HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

FK Sarajevo
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la FK Sarajevo » 31 jan 2010, 09:32

Vi necete pojacanja dovoditi :?: :?:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 31 jan 2010, 11:30

Za sada pojacanja ne trebaju jer nitko nije otisao a vratili su se povrijeđeni igraci,al na ljeto ce nam biti po svemu sudeci raspad sistema jes da igraci imaju svi ugovore cvrste al situacija sa financijama je jako jako losa.
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 31 jan 2010, 12:49

Danas smo imali priliku porazgovarati s jednim od najboljih igrača HŠK Zrinjskog, te jednim od najvažnijih ljudi sjajnog Jovićevog tima koji se dokazao svojom čvrstinom i sjajnim igrama koje pruža iz utakmice u utakmicu.

Toni Šunjić ( 15. prosinca 1988 god ) standardni je prvotimac HŠK Zrinjskog, te član mlade U 21 reprezentacije BiH. Na naš razgovor je pristao bez krzmanja, a na pitanja je odgovarao staloženo kao što i priliči jednom profesionalcu.

Kako je počela tvoja ljubav prema nogometu?

Moja ljubav prema nogometu počela je sa mojih 10 godina kada sam postao članom omladinske škole HŠK Zrinjski!

Do kada imaš ugovor sa Zrinjskim?

Do 2012 godine!

Razmišljaš li o prijevremenom odlasku ako se nađe neka dobra ponuda?

Naravno kao i svaki drugi igrač u ovoj ligi razmišljam o odlasku u inozemstvo, tek ako bi došla zadovoljavajuća ponuda tada bi napustio svoj sadašnji klub!

Kamo bi otišao najradije?

Kada bi baš mogao birati najviše bi volio igrati u Engleskoj Premier ligi, no to je još uvijek vrlo daleko.

Nedavno se spominjao veliki Ajax,možeš li nam reći nešto o tome?

Neznam koliko tu ima istine, navodno su skauti Ajaxa pratili jednu od utakmici, ali nije bilo ništa konkretno!

Kojeg igrača posebno cijeniš u momčadi?

Pa od suigrača najviše cijenim našeg kapitena Maria Ivankovića koji mi je mnogo pomogao svojim savjetima, i uz to je primjer kako se treba ponašati jedan profesionalan nogometaš!

Kako doživljavaš derbije s Veležom?

Derbije sa Veležom doživljavam vrlo emotivno, posebno bi istako Derbi u Vrapčićima u kojem smo slavili pobjedom od 2-0 što mi je jedna od najdražih pobjeda u karijeri!

Koju utakmicu posebno pamtiš tijekom karijere?

Pa uz već pomenuti Derbi sa Veležom posebno pamtim onu utakmicu u Laktašima kad smo došli do nevjerovatnog preokreta, nakon što smo gubili 3-1 uspjeli smo preokrenuti na 3-4 u samo 10 minuta!

Kakve su ambicije Zrinjskog u ovoj sezoni?

Naše su ambicije ko i uvijek vrlo visoke, mislim da se realno možemo boriti za oba trofeja, ali izlazak u Europu je primarni cilj!

Standardni si član reprezentacije U 21, očekuješ li poziv u A tim?

Moje je da što bolje igram za mladu reprezentaciju, a poziv za A selekciju će stići ukoliko ga zaslužim.

Možeš li navijačima poručiti nešto za kraj?

Da nas nastave pratiti kao i uvijek, a ja se nadam da ćemo im se odužiti sa jednim od trofeja!

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 31 jan 2010, 12:52

Pero Stojkic bivsi igrac Zrinjskog i Zmaja iz Makarske potpisao za NK Osijek na 1,5 god dana,steta za ovog igraca sto mu nikada nisu dali sansu u Zrinjskom,vjerujem da ce u Osjeku ostviti dobar dojam!

D3n!$!nH0
Kontakt:

Post Postao/la D3n!$!nH0 » 31 jan 2010, 14:14

antipolitika2 je napisao/la:Pero Stojkic bivsi igrac Zrinjskog i Zmaja iz Makarske potpisao za NK Osijek na 1,5 god dana,steta za ovog igraca sto mu nikada nisu dali sansu u Zrinjskom,vjerujem da ce u Osjeku ostviti dobar dojam!
nisi mi odgovorio sta vam bi sa onim crnjom hoce dolazit
91.148.116.174:27028 udjite domaci server bez citera cs 1.6!!!!

MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN NAS JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN!!!!!

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 31 jan 2010, 14:26

Jos se nije pojavio barem koliko ja znam!

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 01 feb 2010, 10:46

Ovaj forum je pravo sranje jer se ne brišu dječija baljezganja i blaćenje, a argumenti se brišu.
Svejedno bitno je da se sve zna a to šta nekoga to žulja je nevažno.

Mi se nismo pojačali, nego smo se mnogo pojačali sa Žižovićem, Stojanovićem i DragiČevićem. Na kadar koji imamo i koji je izgurao jesen to je više nego dovoljno i Jović je na slatkim mukama.
Kontinuitet jednog sastava bez velikih promjena je jako bitan, i mišljenja sam da je to nama još dodatna snaga za ovaj proljetni dio.
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 01 feb 2010, 19:29

D3n!$!nH0 je napisao/la:e haj necu vise provocirat kunem se al nemojte ni vi dajte da pricamo normalno sta ima u zrinjskom novo jeli vam dosao onaj stanley afedzie??
pojačanja nećemo dovoditi,sem Romea Mitrovića koji će vjerojatno ostati...vratili nam se svi ozlijeđeni igrači i to redom: Mladen Žižović-vjerojatno najbolji vezni igrač lige...Mate Dragičević-najbolji špic ,pogledajte na wikiju gdje je sve igrao a ko ga još nije imao prigodu gledati,sjebaćete se...slomili mu nogu u Travniku u njegovom debiju...skroz oporavljen ;) Damir Džidić jedan od jačih stopera lige,slomili mu nogu na grbavici onaj seljak radovanović..doće on u mostar sise mu materine :evil: Danijel Stojanović,munja po lijevoj strani,on i Žuržinov iza njega,najjača lijeva strana lige....šta će nam iko????
sad malo u Neum na pripreme,pa u Međugorje...u srijedu igramo protiv gyora...a kup?! ja ne vidim ko nas može izbaciti u 2 tekme!!!

u svakom slučaju EUROPA A MOŽDA I OBRANA TITULE 8-)
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 01 feb 2010, 19:32

sad malo u Neum na pripreme,pa u Međugorje...u srijedu igramo protiv gyora...a kup?! ja ne vidim ko nas može izbaciti u 2 tekme!!!

A mozda Arnautovic????? Hahahah..sise mu materine, da ne moras ti to spominjati...

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 01 feb 2010, 19:38

carina je napisao/la:sad malo u Neum na pripreme,pa u Međugorje...u srijedu igramo protiv gyora...a kup?! ja ne vidim ko nas može izbaciti u 2 tekme!!!

A mozda Arnautovic????? Hahahah..sise mu materine, da ne moras ti to spominjati...
ne spominji mi ga :evil: .....s majkom dijete im'o....najvece zlo lige....uf nasekiro si me do bola sad kad si ga spomenuo....mithade sin ti zeta kuci doveo!!!!
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 01 feb 2010, 19:43

Najbestidniji penal u premier ligi zadnjih deset godina. Lukavica, bez premca. Onakve treba odmah vrelom vodom posuti cim izadju na teren, jer ce od ovakvog saveza dobiti samo hvale i cestitke, umjesto expresnog oduzimanja licence. A da ne govorim da zastite igrace od lomova i teskih povreda. Samo je u nas igrac na zadnjem mjestu.

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 01 feb 2010, 20:16

Netko spominje ostanak Mitrovica?! :?
PA sto ce nam,da opet ode dzaba i da malog Hadzica ubije u pojam onako je zdrava konkurencija malo Melher malo Hadzic,ostankom Mitrovica gomilaju se igraci na golmanskoj poziciji i nezdrava je konkurencija!skrozzzzzzzz :mrgreen:

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 01 feb 2010, 20:32

Prošlo je već više od dva mjeseca od posljednje službene utakmice (Široki 4:1) Zrinjskog u ovoj sezoni, dva mjeseca u kojima je Pod Bijelim brijegom bilo mirno kao nikada.
Prosinac je već standardno takav, no ove godine ni siječanj nije nudio ništa zanimljivo za predstavnike medije koji prate zbivanja u taboru aktualnog prvaka. Pripreme je Dragan Jović počeo s praktički nepromijenjenim igračkim kadrom u odnosu na prvi dio sezone, nijedan igrač nije glasno najavljivao odlazak, službenih ponuda nije bilo, a ni klupsko rukovodstvo nije bilo u potrazi za pojačanjima. Pripreme su trebale postati zanimljivije u prošlom tjednu u kojem je Zrinjski imao dvije dogovorene utakmice, protiv mađarskog Diosgyorija (27. siječanj) i kakanjskog Rudara (30. siječanj), no kako su obje otkazane zbog vremenskih neprilika, mostarski klub i dalje je na samo jednoj provjeri, onoj neplaniranoj protiv zagrebačkog Dinama (0:1).
Iako bi navijači i mediji bili sretniji da je u protekla dva mjeseca bilo zanimljivije Pod Bijelim brijegom, za razliku od ljetnih priprema Jović u miru može slagati momčad za proljeće u kojem njega i njegove igrače čekaju velika iskušenja, puno veća nego u drugom dijelu prošle sezone u kojoj su Plemići više-manje “šetnjom” sačuvali jesensku prednost i tako osvojili naslov prvaka.
Podsjetimo se malo kako je to izgledalo ljetos, jer će to najbolje otkriti koliko Mostarci snažniji čekaju nastavak sezone.

VRATARI
Uoči Slovana Jović je zapravo imao samo Igora Melhera, jer u tom trenutku nije znao što očekivati od Adnana Hadžića, 21-godišnjaka bez premierligaškog iskustva. U utakmicama u kojima je dobio priliku, Hadžić je potvrdio vrijednost, tako da Jović danas ima dva dobra rješenja na vratima, što nije bio slučaj od sezone 2007./2008. kada su za mjesto među vratnicama konkurirali Romeo Mitrović i Nikola Marić.

ZADNJA LINIJA
Veliku glavobolju zadavala je obrana Joviću u ljetnim pripremama. Odlaskom Staniše Nikolića, na desnom boku ostao je samo na 18-godišnjem Mateu Sušiću, a kako je Damir Džidić bio ozlijeđen, sa strepnjom je morao gledati svaki duel u koji je ulazio Toni Šunjić, igrač za kojeg nije imao pravu alternativu. Džidić još uvijek nije sasvim fit, no situacija s braničima je ipak bolja, najviše zbog dolaska Gorana Markovića koji se pokazao kao dobar potez klupskog rukovodstva.

VEZNI RED
Jović će bezbrižno moći zaspati tek kada vidi Stanleyja Afedzieja na treningu (navodno bi se trebao priključiti ovaj tjedan), no i bez njega ima puno širi kadar nego ljetos. Iako je igrao promjenjivo, Vladi Zadri danas se puno više vjeruje nego u ljetnim pripremama, vraća se Mladen Žižović kojeg nije bilo čitave jeseni, Pavle Sušić je u ono malo utakmica što je igrao pokazao da u njemu ima nešto, ozljeda Danijela Stojanovića je prošlost, dok je Prince Bobby u završnici jeseni potvrdio da bi na proljeće mogao biti velika snaga Jovićeve momčadi.

NAPAD
Odlaskom Miomira Vukovića Jović je praktički bio ostao samo na jednom napadaču. Očekivalo se da će Krešimir Kordić dobiti pomoć u Mati Dragičeviću, ali ovaj napadač je teško stradao već u prvoj službenoj utakmici, tako da ga nije bilo sve do završnice jeseni. Njegovim povratkom napad Zrinjskog postaje puno ubojitiji.

Čekaju se utakmice

S obzirom da u toj utakmici nije mogao računati na Igora Žuržinova, Damira Džidića, Pavla Sušića, Princea Bobbyja i Stanleyja Afedzieja, provjera protiv Dinama nije mogla otkriti za koje će se pozicije u momčadi voditi najveća borba. Zbog toga će sljedeće kontrolne utakmice biti puno zanimljivije pratiti, a prva je na rasporedu u srijedu u Međugorju. Protivnik je mađarski Diosgyori.

D3n!$!nH0
Kontakt:

Post Postao/la D3n!$!nH0 » 01 feb 2010, 20:36

HŠKZ-svetinja je napisao/la:
carina je napisao/la:sad malo u Neum na pripreme,pa u Međugorje...u srijedu igramo protiv gyora...a kup?! ja ne vidim ko nas može izbaciti u 2 tekme!!!

ne spominji mi ga :evil: .....s majkom dijete im'o
daj ba nije valjda cuj sa majkom :roll: :roll:

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 01 feb 2010, 21:28

Arnautovic je sudija sa najvise grijeha,njemu nema ovozemaljskog suda,njemu ce dragi Bog samo suditi za lopovluke,isto kao i nasoj prometnoj policiji sto postene ljude zajeb... i krade im zadnje novce iz dzepa :D

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 01 feb 2010, 21:44

Zanimljiv podatak sam nasao ! :D

Zrinjski Mostar
Bosnia & Herzegovina
Zrinjski Mostar

UEFA Ranking: 233rd
2009 UEFA Ranking: 138th
League Position: 6th
Zrinjski Mostar Squad
[Zrinjski Mostar]

D3n!$!nH0
Kontakt:

Post Postao/la D3n!$!nH0 » 01 feb 2010, 21:45

koje je sarajevo????????

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 01 feb 2010, 21:51

na ueffa ranking list za 2010 broji se i tok prvenstva iz 2009:
Hajduk:217
SlavenB 217
Sarajevo221
Zrinjski233
Siroki 244
Dinamo 115
not bad :D

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 01 feb 2010, 21:57

Nasa liga je 31 po ueffa koeficijentu sa 8.749
dok su Hrvati i Srbi malo bolji:
Hrvatska:27 12.332
Srbija:25: 14.000

Znaci ne bjeze nam toliko koliko se pusu u odnosu na nasu ligu,kad bi jedne sezone 2,3 nasa kluba spojila odlicne euro nastupe bili bi im jako blizu a one idiotske statistike da je nasa liga 100. nek objese macku o rep,pa lige po koeficijetu tipa slovenska,mađarska,welsa,makedonska su iza nas a veoma smo blizu ligama irske i finske !

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 01 feb 2010, 22:02

Lani smo na uefa koeficijentu zavrsili na 142. mjestu zajedno sa Sirokim Brijegom,a ove godine na 147!
Velikan Ajduk 130!
Sarajevo 120!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.