RK Goražde

radeon
Kontakt:

Re: RK Goražde

Post Postao/la radeon » 14 feb 2014, 07:43

Valjda zbog turnira "DJEČACI SA DRINE"

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 14 feb 2014, 09:57

Turnir je koliko sam ja čuo na TV Goražde prvog marta.

radeon
Kontakt:

Post Postao/la radeon » 19 feb 2014, 08:38

Vrlo važna utakmica za nas,pobjedom bi se priključili u borbi za ostanak,a sa porazom mislim da bi bili već jednom nogom u 2.ligi :-(

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 19 feb 2014, 10:36

Jeli istina da je Delić napustio klub?

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 19 feb 2014, 21:11

Sigurna pobjeda četiri razlike uzinad onima koji su stavili dvojku na Izviđač.Još uvijek ima kuveta u nama naprijed dječaci sa Drine. :D

radeon
Kontakt:

Post Postao/la radeon » 19 feb 2014, 22:05

Nemoj nas sramotiti,ne kaze se uzinad,nego U INAT ...a pokazali smo kako se bori za klub,a s druge strane Izviđač bez Zeljića je katastrofalan...čestitke našim momcima...

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 19 feb 2014, 22:37

Kod nas na selu se tako kaze.

sveznadar
Kontakt:

Post Postao/la sveznadar » 20 feb 2014, 01:34

radeon je napisao/la:Nemoj nas sramotiti,ne kaze se uzinad,nego U INAT ...a pokazali smo kako se bori za klub,a s druge strane Izviđač bez Zeljića je katastrofalan...čestitke našim momcima...
smijesno je reci da je izviđač bez Zeljica katastrofalan kad je Grbavac na njegovom mjestu zabio 8 golova. veceras su pobijedila djeca koja nemaju podrsku ni od koga osim jednog dijela vjernih navijaca, od grada i kantona zaboravljeni, ali smo pokazali da smo najbolji kad je najteze. Hvala svima koji su mi pruzili da veceras uzivam pa bilo to uzinat ili u inat zaboli me r...u. Sve cestitke iskrenim prijateljima kluba a bilo ih je veceras, osimm onog jednog reda na velikim tribinama u sredini koji su otisli razocarani, i igracima koji su dali maksimum. Hvala na lijepoj predstavi

radeon
Kontakt:

Post Postao/la radeon » 20 feb 2014, 23:21

sveznadar je napisao/la:
radeon je napisao/la:Nemoj nas sramotiti,ne kaze se uzinad,nego U INAT ...a pokazali smo kako se bori za klub,a s druge strane Izviđač bez Zeljića je katastrofalan...čestitke našim momcima...
smijesno je reci da je izviđač bez Zeljica katastrofalan kad je Grbavac na njegovom mjestu zabio 8 golova. veceras su pobijedila djeca koja nemaju podrsku ni od koga osim jednog dijela vjernih navijaca, od grada i kantona zaboravljeni, ali smo pokazali da smo najbolji kad je najteze. Hvala svima koji su mi pruzili da veceras uzivam pa bilo to uzinat ili u inat zaboli me r...u. Sve cestitke iskrenim prijateljima kluba a bilo ih je veceras, osimm onog jednog reda na velikim tribinama u sredini koji su otisli razocarani, i igracima koji su dali maksimum. Hvala na lijepoj predstavi
Čovječe Božiji ,nisam ja nikog kritikovao.Rekao sam ono što je istina,Zeljić je pola ekipe Izviđača i stojim iza toga. Pa zašto misliš da je Kajević odgodio utakmicu za srijedu???Zato da bude siguran da neće igrati Zeljić,a ovamo se priča kao zbog demonstracija,kakve su to demonstracije bile u Goraždu??? Drugo trebamo se dobro zahvaliti ovim sudijama,pogotovo onom ćelavom... Eh da,a na prvo mjesto bi stavio ove mlade momke koji su se borili kao lavovi,i koji ne primaju ni žute banke od kluba,ali imaju srce i ja im na tome čestitam...Što se mene tiče,ja bi svim političkim funkcionerima zabranio ulazak u dvoranu...i nije srednji red samo otišao razočaran,puno je njih više otišlo.
I još bi se nadovezao na ponašanje Kajevića tokom utakmice,ono ne doliči niti jednom članu Uprave RK Goražde,žalosno!

sveznadar
Kontakt:

Post Postao/la sveznadar » 21 feb 2014, 07:35

radeon je napisao/la:
sveznadar je napisao/la:
Čovječe Božiji ,nisam ja nikog kritikovao.Rekao sam ono što je istina,Zeljić je pola ekipe Izviđača i stojim iza toga. Pa zašto misliš da je Kajević odgodio utakmicu za srijedu???Zato da bude siguran da neće igrati Zeljić,a ovamo se priča kao zbog demonstracija,kakve su to demonstracije bile u Goraždu??? Drugo trebamo se dobro zahvaliti ovim sudijama,pogotovo onom ćelavom... Eh da,a na prvo mjesto bi stavio ove mlade momke koji su se borili kao lavovi,i koji ne primaju ni žute banke od kluba,ali imaju srce i ja im na tome čestitam...Što se mene tiče,ja bi svim političkim funkcionerima zabranio ulazak u dvoranu...i nije srednji red samo otišao razočaran,puno je njih više otišlo.
I još bi se nadovezao na ponašanje Kajevića tokom utakmice,ono ne doliči niti jednom članu Uprave RK Goražde,žalosno!
Samo za tvoju informaciju, prošle subote je počelo prvenstvo u Poljskoj i Zeljic je gore morao biti registriran, tako da i u subotu ne bi igrao a vjeruj mi da smo to itekako znali. Utakmica je odgođena uz saglasnost oba kluba i jednima i drugima je odgovaralo iz nekih razloga. A koliki si prijatelj klubu pokazuje to sto hvalis sudijski par, koji je drzao Izviđač prvih 20 minuta. Nema veze tri boda su tri boda, bilo kome drago ili ne i bas me briga kako smo dosli do njih. Treba dati hrane dusebriznicima gorazdanskog rukometa da imaju malo razloga za spletkarenja po kafanama jer od njih nema nista umno.

devil82
Kontakt:

Post Postao/la devil82 » 01 mar 2014, 03:16

Ocekivana pobjeda mrk gorazda cestitke momcima,e sad je vrijeme da valjda dobiju nesto sadake.Citava ekipa je odigrala exstra,zalim harisa jamaka izgleda da je zglob opet povredio.legendo brz oporavak ti zeli iskrena raja gorazda,uuu zamalo zaboravi golmana dzananovica pa sta reci o tom momku nego legenda onako hladno da brani i skida sedmerce zelim vam siguran opstanak pozzzz .

radeon
Kontakt:

Post Postao/la radeon » 01 mar 2014, 10:03

Bravo momci,i ne trebamo se sigurno brinuti za opstanak. S druge strane ova ekipa Maglaja je po meni prvi kandidat za ispadanje...Još jednom BRAVO!!!

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 01 mar 2014, 10:36

Ovaj Maglaj je najgora ekipa koju sam u životu gledao :roll: To ne umanjuje pobjedu Goražda, koja bi sigurno bila ubjedljivija da se naši nisu malo opustili u drugom poluvremenu.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

radeon
Kontakt:

Post Postao/la radeon » 15 mar 2014, 15:34

Pa zašto nas ova uprava sramoti , pa mi smo grad rukometa , gledam danas užarena telefonska linija na relaciji Goražde - Čapljina , pa zar smo došli do granice da tražimo bodove od ekipe koja ima samo 3 boda . Zar netreba ekipu stimulisat da na toj utakmici daju 300 posto , a ono sinoć je bilo razočarenje za koje nisu krivi igrači , nego uprava koja nije znala pripremiti utakmicu , a ne upisati 3 boda prije utakmice . Crno nam se piše.

Blaf
Kontakt:

Post Postao/la Blaf » 16 mar 2014, 10:45

Nemoj tako sa ovom upravom je rukomet počeo da se igra u Goraždu, a vjerovatno će sa njima i prestati da se igra :lol:

radeon
Kontakt:

Post Postao/la radeon » 17 mar 2014, 02:24

Dižemo viku i galamu oko muškog kluba a vidite li šta nam djevojke prave.Pa cure se nalaze trenutno na prvom mjestu premijer lige,a muškarci kojima se daju sve budžetske pare se nalaze u zoni ispadanja. Trebamo podržati ove cure,a ne onu budaletinu Kajevića koji već dva dana sabire pare kako bi trebao da plati nekog Sutona iz Čapljine da nam puste utakmicu. Ljudi pustite Kaju prevaranta i mešetara i pomozita ŽRK GORAŽDE. Stvarno je žalosno ako trebamo kupovati utakmicu u Čapljini,i dabogda te Kaja zatvorila SIPA jer ćeš nas zavesti u crno.

devil82
Kontakt:

Post Postao/la devil82 » 17 mar 2014, 07:55

radeon u pravu si za cure zrk gorazda,ali koje ti pare spominjes za muski rk klub covjece znam licno od igraca da niko nije dobio plate ima zadugo,ima se duzno od prosle sezone pa sad od ove katastrofa je na celu sa kajom zar nije Razanica presjednik kluba?

radeon
Kontakt:

Post Postao/la radeon » 17 mar 2014, 10:36

Ma pazi,ne govorim ja o nekim ogromnim parama,ali kad je muški klub bio u vrhu tabele davalo se i kapom i šakom ...sad se pare daju nekom debilu iz Čapljine a djeca neka opet igraju džaba. Ima para dase kupi utakmica a nema za djecu para. Vjeruj mi da se troše budžetske pare,a to ti jel lako iprovjeriti. Kaja jei dalje predsjednik,ovaj je možda samo na papiru,vidjeli dugove i stanje pa se ljudi povukli...

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 17 mar 2014, 11:03

radeon je napisao/la:Dižemo viku i galamu oko muškog kluba a vidite li šta nam djevojke prave.Pa cure se nalaze trenutno na prvom mjestu premijer lige,a muškarci kojima se daju sve budžetske pare se nalaze u zoni ispadanja. Trebamo podržati ove cure,a ne onu budaletinu Kajevića koji već dva dana sabire pare kako bi trebao da plati nekog Sutona iz Čapljine da nam puste utakmicu. Ljudi pustite Kaju prevaranta i mešetara i pomozita ŽRK GORAŽDE. Stvarno je žalosno ako trebamo kupovati utakmicu u Čapljini,i dabogda te Kaja zatvorila SIPA jer ćeš nas zavesti u crno.
Vi se sami javno odajete, Capljina Gorazde 2 znaci? :D

sveznadar
Kontakt:

Post Postao/la sveznadar » 17 mar 2014, 13:11

gradacac10 je napisao/la:
radeon je napisao/la:Dižemo viku i galamu oko muškog kluba a vidite li šta nam djevojke prave.Pa cure se nalaze trenutno na prvom mjestu premijer lige,a muškarci kojima se daju sve budžetske pare se nalaze u zoni ispadanja. Trebamo podržati ove cure,a ne onu budaletinu Kajevića koji već dva dana sabire pare kako bi trebao da plati nekog Sutona iz Čapljine da nam puste utakmicu. Ljudi pustite Kaju prevaranta i mešetara i pomozita ŽRK GORAŽDE. Stvarno je žalosno ako trebamo kupovati utakmicu u Čapljini,i dabogda te Kaja zatvorila SIPA jer ćeš nas zavesti u crno.
Vi se sami javno odajete, Capljina Gorazde 2 znaci? :D
Ovo je neki zeesci "prijatelj" kluba kojih ima u svakom gradu pa i kod Vas u Gradačcu, ali sta ces valjda ga stid da ode do doktora, a garantujem ti da mu je MRK Goražde puno dalo ali sada nema interesa.
A sto se tiče kupovine u Čapljini mogu i ja pisati da ce Gradcac kupiti u Kozari ili bilo gdje drugo i bubnuti ime iz kluba. A ja sumnjam da je Čapljini u interesu da sa Goraždem igra dogodine drugu ligu.

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.