Ko je nama selektor, da Bog sacuva.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Tad Kolašinac nije imao bh državljanstvo,a već se tražilo od njega da ga dobije,na čemu nijedna strana nije radila ništa.Goalgetter je napisao/la:Siguran sam da bi Kolasinac debitirao za Elf protiv Chilea, da nije zaigrao za nas. Kad su Hahn, Mustafi, i jos neki dobili priliku, komotno je mogao i Kola, a i znamo da Elf nije bas dobro ispunjen na poziciji beka, a ovakve partije Löw sigurno ne bi ignorisao (posebno jer je i Aogo tesko povrijedjen). U Brazil ne bi isao sa Njemackom, ali moguce da bi imao sanse da udje u DFB-Elf.
Sreca, pa su Juka i Spahic, kao i Begic odradili njihov dio posla. Kad se sjetim kad je reko Susic ''Ako krene sad pjeske do Sarajeva, mogao bi zakasniti''. Toliko arogantno ponasanje prema potencijalnim reprezentativcima, na tome mu najvise zamjeram.
Safet Susic je smijesan selektor.Edviin je napisao/la:Meni samo nije jasno, ljudi tvrde da igraci nemaju sta da selektoru govore koda da zove u repke, kao sto vidimo da nije bilo nasih igraca i juke, kola bi sad bio svabo... Nema tu logikeCartman je napisao/la:Hvala Spahicu sto nam je doveo momciluku. Da je bilo do Susica, sad bi on igrao za Njemacku.
Ma smijesno mi kako prave mitove, jos malo pa ce ispasti da se Susic borio da Seo ne dodje u reprezentaciju. Citajuci njihove postove, naginje u tom smjeru. A njegove stvarne izjave su ove:Virtu4l je napisao/la:Ne zamaraj se, ovo su posljednji trzaji.
Ko mnogi ovde, puno pricati malo raditi... On bi licno sve uradio jel tako, a juka mu obavlja poso, de nemoj prlekati gluposti... ja na slici u njemackoj nisam vidil safeta nego JUKU i SPAHU, a sad ustani i pokloni malo postovanja onima sto nesto rade za repku a to jim nije poso!! Kako tvrdis jos malo pa ce biti safet onaj koji je doveo kolu u repku...calcio je napisao/la:Ma smijesno mi kako prave mitove, jos malo pa ce ispasti da se Susic borio da Seo ne dodje u reprezentaciju. Citajuci njihove postove, naginje u tom smjeru. A njegove stvarne izjave su ove:Virtu4l je napisao/la:Ne zamaraj se, ovo su posljednji trzaji.
"Da je imao sredjene papire vec bi upisao 5 nastupa za BiH reprezentaciju"
"Licno cu ga voditi od ministarstva do ministarstva da sredi papire"
Brate on je selektor a ti si zuti mrav :/ZutiMrav je napisao/la:Safet Susic je smijesan selektor.Edviin je napisao/la:Meni samo nije jasno, ljudi tvrde da igraci nemaju sta da selektoru govore koda da zove u repke, kao sto vidimo da nije bilo nasih igraca i juke, kola bi sad bio svabo... Nema tu logikeCartman je napisao/la:Hvala Spahicu sto nam je doveo momciluku. Da je bilo do Susica, sad bi on igrao za Njemacku.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin i 46 gostiju.