ma mi smo ako nista medju 60-70 liga
brukam se a?? ma ja....vidi ovo,ja stavljam klipove na temu mog kluba,ne tvog...ti bi u priliku bio u pravu da sam došao na temu tvog kluba i stavio ovaj ili bilo koji drugi klip...ali nisam,stavio sam na temu HŠK ZRINJSKI...Pastuh je napisao/la:Nemaš ti veze, bolan brukaš se otkako si na forumu. Idi pjevaj o Hrvatskoj i veličaj tuđu "domovinu".
Ne provociram nimalo, nego si to ti. Postavljaš klipove koje nemaju nikakve veze sa Zrinjskim, i stvaraš kontraefekt na forumu.
Problem je što je tvoje BiH, a ne Hrvatska. Kako da poštujem takve likove koji prodavaju svoje državu. Smiješan si.
svaka čast majstore....to je normalno i ispravno razmišljanje!! ponavljam,nije mi namjera provocirati i nikada nije bila...volim svoj klub i sve vezano uz njega...tako i ovu pjesmu...poštujem ja i tvoj klub isto kao i svaki drugi...nijednu ružnu riječ nisam rekao protiv nekog kluba...carina potvrdivfc1922 je napisao/la:Hajde bola Pastuh ne kaki matere ti. Ja pjevam ovu pjesmu na moru kad se napijem dobrog dalmatinskog vina. Gdje vidš ti nešto što tbe vrijeđa u ovoj pjesmi ? Matere mi, najbolje bi bilo da ova BiH ima 18 prvenstava i da svai klub ima samo svoju ligu i da sam sa sobom igra. Bola može li proći pet dana da neko nešto ne usere. Nije ti pustio Antu Pavelića da ti pjeva!
sine na nasem grbu ne pise bšk nego hšk,znaci kad to shvatis i prihvatis onda cemo tek moci pricati o necem..do tad,misli sta hoces o nama...lpD3n!$!nH0 je napisao/la:a zasto stavlja pjesme hrvatske na temu bosanskog kluba i slazem se sta je pastuh rekao ovo je vasa domovina i uostalom nije nam stalo do tvog kluba samo se dolazimo informisat jer me zanima ja sam i na temi laktasa i olimpika ne zato sto imam neki kompleks nego cisto informativno i uvjek ti provociras kako ja i antipolitika2 pricamo normalno i onda dodjes ti ispisu se 2 stranice
a taj klip...poštujem svaku pjesmu ili himnu bilo kojeg naroda,pa tako i tu...ali majstore,poštuj i ti moju..D3n!$!nH0 je napisao/la: necu svadju
da vas pitam strasno me zanima sta bi sa onim afedziem??????
ma ok brate al samo moj cilj je da ubjedim sve ljude da je ovo njihova domovina ali ovaj wade bi se samo svadjao pa te molim da mu kazes 2-3 rijeci da mi ne dosadjuje jer sto on govori ovo je kao iz usta 10 godisnjaka evo sada gledam klip bobby princa dok je igrao u gani ovo je zmaj od igraca al nije mu ovo vrijeme godilo pa me strah da sada ne proradi hehehe evo sada gledam slike od afedzie izgleda da je dao imena sebi,tabiju i princu hehe i usput sta je sa tabijem????HŠKZ-svetinja je napisao/la:a taj klip...poštujem svaku pjesmu ili himnu bilo kojeg naroda,pa tako i tu...ali majstore,poštuj i ti moju..D3n!$!nH0 je napisao/la: necu svadju
da vas pitam strasno me zanima sta bi sa onim afedziem??????
jel' pošteno![]()
a što se tiče stanley-a,nadamo mu se svaki dan...čuo sam se sa njim preko fejsa i rekao mi da dolazi u ovom tjednu....a mora doći kad-tad, jer ima važeći ugovor koji je potpisao i sada se žali na uvjete...e jbg sada...bobby takodjer kaže da se čuje redovito s njim i da će doći,a pored toga imao je privatne obveze pa je kasnio..ipak,moraćemo ga malo kaznit da vidi da nema zajebancije...imamo spremnu alternativu za njega(zadnji vezni),ukoliko dođe do bilo kakvih komplikacija...
HAHAH dao vam bog na Kosevu da primite 3 komada iz istih situacija kakvih ste vi nama dali!HŠKZ-svetinja je napisao/la:svaka čast majstore....to je normalno i ispravno razmišljanje!! ponavljam,nije mi namjera provocirati i nikada nije bila...volim svoj klub i sve vezano uz njega...tako i ovu pjesmu...poštujem ja i tvoj klub isto kao i svaki drugi...nijednu ružnu riječ nisam rekao protiv nekog kluba...carina potvrdivfc1922 je napisao/la:Hajde bola Pastuh ne kaki matere ti. Ja pjevam ovu pjesmu na moru kad se napijem dobrog dalmatinskog vina. Gdje vidš ti nešto što tbe vrijeđa u ovoj pjesmi ? Matere mi, najbolje bi bilo da ova BiH ima 18 prvenstava i da svai klub ima samo svoju ligu i da sam sa sobom igra. Bola može li proći pet dana da neko nešto ne usere. Nije ti pustio Antu Pavelića da ti pjeva!još jednom da zaželim svima sreću u nastavku prvenstva,a posebno laktašima opstanak jer je taj klub iako mlad i novajlija u ovoj ligi,svojim gostoprimstvom kako na tribinama tako i na terenu pokazao da je veći gospodin kao klub od mnogih sa "tradicijom"
prepoznaće se mnogi..i još želim da u nastavku prvenstva svi klubovi imaju suđenje kao pod bijelim brijegom, i tek tada će se pokazati ko uistinu koliko vrijedi i cijeni najvažniju sporednu stvar na svijetu
jel vam ovo nova podgrupaZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:
IDEMO PO NOVE POBJEDE I PO NOVE TITULE
znaš i sam da linkovi na slike pavelića, draže i sličnih zločinaca kod nas donose trajni ban, onaj pravi, a ne onaj kad samo dodaš broj uz nick.antipolitika2 je napisao/la:Moj najdrazi pjevac Mate Miso Kovac:
![]()
![]()
vfc1922 je napisao/la:Hajde bola Pastuh ne kaki matere ti. Ja pjevam ovu pjesmu na moru kad se napijem dobrog dalmatinskog vina. Gdje vidš ti nešto što tbe vrijeđa u ovoj pjesmi ? Matere mi, najbolje bi bilo da ova BiH ima 18 prvenstava i da svai klub ima samo svoju ligu i da sam sa sobom igra. Bola može li proći pet dana da neko nešto ne usere. Nije ti pustio Antu Pavelića da ti pjeva!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.