reći, prilično dosadnu utakmicu. Januzaj nevidljiv za sada, očekivao sam puno više po njegovoj strani.
LUHG!
Izgleda kao da MU igra sa igacem manje.Anderson8 je napisao/la:Takticki potpuno nadigrani. Gostujucih igraca ima po svim dijelovima terena, uvijek imaju dva rijesenja za pas. Dok Unitedovih nema ni u odbrani ni u napadu.
To je zato sto je vezni red kriminalan! Dizelasi!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Liverpool zasluženo vodi, imamo sreće što je to samo 0:1 i što nas je sudija počastio i dozvolio nam da i dalje igramo sa svih 11 igrača.
Nezrelost Rafaela sputava da bude jedan od najboljih bekova na svijetu, do te dvije gluposti sam ga baš htio pohvaliti, ali onda kao po praksi morao je nešto zabrljati.
Izbaciti RvP-a odmah na poluvremenu, gotovo pa beskoristan do sad, dati priliku Welbecku i nadati se da on i ovako dobro raspoložen Rooney mogu nešto kreirati u napadu.
Nezrelost Rafaela sputava da bude jedan od najboljih bekova na svijetu, do te dvije gluposti sam ga baš htio pohvaliti, ali onda kao po praksi morao je nešto zabrljati.
Izbaciti RvP-a odmah na poluvremenu, gotovo pa beskoristan do sad, dati priliku Welbecku i nadati se da on i ovako dobro raspoložen Rooney mogu nešto kreirati u napadu.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
A dajte šta je kriv za nesrećan penal, jest agresivan, al je i jedini koji trči po krilu. Jedno pravo krilo bi sranja pravilo po Flanaganovoj strani, sad Valenciu i ići na sve ili ništa, ni oni nešto posebno napravili nisu, jedini problem što imaju stvarno dobre kontre, al im je obrana šuplja, mora se iskoristit :S
Devi1 je napisao/la:A dajte šta je kriv za nesrećan penal, jest agresivan, al je i jedini koji trči po krilu. Jedno pravo krilo bi sranja pravilo po Flanaganovoj strani, sad Valenciu i ići na sve ili ništa, ni oni nešto posebno napravili nisu, jedini problem što imaju stvarno dobre kontre, al im je obrana šuplja, mora se iskoristit :S
Šta bola šta je kriv

Prvo radi debilski faul na Gerrardu i onda dvije minute poslije namjerno igra rukom u svom šesnaestercu

Dečko nema mozga i to je još jednom pokazao.
Zadnja izmjena: MoR, dana/u 16 mar 2014, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
dugo vremena united nije bio ovako los
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ostali smo mi davno bez tih takmičenja, ni pobjeda, a ni poraz ništa tu ne mijenjaSaurman je napisao/la:Eventualni poraz bi značio da klub ostaje bez europskih takmičenja za narednu sezonu.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Evo na Sky sportu podvrdjuju sto sam vec znao i prije, penal na pocetku utkamice za Liverpool cist, samo da je Suarez pao, Fellaini se zabio u njega ko sivonja sa ledja.
Dobro smo prosli, prva sansa Sturridgea, pa druga...
zapamti - MATA NIJE KRILO!
Dobro smo prosli, prva sansa Sturridgea, pa druga...
zapamti - MATA NIJE KRILO!
Glory Glory Man United!
Prelos United, akcije nisu napravili. RVP i ROoney nikako ne mogu zajedno igrati, barem u ovim vecim utakmicama. Mata nevidljiv, nije on za Uniteda a i igra van svoje pozicije.
pi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.