"Topli" su većinom na vašoj temi a tamo ne zalazim jer me ne interesuje prigradski klub.Ja ne vidim zašto bi se mi (navijači Zrinjskog) imali tješiti.Pa mi smo drugi na ljestviciGoodison je napisao/la:Vidi tople braće što se tiješe.zrinja05 je napisao/la:Prijatelju no sikiriki.Sve će se ovo mjenjati iz kola u kolo.Kod nas su drame čim se desi jedan kiks.Bit će ovdje kikseva koliko hoćeš.Primjer su ti pitari,nas dobili pred prvenstvo i odmah prvaci,prekucavanje lige itd a danas žešće hlađenje u ZeniciArmageddon2012 je napisao/la:da..to bi bilo sedmo svjetsko cudo ako izborimo evropu...ali navijacemo dok bude i matematickih sansi.
jedini moj cilj i zelja do kraja prvenstva je da pobjedimo bilbiju...ostalo manje vise.![]()
.Olimpic po imenima vrh a komšinice bez poštenog napadača ih spustili na zemlju.Mi se patili do 70 minute sa Vitezom itd.Bit će ovdje još puno vatre.Pozz iz Mostara.
I ja bih volio da pobjedite Bilbiju![]()
![]()
.
Borac će pasti qrcu za uši. Tek sada ćete vidjeti šta znači biti bez prebijene marke. I da se razumijemo, ne naslađujem se.

Što se tiče Borca sumnjam da će tako lako pasti ali to je ipak stvar njihove uprave i njihovih navijača .