HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

D3n!$!nH0
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la D3n!$!nH0 » 01 feb 2010, 22:03

sto su ovi hrvati uspjesni nemogu vjerovat da je sb bolji od ovih nasih klubova :D gdje si ovo nasao molim stranicu

ma mi smo ako nista medju 60-70 liga
91.148.116.174:27028 udjite domaci server bez citera cs 1.6!!!!

MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN NAS JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN!!!!!

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 01 feb 2010, 22:06

1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 02 feb 2010, 14:52

Pusti paćenike nek laprdaju!

Jović: Naš optimizam je utemeljen
Utorak, 02 Veljača 2010 11:58
Velika iskušenja čekaju nogometaše Zrinjskog u nastavku sezone u kojem će loviti šesti uzastopni izlazak na međunarodnu scenu.
Sedam bodova minusa za vodećim Širokom Brijegom i plasman u polufinale Kupa daju Mostarcima za pravo da se opet, kao i prošle sezone, nadaju maksimumu, odnosno osvajanju dvostruke krune, no isto tako stoji da Europa danas izgleda puno dalje nego prošle godine u ovo vrijeme kada je Zrinjski, zbog velike bodovne prednosti u odnosu na pratnju, praktički već imao zajamčen izlazak na međunarodnu scenu.
Očekivanja Dragana Jovića odavno su poznata. - Nećemo ništa kalkulirati i u svaku utakmicu ulazit ćemo sa željom da pobijedimo. Nadamo se da će nam takav pristup, ali i naša objektivna kvaliteta, treću sezonu u nizu donijeti barem jedan trofej, ali ne krijemo da su naše ambicije napad na oba. Izlazak u Europu je minimalni cilj koji smo zacrtali, jer će se samo u tom slučaju sezona okarakterizirati zadovoljavajućom, izjavio je Jović odmah po završetku jeseni, a slična razmišljanja ponovio u svakom razgovoru o ovoj temi.
- Svjesni smo da i ostali klubovi imaju svoje računice. Svaki klub ima pravo na visoke ambicije, a proljeće će otkriti koji su klubovi svoj optimizam temeljili na realnim osnovama. Mišljenja sam da je naš optimizam utemeljen. Imamo dobro selektiranu momčad koja je već u prvom dijelu pokazivala kvalitetu, ali koja zbog objektivnih problema i subjektivnih slabosti nije uspijevala uhvatiti kontinuitet dobrih rezultata. Proljeće čekamo jači i to nam daje za pravo da se nadamo dobrim rezultatima, dodao je trener Zrinjskog.
U prvenstvu stvari stoje ovako. Nakon petnaest kola Zrinjski je skupio isti broj bodova koliko i Željezničar (25), dok su ispred Velež (27), Sarajevo (28), Borac (31) i Široki Brijeg (32). Europu sigurno jamči treća pozicija, što znači da će mostarski klub, kako sada stvari stoje, morati preskočiti barem Velež i Sarajevo. Plus za Zrinjski je činjenica da ima utakmicu više na domaćem travnjaku u odnosu na spomenute klubove, a minus što mora u goste i Veležu (24. kolo) i Sarajevu (26. kolo).
- Svaka utakmica bit će jako važna, ali ključnim se mogu pokazati one na startu proljeća kada klubovi love što bolje pozicije pred završnicu prvenstva. Naša prednost je što imamo povoljan raspored (četiri domaće utakmice u šest kola, nap. a.) i tu moramo pokušati uhvatiti priključak za samim vrhom, govori Jović.
Do Europe Zrinjski može i preko Kupa BiH, gdje je treću sezonu u nizu stigao do polufinala.
- Činjenica jest da nas je u dvije utakmice vrlo teško eliminirati iz Kupa, što najbolje potvrđuje podatak da je od 2007. to uspjelo samo Slaviji u prošlosezonskom polufinalu. Respektiramo Slaviju, Željezničar i Borac, koji su također stigli do polufinala, ali jasno da je nama cilj pokušati preskočiti još dvije prepreke i drugi put osvojiti Kup. Uoči naših utakmica protiv Sarajeva (osmina finala, nap. a.) rekao sam da će bolji iz ta dva dvoboja postati glavni favorit za osvajanje Kupa, a i dalje sam tog mišljenja, zaključio je Jović.

Podsjetnik na prethodne sezone

2004./2005.
Prije pet godina Zrinjski je drugi dio sezone prvi put čekao kao jesenski prvak. Željezničar je bio na minus dva, Široki Brijeg na minus sedam, Orašje na minus 11…, tako da je bilo jasno da Europa neće izmaći. Imao je Zrinjski priliku osvojiti i dvostruku krunu, ali na kraju se morao zadovoljiti svojim prvim naslovom prvaka.
2005./2006.
U Kupu je Zrinjski zaustavljen u osmini finala (Modriča), tako da je priliku za Europu mogao tražiti samo kroz prvenstvo. Proljetni dio Mostarci su čekali s četvrte pozicije, a bolje su bili plasirani Modriča (+2), Sarajevo (+2) i Široki Brijeg (+5). U petnaest kola nastavka uspio je Zrinjski preskočiti samo Modriču te kao trećeplasirani klub prvenstva izboriti nastup u Intertoto kupu.
2006./2007.
Opet je Zrinjski rano zaustavljen u Kupu (Borac), ali na polusezoni se činilo da Europa ne može izmaći. Mostarci su gledali u leđa samo Sarajevu (+4), navijači su se nadali novoj titulu, ali nakon 25 kola i Europa je postala upitna. Ipak, s pet pobjeda u nizu Zrinjski se vratio na drugu poziciju i izborio plasman u Kup UEFA.
2007./2008.
U 2008. Zrinjski je ušao s malim izgledima da će ponovno zaigrati u Europi. U prvenstvu je držao tek devetu poziciju, dok je u Kupu trebalo preskočiti još tri prepreke. No, Plemići su proljeće odradili u velikom stilu i osvajanjem Kupa ponovno izborili Kup UEFA.
2008./2009.
Drugi dio sezone Zrinjski je čekao potpuno bezbrižan. Kao i 2005., opet je imao osigurano polufinale Kupa, dok je prednost u odnosu na pratnju (Slavija +6, Laktaši +8...) bila još veća nego u sezoni 2004./2005.. Dvostruka kruna opet nije osvojena, ali jest drugi naslov prvaka.
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 02 feb 2010, 14:58

Pastuh je napisao/la:Nemaš ti veze, bolan brukaš se otkako si na forumu. Idi pjevaj o Hrvatskoj i veličaj tuđu "domovinu".

Ne provociram nimalo, nego si to ti. Postavljaš klipove koje nemaju nikakve veze sa Zrinjskim, i stvaraš kontraefekt na forumu.

Problem je što je tvoje BiH, a ne Hrvatska. Kako da poštujem takve likove koji prodavaju svoje državu. Smiješan si.
brukam se a?? ma ja....vidi ovo,ja stavljam klipove na temu mog kluba,ne tvog...ti bi u priliku bio u pravu da sam došao na temu tvog kluba i stavio ovaj ili bilo koji drugi klip...ali nisam,stavio sam na temu HŠK ZRINJSKI...
..i znaš koja je razlika između tebe i mene(i još par pojedinaca koji ne silaze s ove teme)...ja ne pišem na vašim temama niti provociram,dok vi, čim upalite ovaj forum izgleda,letite na temu aktualnog prvaka ;)

LJUBAV NAŠA-ZAVIST VAŠA!!!! sve najbolje na zelenom polju Vam želim svima,samo pustite nas PLEASE :!:
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 02 feb 2010, 15:02

Gledaj sine i nauči nešto. Ovo nije oficijalni site Zrinjskoga. Ovo je forum sportsport.ba, gdje svako ima pravo komentirati šta hoće u granicama normale. Nije ovo moja, ali ni tvoja tema. Tema jeste možda klub za koji navijaš, ali isto tako meni to daje za pravo da ostavljam svoje komentare ovdje. Kao prvo treba razumijeti da je ovo BiH, a neka druga država. Mislim da bi bilo pristojno kada ne bi postavljao klipove koji nemaju veze sa državom BiH na temi Premijer liga BiH. Također, ako ste takvi kakvi jeste na tribini, onda ne morate biti na forumu. Širite svoj nacionalizam negdje drugo, a ne na ovom sportskom forumu. Nemam više vremena da se raspravljam.

Čuj njegova tema. :roll:
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 02 feb 2010, 15:22

Hajde bola Pastuh ne kaki matere ti. Ja pjevam ovu pjesmu na moru kad se napijem dobrog dalmatinskog vina. Gdje vidš ti nešto što tbe vrijeđa u ovoj pjesmi ? Matere mi, najbolje bi bilo da ova BiH ima 18 prvenstava i da svai klub ima samo svoju ligu i da sam sa sobom igra. Bola može li proći pet dana da neko nešto ne usere. Nije ti pustio Antu Pavelića da ti pjeva!

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 02 feb 2010, 15:56

vfc1922 je napisao/la:Hajde bola Pastuh ne kaki matere ti. Ja pjevam ovu pjesmu na moru kad se napijem dobrog dalmatinskog vina. Gdje vidš ti nešto što tbe vrijeđa u ovoj pjesmi ? Matere mi, najbolje bi bilo da ova BiH ima 18 prvenstava i da svai klub ima samo svoju ligu i da sam sa sobom igra. Bola može li proći pet dana da neko nešto ne usere. Nije ti pustio Antu Pavelića da ti pjeva!
svaka čast majstore....to je normalno i ispravno razmišljanje!! ponavljam,nije mi namjera provocirati i nikada nije bila...volim svoj klub i sve vezano uz njega...tako i ovu pjesmu...poštujem ja i tvoj klub isto kao i svaki drugi...nijednu ružnu riječ nisam rekao protiv nekog kluba...carina potvrdi :) još jednom da zaželim svima sreću u nastavku prvenstva,a posebno laktašima opstanak jer je taj klub iako mlad i novajlija u ovoj ligi,svojim gostoprimstvom kako na tribinama tako i na terenu pokazao da je veći gospodin kao klub od mnogih sa "tradicijom" ;) prepoznaće se mnogi..i još želim da u nastavku prvenstva svi klubovi imaju suđenje kao pod bijelim brijegom, i tek tada će se pokazati ko uistinu koliko vrijedi i cijeni najvažniju sporednu stvar na svijetu :!:
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

D3n!$!nH0
Kontakt:

Post Postao/la D3n!$!nH0 » 02 feb 2010, 16:13

a zasto stavlja pjesme hrvatske na temu bosanskog kluba i slazem se sta je pastuh rekao ovo je vasa domovina i uostalom nije nam stalo do tvog kluba samo se dolazimo informisat jer me zanima ja sam i na temi laktasa i olimpika ne zato sto imam neki kompleks nego cisto informativno i uvjek ti provociras kako ja i antipolitika2 pricamo normalno i onda dodjes ti ispisu se 2 stranice

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 02 feb 2010, 16:19

D3n!$!nH0 je napisao/la:a zasto stavlja pjesme hrvatske na temu bosanskog kluba i slazem se sta je pastuh rekao ovo je vasa domovina i uostalom nije nam stalo do tvog kluba samo se dolazimo informisat jer me zanima ja sam i na temi laktasa i olimpika ne zato sto imam neki kompleks nego cisto informativno i uvjek ti provociras kako ja i antipolitika2 pricamo normalno i onda dodjes ti ispisu se 2 stranice
sine na nasem grbu ne pise bšk nego hšk,znaci kad to shvatis i prihvatis onda cemo tek moci pricati o necem..do tad,misli sta hoces o nama...lp
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 02 feb 2010, 17:03

U koliko je sutra sa Diosgyorom??
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 02 feb 2010, 17:27

D3n!$!nH0 je napisao/la: necu svadju

da vas pitam strasno me zanima sta bi sa onim afedziem??????
a taj klip...poštujem svaku pjesmu ili himnu bilo kojeg naroda,pa tako i tu...ali majstore,poštuj i ti moju..
jel' pošteno ;)

a što se tiče stanley-a,nadamo mu se svaki dan...čuo sam se sa njim preko fejsa i rekao mi da dolazi u ovom tjednu....a mora doći kad-tad, jer ima važeći ugovor koji je potpisao i sada se žali na uvjete...e jbg sada...bobby takodjer kaže da se čuje redovito s njim i da će doći,a pored toga imao je privatne obveze pa je kasnio..ipak,moraćemo ga malo kaznit da vidi da nema zajebancije...imamo spremnu alternativu za njega(zadnji vezni),ukoliko dođe do bilo kakvih komplikacija...

D3n!$!nH0
Kontakt:

Post Postao/la D3n!$!nH0 » 02 feb 2010, 17:36

HŠKZ-svetinja je napisao/la:
D3n!$!nH0 je napisao/la: necu svadju

da vas pitam strasno me zanima sta bi sa onim afedziem??????
a taj klip...poštujem svaku pjesmu ili himnu bilo kojeg naroda,pa tako i tu...ali majstore,poštuj i ti moju..
jel' pošteno ;)

a što se tiče stanley-a,nadamo mu se svaki dan...čuo sam se sa njim preko fejsa i rekao mi da dolazi u ovom tjednu....a mora doći kad-tad, jer ima važeći ugovor koji je potpisao i sada se žali na uvjete...e jbg sada...bobby takodjer kaže da se čuje redovito s njim i da će doći,a pored toga imao je privatne obveze pa je kasnio..ipak,moraćemo ga malo kaznit da vidi da nema zajebancije...imamo spremnu alternativu za njega(zadnji vezni),ukoliko dođe do bilo kakvih komplikacija...
ma ok brate al samo moj cilj je da ubjedim sve ljude da je ovo njihova domovina ali ovaj wade bi se samo svadjao pa te molim da mu kazes 2-3 rijeci da mi ne dosadjuje jer sto on govori ovo je kao iz usta 10 godisnjaka evo sada gledam klip bobby princa dok je igrao u gani ovo je zmaj od igraca al nije mu ovo vrijeme godilo pa me strah da sada ne proradi hehehe evo sada gledam slike od afedzie izgleda da je dao imena sebi,tabiju i princu hehe i usput sta je sa tabijem????

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 02 feb 2010, 17:50

vidi decko,moj izbor sta meni koja drzava znaci...da ti jos 100 puta napises nesto,mene ne mozes ubjediti u nesto sto ti mislis da je tako...jesam li igdje rijec napisao protiv bih?ne,nisam zato imas mahanje...
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 02 feb 2010, 18:02

HŠKZ-svetinja je napisao/la:
vfc1922 je napisao/la:Hajde bola Pastuh ne kaki matere ti. Ja pjevam ovu pjesmu na moru kad se napijem dobrog dalmatinskog vina. Gdje vidš ti nešto što tbe vrijeđa u ovoj pjesmi ? Matere mi, najbolje bi bilo da ova BiH ima 18 prvenstava i da svai klub ima samo svoju ligu i da sam sa sobom igra. Bola može li proći pet dana da neko nešto ne usere. Nije ti pustio Antu Pavelića da ti pjeva!
svaka čast majstore....to je normalno i ispravno razmišljanje!! ponavljam,nije mi namjera provocirati i nikada nije bila...volim svoj klub i sve vezano uz njega...tako i ovu pjesmu...poštujem ja i tvoj klub isto kao i svaki drugi...nijednu ružnu riječ nisam rekao protiv nekog kluba...carina potvrdi :) još jednom da zaželim svima sreću u nastavku prvenstva,a posebno laktašima opstanak jer je taj klub iako mlad i novajlija u ovoj ligi,svojim gostoprimstvom kako na tribinama tako i na terenu pokazao da je veći gospodin kao klub od mnogih sa "tradicijom" ;) prepoznaće se mnogi..i još želim da u nastavku prvenstva svi klubovi imaju suđenje kao pod bijelim brijegom, i tek tada će se pokazati ko uistinu koliko vrijedi i cijeni najvažniju sporednu stvar na svijetu :!:
HAHAH dao vam bog na Kosevu da primite 3 komada iz istih situacija kakvih ste vi nama dali!

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 02 feb 2010, 18:07

slika

IDEMO PO NOVE POBJEDE I PO NOVE TITULE

ZRINJSKI

D3n!$!nH0
Kontakt:

Post Postao/la D3n!$!nH0 » 02 feb 2010, 18:15

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:slika

IDEMO PO NOVE POBJEDE I PO NOVE TITULE
jel vam ovo nova podgrupa

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 02 feb 2010, 19:44

antipolitika2 je napisao/la:Moj najdrazi pjevac Mate Miso Kovac:
:D :D :D
znaš i sam da linkovi na slike pavelića, draže i sličnih zločinaca kod nas donose trajni ban, onaj pravi, a ne onaj kad samo dodaš broj uz nick.

tema je hšk zrinjski, muziku i gluposti ostavite za neko drugo mjesto.

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 02 feb 2010, 19:49

Utakmica sa Diósgyőrom igra se sutra sa početkom u 15 sati u Međugorju.

IDEMO PO NOVE POBJEDE I NOVE TITULE

ZRINJSKI

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 02 feb 2010, 21:24

admine,admine igras dvostrukim pravilima,kažeš ne mogu da budu slike zločinaca ante,draže,a sam avtar ti je lik zločinca,a dopustaš zločince s druge strane broza i ostalih komunjara..stvarno super forum.. :oops:
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 02 feb 2010, 21:29

Onda prestani piti, šteti ti. ;)

Sretno u nastavku prvenstva. Vidimo se aBd na derbiju.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.