SP2014 Brazil: Sličice
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: SP2014 Brazil: Sličice
Sad gledam na jdnom forumu iz Srbije, kod njih će cijena malih pakovanja sa 50 kesica biti 3000 dinara, a velikih sa 100 kesica će biti 6000 dinara. Ako znamo da je 1 km = nešto malo manje od 60 dinara, onda je računica jasna, nema popusta.
Znači kod nas je pakovanje sa 50 kesica 50 maraka, a sa 100 kesica stotka. Bezveze pravo, nekako bi bilo logično da kad se kupuje u većim pakovanjima, bude jeftinije. jbg, ja ću ipak kupiti jedan ili dva ova manja pakovanja.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Re: Odg: SP2014 Brazil: Sličice
Ma brate cure nisu problem, toga vazda imaaa. Samo pokaži prstom na neku i moja jeElegant je napisao/la:Da mi tebi kakvu curu nadjemo da ti padne mrak sa ociju za osamnaesti ?AsharaK je napisao/la:Ma kakva brazuka, šta vam je...
Nego ljudi, 14. aprila punim 18 godina, i bilo bi lijepo da me nagradite sa par sličica... Ipak ja sam se sjetio otvoriti ovu temu

Obezbjedite vi mene sličicama

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ma vidi ti njega,skuplja sličica a bario bi cure
Ma zezam se naravno ja imam duplo više godina i trenutno pregovaram sa suprugom sa koliko će me paketića sličica ona počastiti ,ipak udvoje je lakše a imam i sreću da je i ona pravi ljubitelj svih sportova...gleda i golf i biciklizam(bože sačuvaj)..

Hahah, treba tooo čuuvaataqarius je napisao/la:Ma vidi ti njega,skuplja sličica a bario bi cure![]()
Ma zezam se naravno ja imam duplo više godina i trenutno pregovaram sa suprugom sa koliko će me paketića sličica ona počastiti ,ipak udvoje je lakše a imam i sreću da je i ona pravi ljubitelj svih sportova...gleda i golf i biciklizam(bože sačuvaj)..

De ako se mohu sakupljat sličice online, bacite liiink...
Ne govorim za cijenu, ali meni je nekako glupo kupit sve odjednom da tako kazem.. 50 kesica ili tako. Vise volim paketic po paketic kad god naidjem u trgovinualan_kardec je napisao/la:Sad gledam na jdnom forumu iz Srbije, kod njih će cijena malih pakovanja sa 50 kesica biti 3000 dinara, a velikih sa 100 kesica će biti 6000 dinara. Ako znamo da je 1 km = nešto malo manje od 60 dinara, onda je računica jasna, nema popusta.Znači kod nas je pakovanje sa 50 kesica 50 maraka, a sa 100 kesica stotka. Bezveze pravo, nekako bi bilo logično da kad se kupuje u većim pakovanjima, bude jeftinije. jbg, ja ću ipak kupiti jedan ili dva ova manja pakovanja.

RIP CITY!
- alan_kardec
- Kontakt:
Glupo? Vjeruj da je gluplje da momak od 27 godina skuplja sličice fudbalera, bar tako misli većina ljudi na ovim prostorima.
U jednom pakovanju od 50 kesica ima 40-ak duplih, znači kupiš u startu jedno pakovanje i imaš već 200 sličica u albumu.
Najbitnije je ipak, fino se izorganizovati da ljudi koji skupljaju album, redovno organizuju mjenjažu.

U jednom pakovanju od 50 kesica ima 40-ak duplih, znači kupiš u startu jedno pakovanje i imaš već 200 sličica u albumu.

Najbitnije je ipak, fino se izorganizovati da ljudi koji skupljaju album, redovno organizuju mjenjažu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Cautinho
- Kontakt:
Dobio sam Vršajevića u Brazuki.Imam 22 duplikata,ako nekoga zanima daću brojeve u PP.
Keep walking.
De neka neko baci link ako se može sakupljat onlajm
Dečki jesmo li spremni.Još par sati , albumi i sličice su u prodaji.....za solidno popuniti album treba otprilike jedna naša radnička penzija...
vid' vid' teme
genijalno
i ja ću skupljati paninija, neg valja meni džuturumu od 2 metra kupovat slibe, reće one vid retarda skuplja sličice

i ja ću skupljati paninija, neg valja meni džuturumu od 2 metra kupovat slibe, reće one vid retarda skuplja sličice

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
150 km bez ijednog duplikata ti trebaaqarius je napisao/la:Dečki jesmo li spremni.Još par sati , albumi i sličice su u prodaji.....za solidno popuniti album treba otprilike jedna naša radnička penzija...
Semper Fidelis
Kažu da je u albumu ukupno 640 sličica...150 x 5 = 750,znači ostalo bi i nešto duplih...i veliko je pitanje da li bi na 150 paketića imao popunjen album...
Nije zar da ne zna niko za online skupljanje slija?
onda je bez duplih:aqarius je napisao/la:Kažu da je u albumu ukupno 640 sličica...150 x 5 = 750,znači ostalo bi i nešto duplih...i veliko je pitanje da li bi na 150 paketića imao popunjen album...
640 / 5 = 128 km
Semper Fidelis
skup je to sport, pogotovo sad kada je paketic sramotno skup 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ne zamarajte se, još nekoliko sati i ludilo počinje.
Zbog Paninija ja ću: kladionicu i kafe sa društvom svesti na minimum i prestati jesti na poslu
Termin 2x sedmično i viđanje sa curom ostaje kako je i do sada bilo, to ne diram.
(sreća ne konSumiram duvan)
Dakle, manje ću se kockati, manje gojiti, manje ću unositi štetnih materija u organizam. Ukratko, Panini će od mene napraviti boljeg čovjeka.
Hoće se sutra uz novine gratis dobijati albumi ko što je bio slučaj sa brazukom? I koje novine?

Zbog Paninija ja ću: kladionicu i kafe sa društvom svesti na minimum i prestati jesti na poslu

Dakle, manje ću se kockati, manje gojiti, manje ću unositi štetnih materija u organizam. Ukratko, Panini će od mene napraviti boljeg čovjeka.

Ma biće i ove godine ja vjerujem ko što je bilo i 2010., ali nekad poslije, možda mjesec dana pred svjetsko prvenstvo kad euforija bude na vrhuncu.AsharaK je napisao/la:Nije zar da ne zna niko za online skupljanje slija?
Hoće se sutra uz novine gratis dobijati albumi ko što je bio slučaj sa brazukom? I koje novine?
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
U srijedu uz oslobodjenjealan_kardec je napisao/la:Ne zamarajte se, još nekoliko sati i ludilo počinje.![]()
![]()
Zbog Paninija ja ću: kladionicu i kafe sa društvom svesti na minimum i prestati jesti na posluTermin 2x sedmično i viđanje sa curom ostaje kako je i do sada bilo, to ne diram.
(sreća ne konSumiram duvan)
Dakle, manje ću se kockati, manje gojiti, manje ću unositi štetnih materija u organizam. Ukratko, Panini će od mene napraviti boljeg čovjeka.![]()
Ma biće i ove godine ja vjerujem ko što je bilo i 2010., ali nekad poslije, možda mjesec dana pred svjetsko prvenstvo kad euforija bude na vrhuncu.AsharaK je napisao/la:Nije zar da ne zna niko za online skupljanje slija?
- alan_kardec
- Kontakt:
aha, evo našao sam, na klix-u piše da će se besplatni primjerci albuma moći naći u srijedu uz primjerak oslobođenja, glasa srpske, nezavisnih i večernjeg lista.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
AsharaK je napisao/la:Nije zar da ne zna niko za online skupljanje slija?
Kod: Označi sve
APRIL 15TH THE VIRTUAL COLLECTION STARTS AL OVER THE WORLD!!!
Hvala brateutreci je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Nije zar da ne zna niko za online skupljanje slija?tako sam procitaoKod: Označi sve
APRIL 15TH THE VIRTUAL COLLECTION STARTS AL OVER THE WORLD!!!
Dan poslije mog 18. rođendana haha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.