Cartman je napisao/la:I Buttner je vise puta osvojio od Gerrarda.A mi forumasi imamo isto titula PL kao Gerrard.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Cartman je napisao/la:I Buttner je vise puta osvojio od Gerrarda.A mi forumasi imamo isto titula PL kao Gerrard.
Brate sto prije halalis Ligu sampiona za iducu sezonu to ce ti biti lakse, vjeruj mi.R.J.W.G. je napisao/la:Šta mislite dečki, ako napravimo čudo, pa pobjedimo sve do kraja
Ma nakon onakvih par početnih godina SAF-a, ko je mogao očekivati da će United učiniti najboljim klubom s Otoka, pa gubitka titule u posljednjem kolu na Upton Parku '95, golova u sudijskoj nadoknadi u finalu Lige Prvaka '99, do one dramatične završnice prije dvije godine i bezbroj važnih golova u posljednjim trenutcima meča, ništa nije nemoguće za ovaj klub. To je valjda jedan od razloga zašto ga volimo.Rooney88 je napisao/la:Brate sto prije halalis Ligu sampiona za iducu sezonu to ce ti biti lakse, vjeruj mi.R.J.W.G. je napisao/la:Šta mislite dečki, ako napravimo čudo, pa pobjedimo sve do krajaJa sam se vec oprostio od iste te bi najradije da za iducu izbjegnemo LE te pristojno odigramo do kraja. Nema teorije da mi uzmemo sve utakmice do kraja prvenstva.
Ma ne poredim to, nego jednostavno ovaj klub je poseban, previše čudnih stvari je vezano za njega i zbog toga je sve moguće kad je United u pitanju.Skyline je napisao/la:Gdje ces porediti Fergusonove početke i početke Moyesa, to su dvije skroz različite stvari, drugo vrijeme, drugi uslovi, sve drugo...
Što se tiče sutrašnjeg derbija, očekujem da iz njega izađemo neporaženi i nadam se da će Moyes izvesti pristojan sastav.
Tako ti je i tako ce biti sve dok mu je vaznije pisanje opisa na instagramu i pusenje nargile od treninga i rada.RiNo je napisao/la:Sta je sa Zahom, ni u Cardiffu ne moze izboriti minutazu?
Jest to bilo tesko Giggsu...Belmin6 je napisao/la:
Za sutra
Peti Beatles!MrUnited je napisao/la:
"In 1969 I gave up women and alcohol - it was the worst 20 minutes of my life." - George Best.
legenda
ma brate da nam sreca u par tekmi nije okrenula ledja,u zadnjim min mogli smo se i mi borit za 1 mjesto,al hbg do godineragazzidelsud1987 je napisao/la:Mi smo ovu villu karali
Usao i bio vrlo dobar, trebao je bit penal na njemu. Covjek nije nikako igrao 6 mjeseci, normalno da ce tesko bit u dovoljno dobroj formi da pocinje utakmice, jer Cardiff nema vremena da ga uigra. Moyes mu je unistio sezonu.RiNo je napisao/la:Sta je sa Zahom, ni u Cardiffu ne moze izboriti minutazu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.