Jeli to danas sudio Cuic ?mak_033 je napisao/la:Dobro vas je ostetio Cuic. Gdje je sad onaj armageddon koji je Cuicu htio dati dozivotnu zabranu na Gradskom
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
100%MVB je napisao/la:Hebem vas sve glupe.Ja vas stvarno ne mogu razumiti kolike ste neznalice, pa bolan borac odmara 8 dana a mi igramo u 3 dana 2 utakmice,obe zestoke jake teske do bola.Imate li vi ista u glavi i ikakvog razumjevanja.Iz aviona se vidi da nam je falilo zraka u 1 poluvremenu i da nemamo svjezinu.Nismo mi engleska liga da mozemo igrati svako 3 dana na istom nivou a jos usto smo 45 minuta igrali s igracem manje.Ne znam stvarno i nije mi jasno sta vise hocete.Povrijedi nam se glavni igrac u obrani i i to izdrzimo,povrijedi se blagoje i opet igramo i jos da vam kazem posto vecina vas nikada nije bila na terenu u BL ja cu vam reci da to nije oranica nego preoranica.Em je previse mekan,neravan i neizvaljan pun rupa.Ako se sve ovo ne mozete shvatiti lijep vam pozdrav i halal vam bilo.Mislim da bi i Enco Vareni shvatio ovo.Nasim igracima svaka cast ovako se bori za sveti danas bijeli dres nek ovako nastave niko im nema sta zamjerit i reci.Da, golman nam je bio najbolji spasio nas je ali cini mi se da u pravilima pise da je i on dio tima.Zato jos jednom svim igracima i strucnom stabu jos jednom hvala i bravo majstori.Pozdrav crvenoj naciji koja moze shvatiti koliko vrijedi ovakav bod. u ovim uslovima
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Zar je teren toliko los bio? Nadam se do tekme sa Sarajevom da ce da bude mnogo bolji u BL
JestNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jeli to danas sudio Cuic ?mak_033 je napisao/la:Dobro vas je ostetio Cuic. Gdje je sad onaj armageddon koji je Cuicu htio dati dozivotnu zabranu na Gradskom
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Teren nimalo ravan, lopta sama skače.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Sudio je u srijedu Celik-Velez. Kakvi su ovo cirkusimak_033 je napisao/la:JestNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jeli to danas sudio Cuic ?mak_033 je napisao/la:Dobro vas je ostetio Cuic. Gdje je sad onaj armageddon koji je Cuicu htio dati dozivotnu zabranu na Gradskom
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- Titova-Juga
- Kontakt:
podhum je napisao/la:Evo boda ali hljeb ti **** kako Ne znaju dodat loptu sa 3-4 metra,,Kodro i Zvonic su katastrofa.Ko da su im obe ljeve..jeli moguce da ovakvi igraci igraju fudbal na danasnjem vaktu.
Ma nisu bola, to su naša djeca, samim tim treba da igraju i tačka.. kako ne shvataš ?

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Mozda ce nam i na Kosevu suditi, rezultat, zna se 0:0NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sudio je u srijedu Celik-Velez. Kakvi su ovo cirkusimak_033 je napisao/la:JestNeretvanskaPastrmka je napisao/la: Jeli to danas sudio Cuic ?

- firefirefirely
- Kontakt:
Ja bih pozelio Celiku onakvo sudjenje kakvo ste vi imali u Zenici,nista vise nista manje
Ma svaka čast momcima,dvije veoma teške utakmice u tri dana.Ne treba sad tražiti dlaku u jajetu,ali je očigledno da je Borac bio odmorniji i to je veoma uticalo na tok igre.Oštri nas je spasio,ali i nas morala sreća malo pogledati nakon Zenice,moramo biti zadovoljni sa ovim bodom i okrenuti se DERBIJU sa Sarajevom.To bi trebao biti praznik fudbala,jer imamo toliki broj međusobnih utakmica,da pola PL nema ligaških
.Samo da napomenem onaj travnjak je sramota kako za Borac tako i za Banja Luku,nisam mogao vjerovati da je onako loš.
Do utakmice sa Sarajevom se odmoriti,i onda pravac koševo,biće teška utakmica pogotovo što nakon nje opet imamo uzvrat sa Čelikom.Ali mi smo ROĐENI PRKOSNI I PONOSNI i zato vjerujem u ovaj tim.

Do utakmice sa Sarajevom se odmoriti,i onda pravac koševo,biće teška utakmica pogotovo što nakon nje opet imamo uzvrat sa Čelikom.Ali mi smo ROĐENI PRKOSNI I PONOSNI i zato vjerujem u ovaj tim.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Kakve veze to ima i ko je rekao da je bilo lose sudjenje u Zenicifirefirefirely je napisao/la:Ja bih pozelio Celiku onakvo sudjenje kakvo ste vi imali u Zenici,nista vise nista manje
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Oplaka, hahahahaah.....podhum je napisao/la:Ono ti je fudbalski maj geri djuko zukiGoodison je napisao/la:Dobar je i bod. Oštri.
Pa šta ono uradi Kodro ispred gola Borca ?

Što igraš kod ovih naših lokalnih smećara kad u stranim dobijaš puno puno bolje kvote i veće limite i milion drugih pogodnosti.tepsija je napisao/la:Yebeš i ovih 6-7 glava,samo neka je Velež pogođen![]()
Ovde nemožeš zaradit, samo izgubit!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Velez jos nije primio gol?
Pozavidjeli bi i Italija.
Pozavidjeli bi i Italija.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Titova-Juga
- Kontakt:
I to oni nekadašnji Azzurri pod Sacchiem, C.Maldinijem... :- )=
Šteta zaista za tog napadača kojeg nesposobnjakovići nisu mogli dovesti, sada bi vrlo vjerovatno bili u samom vrhu.
Šteta zaista za tog napadača kojeg nesposobnjakovići nisu mogli dovesti, sada bi vrlo vjerovatno bili u samom vrhu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Koliko ovo utakmica Oštri bez primljenog gola ? Sjećate li se Guše kad nije primio gol dugo portali samo o tome pisali.
prmio je protiv Čelika u prvenstvu dva komada.
znači tri prvenstvene bez primljenog gola. i nije baš neka serija...
znači tri prvenstvene bez primljenog gola. i nije baš neka serija...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Ne znam ima li igdje statistika koliko je ukupno imao bez primljenog gola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.