Boozer vam ne igra kljucne trenutke utakmice ove godine!kad_kako je napisao/la:Zbog svojih fizickih predispozicija sigurno je bolji od Boozer-a. LAC prima preko 100 poena.NEZALAGANJE je napisao/la:te svi znamo kako Blake igra odbranu.

Boozer vam ne igra kljucne trenutke utakmice ove godine!kad_kako je napisao/la:Zbog svojih fizickih predispozicija sigurno je bolji od Boozer-a. LAC prima preko 100 poena.NEZALAGANJE je napisao/la:te svi znamo kako Blake igra odbranu.
Indiana ima bolju ekipu,nije im povredjen najbolji igrac,nisu dali djaba drugog najboljeg igraca u ekipi.Nemaju Boozera i opet Indiana prima 92 poena.Dok ovakvi Bullsi primaju 92.3.Donnie Darko je napisao/la:A čime, fenomenalnom igrom u napadu logično.dema je napisao/la:cimeDonnie Darko je napisao/la:Hibbert je mislim odavno osigurao DPOY.
Predvodi najbolju odbranu lige, i bojim se da je već poslije mjesec-dva sezone osigurao tu nagradu. Ne kažem nužno da se slažem sa tim izborom, ali sam poprilično siguran da on osvaja.
Mada ko će ga znat, ovi izbori za najboljeg defanzivca su veoma čudni, pogotovo zadnjih par sezona.
Ne igra kljucne, tacno. Ali igra 30min dosta ne-efikasne odbrane u svakoj utakmici.NEZALAGANJE je napisao/la:Boozer vam ne igra kljucne trenutke utakmice ove godine!kad_kako je napisao/la:Zbog svojih fizickih predispozicija sigurno je bolji od Boozer-a. LAC prima preko 100 poena.NEZALAGANJE je napisao/la:te svi znamo kako Blake igra odbranu.
ma po meni jos veci utisak ostavi ovaj zadnji dio sezone kad se timovi koliko toliko uozbilje,bar ovi sto se bore za play off.Vidjecemo stjece se dojam da je teze osvojit DPOY nego MVP nagraduDonnie Darko je napisao/la:Ne može se osigurati, ali je taj početni utisak sigurno igra veliku ulogu.
Iz istog razloga mislim da je Durant još davno osigurao MVP nagradu.
NEZALAGANJE je napisao/la:Boozer vam ne igra kljucne trenutke utakmice ove godine!kad_kako je napisao/la:Zbog svojih fizickih predispozicija sigurno je bolji od Boozer-a. LAC prima preko 100 poena.NEZALAGANJE je napisao/la:te svi znamo kako Blake igra odbranu.
dema je napisao/la:Jesu li MJ23 I Olajuwon jedina 2 igraca s MVP,DPOY I MVP finala
inace meni 2 najdraza igraca
pa kad sam poceo pratit NBA MJ23 je bio u penziji a Dream bio najbolji onda se ovaj vratio i tako.Titova-Juga je napisao/la:dema je napisao/la:Jesu li MJ23 I Olajuwon jedina 2 igraca s MVP,DPOY I MVP finala
inace meni 2 najdraza igraca
Imamo dva ista najdraža igrača
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.