OKK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

FanVitez
Kontakt:

Re: OKK Sloboda Tuzla

Post Postao/la FanVitez » 16 mar 2014, 11:49

Thranduil je napisao/la:Prvi tri četvrtine (potovo druga i treća) jedne od najgorih u Mejdanu ikad, užas. Zadnju četvrtinu ekipa nošena publikom u Mejdanu proigrala i nadoknadila -17 i povela i ispustila pobjedu nažalost :cry:
Ovaj idiot nas je *ebavao čitavu utakmicu slika , sjetim mu se bliže rodbine.
Od tehničke, do sviranja nepostojeći auta, prekršaj za Slobodu ne postoji dok obrnuto on svira iako sudija koji je ispred igrača ne diže ruku on se javlja s druge strane terena skroz....maskr je napravio
Ekipa Kaknja fina ekipica, dobri su ima 10-11-12 i 13 čini mi se a onaj njihov trener koliko sam ja vidio balavac neki nema ni 30 godina, barem tako izgleda.

Taj balavac je jedaan od najperspektivnijih mladih trenera u bih,i uzeo vam je balavac bodovee...ccc :lol: :mrgreen:
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

Chstal
Kontakt:

Post Postao/la Chstal » 16 mar 2014, 12:18

Trener im je Josip Pandža ima oko 27 godina, vodio Vitez do polusezone.

@Vjerovatno Peršić odlazi na kraju sezone, tražit će bolji angažman. Slobodi još treba jedan zaštićen igrač sljedeće godine 93 ili mlađe. Publika se vratila a treba je i sljedeće godine zadržati.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 16 mar 2014, 12:38

Chstal je napisao/la:Trener im je Josip Pandža ima oko 27 godina, vodio Vitez do polusezone.

@Vjerovatno Peršić odlazi na kraju sezone, tražit će bolji angažman. Slobodi još treba jedan zaštićen igrač sljedeće godine 93 ili mlađe. Publika se vratila a treba je i sljedeće godine zadržati.
Sarajlic i Ahmedic mogu iznjeti teret tog zasticenog godista,ali Cupo,Hujdurovic i temperamentni Grosic nemaju sta traziti pod kosem sljedece sezone..Miso ce nazadovati ja mislim,fale nam jos tri dobra igraca da to bude bolje nego ove godine..Korak naprijed,nazad dva,prica citave sezone,uzimamo Bosnu u derbiju,Mladost u gostima,imas taj neki momentum i zeznes ga protiv kaknja..Mislim,Sparsi bi svakako bili ispred nas na kraju,ali malo borbe i neizvjesnosti nebi skodilo..Jos par glupih poraza nas je kostalo play-offa,ali sta je tu je..nadam se samo da se uprava nece zaletiti,dovesti preplacene igrace iz Srbije preko Miska ili nekog iz Hrvatske i bit ce to sve uredu..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 mar 2014, 13:21

Nas su koštala 4 uzastopna poraza. Ovo protiv Kaknja se moglo namirisati, pogotovo ako znamo da su prije toga demolirali Bosnu u Mejdanu i napravili podvig porazivši Mladost u Mrkonjić Gradu. Svakako ne bi bilo šanse da preteknemo Sparse.

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 16 mar 2014, 16:37

Thranduil je napisao/la:Prvi tri četvrtine (potovo druga i treća) jedne od najgorih u Mejdanu ikad, užas. Zadnju četvrtinu ekipa nošena publikom u Mejdanu proigrala i nadoknadila -17 i povela i ispustila pobjedu nažalost :cry:
Ovaj idiot nas je *ebavao čitavu utakmicu slika , sjetim mu se bliže rodbine.
Od tehničke, do sviranja nepostojeći auta, prekršaj za Slobodu ne postoji dok obrnuto on svira iako sudija koji je ispred igrača ne diže ruku on se javlja s druge strane terena skroz....maskr je napravio
Ekipa Kaknja fina ekipica, dobri su ima 10-11-12 i 13 čini mi se a onaj njihov trener koliko sam ja vidio balavac neki nema ni 30 godina, barem tako izgleda.

kao neki ljubitelj kosarke bi morao poznavati tog balavca ;)
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 16 mar 2014, 17:20

.
Zadnja izmjena: Thranduil, dana/u 19 nov 2016, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 mar 2014, 17:50

sta vam je ba k.... ljudi sto se lozite?.poraz OKK Slobode vjerovatno ima i svoju podlogu :).. hajmo dalje bice ova OKK DO GODINE BETON
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 16 mar 2014, 21:50

nesvrstani je napisao/la: Ovaj idiot nas je *ebavao čitavu utakmicu slika , sjetim mu se bliže rodbine.
Vidim Dragan Kralj nastavlja po starom s ekscesima. :lol:
Uvijek smo imali jednu tehnicku od njega spremnu, kad god nam je sudio. :D
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Chstal
Kontakt:

Post Postao/la Chstal » 17 mar 2014, 15:26

Damir Mulaomerović dobio zabranu vođenja ekipe u 21 kolu a Sloboda dobila kaznu u iznosu od 2 800 KM.

NikolaPekovic
Kontakt:

Post Postao/la NikolaPekovic » 17 mar 2014, 23:03

Ovaj Mulaomerovic je davno procitana prica. Pokusava da glumi kosarkaskog maga Duska Vujosevica zeleci da izvrsi pritisak na sudije i tako digne publiku na noge i okrene utakmicu u svoju korist a mislim da mu je potrebnije da bolje sprema ekipu pred ove utakmice koje su unaprijed dobijene kao sad ova sa Kaknjom, tu ipak treba znati motivisati ekipu. Vidio sam da me neko proziva na osnovu toga sto sam promasio rezultat u Mrkonjicu, a ja sam i prije toga govorio da je Sloboda jaka i da je nezasluzeno na 4-5 poziciji. I tu sam bio u pravu snagu su pokazali dobivsi tu utakmicu mada malo ko je to ocekivao.Zalite se na sudije kad vas kradu a kad kradu za vas tad je sve ok :) ali dobro necu sad o tome.Uglavnom ova sezona je mogla biti dosta bolja, ovako ostaje sledeca sezona jer prva dva mjesta su vec osigurana.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 mar 2014, 00:27

Chstal je napisao/la:Damir Mulaomerović dobio zabranu vođenja ekipe u 21 kolu a Sloboda dobila kaznu u iznosu od 2 800 KM.
damir je puko..jel ima i jedna tekma da je ovaj OKK izgubio a da on nije fasovao tehnicku...ili nekoliko njih :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 19 mar 2014, 08:18

NikolaPekovic je napisao/la:Ovaj Mulaomerovic je davno procitana prica. Pokusava da glumi kosarkaskog maga Duska Vujosevica zeleci da izvrsi pritisak na sudije i tako digne publiku na noge i okrene utakmicu u svoju korist a mislim da mu je potrebnije da bolje sprema ekipu pred ove utakmice koje su unaprijed dobijene kao sad ova sa Kaknjom, tu ipak treba znati motivisati ekipu. Vidio sam da me neko proziva na osnovu toga sto sam promasio rezultat u Mrkonjicu, a ja sam i prije toga govorio da je Sloboda jaka i da je nezasluzeno na 4-5 poziciji. I tu sam bio u pravu snagu su pokazali dobivsi tu utakmicu mada malo ko je to ocekivao.Zalite se na sudije kad vas kradu a kad kradu za vas tad je sve ok :) ali dobro necu sad o tome.Uglavnom ova sezona je mogla biti dosta bolja, ovako ostaje sledeca sezona jer prva dva mjesta su vec osigurana.
NikolaPekovic je napisao/la:Sloboda ne posjeduje kvalitet za play-off, mislim da bi se Sparsi dostojno mogli nositi u play-off-u a to bi bilo dobro i za mlade igrace koji igraju tamo.Sloboda treba sacekati ovu sezonu pa u sledecoj neka jurisa na visi plasman. ;)
Ne zasluzuje da bude na 4-5 poziciji jer ima kvalitet, ali nije jaka za play-off, daj se dogovori vise sam sa sobom jel' Sloboda ima ili nema kvalitet za play-offa. Mijenjas pricu kako vjetar puse, kada Sloboda izgubi bacis neku pricu o tome kako je Sloboda razocarala ove sezone i kako nema kvalitetan sastav (ili ima?!), a kada dobije nema te na temi do narednog poraza Slobode.

Prosli put si upisao pobjedu Mladosti nekoliko dana prije utakmice, a ta tvoja Mladost sebi dozvoli na domacem terenu seriju od 20-0. Kako si mogao onda upisati pobjedu Mladosti ako si znao da Sloboda ima kvalitetnu ekipu?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 19 mar 2014, 08:21

staragarda je napisao/la:
Chstal je napisao/la:Damir Mulaomerović dobio zabranu vođenja ekipe u 21 kolu a Sloboda dobila kaznu u iznosu od 2 800 KM.
damir je puko..jel ima i jedna tekma da je ovaj OKK izgubio a da on nije fasovao tehnicku...ili nekoliko njih :roll:
Koliko ja znam ti ne pratis ovu OKK Slobodu? :?

Mozda da pogledas sudjenje u Mejdanu gotovo svaku utakmicu mozda bi shvatio zasto je tako.
#MFFL
Som-Hi Barça

NikolaPekovic
Kontakt:

Post Postao/la NikolaPekovic » 19 mar 2014, 08:45

Ethel je napisao/la:
NikolaPekovic je napisao/la:Ovaj Mulaomerovic je davno procitana prica. Pokusava da glumi kosarkaskog maga Duska Vujosevica zeleci da izvrsi pritisak na sudije i tako digne publiku na noge i okrene utakmicu u svoju korist a mislim da mu je potrebnije da bolje sprema ekipu pred ove utakmice koje su unaprijed dobijene kao sad ova sa Kaknjom, tu ipak treba znati motivisati ekipu. Vidio sam da me neko proziva na osnovu toga sto sam promasio rezultat u Mrkonjicu, a ja sam i prije toga govorio da je Sloboda jaka i da je nezasluzeno na 4-5 poziciji. I tu sam bio u pravu snagu su pokazali dobivsi tu utakmicu mada malo ko je to ocekivao.Zalite se na sudije kad vas kradu a kad kradu za vas tad je sve ok :) ali dobro necu sad o tome.Uglavnom ova sezona je mogla biti dosta bolja, ovako ostaje sledeca sezona jer prva dva mjesta su vec osigurana.
NikolaPekovic je napisao/la:Sloboda ne posjeduje kvalitet za play-off, mislim da bi se Sparsi dostojno mogli nositi u play-off-u a to bi bilo dobro i za mlade igrace koji igraju tamo.Sloboda treba sacekati ovu sezonu pa u sledecoj neka jurisa na visi plasman. ;)
Ne zasluzuje da bude na 4-5 poziciji jer ima kvalitet, ali nije jaka za play-off, daj se dogovori vise sam sa sobom jel' Sloboda ima ili nema kvalitet za play-offa. Mijenjas pricu kako vjetar puse, kada Sloboda izgubi bacis neku pricu o tome kako je Sloboda razocarala ove sezone i kako nema kvalitetan sastav (ili ima?!), a kada dobije nema te na temi do narednog poraza Slobode.

Prosli put si upisao pobjedu Mladosti nekoliko dana prije utakmice, a ta tvoja Mladost sebi dozvoli na domacem terenu seriju od 20-0. Kako si mogao onda upisati pobjedu Mladosti ako si znao da Sloboda ima kvalitetnu ekipu?
To sam govorio dok se nisam uvjerio u pravi kvalitet Sparsa. Vidio sam da nisu nesto posebno i da nemaju kvalitetnog trenera koji ce izvuci maksimum od onih mladih igraca. Naravno da sam tad mislio da su Sparsi jaci od vas, medjutim i mene su razocarali a Sloboda dovodjenjem Persica je postala dosta konkurentnija za prva dva mjesta. KAD sam rekao da ne posjeduje kvalitet za play-off nisam mislio da ste slabi, vec jednostavno da su Sparsi kvalitetniji. A isto tako, kad sam rekao da ne zasluzujete 4-5 poziciju nisam mislio na to da ste toliko jaki da dobijete ekipu koja je vec 2-3 godine odmah iza Sirokog i Igokee, i to u gostima gdje ove sezone nisu bili porazeni ni jednom. Ali dobro dok ti skontas neke stvari sve ce doci na mjesto. ;) Pozdrav.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 19 mar 2014, 08:57

Shvatio sam ja sve onda kad si bacio prognozu Mladost - Sloboda, fino si tada otpisao Slobodu, a to je najveca glupost koja se moze napisati (otpisati nekoga prije nego je utakmica i pocela), razlog tome je ocigledno ili sto nisi pratio Slobodu ili nesto drugo. Problem je ako je u pitanju ovo prvo jer glupo je imati stav o nekome ili necemu o cemu nemas pojma, jer to bi bilo isto da ja sada lupim da Mladost ima probleme na poziciji 2 i da ce je to kostati iskoraka u Play-offu a ja sam pogledao jednu utakmicu Mladosti.

Nemoj misliti da imam nesto protiv tebe, ali tokom cijele sezone imam osjecaj da nam se "gura u usta" da ce Sloboda u play-off, a na samom pocetku je receno da je cilj opstanak u ligi i on je i vise nego ispunjen. Bezbroj puta je ovdje i bilo gdje drugo ponovljeno to, ali se ocigledno samo predje preko toga i nastavi po svom.

Ekipa je saznala mjesec dana prije da ce uopste igrati ovu ligu, OKK ima limitiranu ekipu i Mulaomerovic nije imao vremena krojiti je prema svojoj zelji, tokom cijele sezone smo se uigravali usput, Persica doveli tek pred kraj itd.
Kada uzmes u obzire ove cinjenice onda shvatis da je 3-4 mjesto ravno play-offu i vise od toga.
#MFFL
Som-Hi Barça

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 mar 2014, 22:23

Ethel je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Koliko ja znam ti ne pratis ovu OKK Slobodu? :?

Mozda da pogledas sudjenje u Mejdanu gotovo svaku utakmicu mozda bi shvatio zasto je tako.
pa i ne pratim...nego na portalu nesto procitam....cisto informativno...al i to kad procitam vazda mi je zapinjalo za oko da je damir dobio tehnicku...al nemoj mi se ljutit..eo necu vise pitat

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 20 mar 2014, 22:35

Nemam se ja sta ljutiti ili ne, bolje je bilo pitati zasto Damir dobija svaku utakmicu tehnicku, a ne da prva recenica bude Damir je puk'o ;)
#MFFL
Som-Hi Barça

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 mar 2014, 00:10

Ethel je napisao/la:Nemam se ja sta ljutiti ili ne, bolje je bilo pitati zasto Damir dobija svaku utakmicu tehnicku, a ne da prva recenica bude Damir je puk'o ;)
to da je puko je bilo vise figurativno...nisam mislio da je poludio :? :D ...a evo citam i nagrade za OKK su pocele stizat i to sa opstinskog nivoa....fino,fino....bit ce nesto veliko od ovog kluba

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 mar 2014, 13:58

staragarda je napisao/la: to da je puko je bilo vise figurativno...nisam mislio da je poludio :? :D ...a evo citam i nagrade za OKK su pocele stizat i to sa opstinskog nivoa....fino,fino....bit ce nesto veliko od ovog kluba
Lijepo je vidit da si odusto od pljuvanja po klubu :D

Sutra Leotar,bilo bi lijepo dobit da bar 3. završimo.
Nad tobom sunce najljepše sja

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 29 mar 2014, 20:54

Eto, pobjeda u Mejdanu za kraj.

OKK Sloboda Tuzla 87 - 58 KK Varda Visegrad :clap:

Na kraju, 4. mjesto i omjer 12/10. S obzirom da uopste nismo trebali igrati ovu ligu ja sam prezadovoljan. Sada slijedi ogromna pauza do oktobra, i moram reci da je to cisto ubijanje kosarke u BiH.
Jedan grad, jedna ljubav!

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.