Kako da igra Smajlović, a kao ima 3 žuta kartona

Ovo je smiješno, ne mogu se pravdat da igraju junioru kad je ovo gotovo pa prvi sastavsamolukavac je napisao/la:Gubimo 1-0 od 3 minute, opet korner
I taj Ikanović je neki balvan, protiv Troglava bolje bi odigrao neki pionir, hajd što je mašio prazan go, nego je smotan kao sajla. Da Bog sačuva.studeni je napisao/la:Sad smo i sa igračem manje, Ikanović dobio drugi žuti.
Sastav koji je izbačen greška je bio Ikanović je igrao kao zamjena za Smajlovića, šteta, drugi žuti karton, ma ovo ostaje 1-0 do kraja sigurno...studeni je napisao/la:Sad smo i sa igračem manje, Ikanović dobio drugi žuti.
I onda neko napiše kao došao iz Thuna. ma došao iz guzice, prvi put sam ga gledao protiv Sloge i ne miriše mi nikako kao neki igrač.SiouxLukavac je napisao/la:I taj Ikanović je neki balvan, protiv Troglava bolje bi odigrao neki pionir, hajd što je mašio prazan go, nego je smotan kao sajla. Da Bog sačuva.studeni je napisao/la:Sad smo i sa igračem manje, Ikanović dobio drugi žuti.
Taj Ikanović je bio do povrede extra igrač, bio član mlade reprezentacije, ali doživio je težak lom noge i nije igrao lopte sigurno dvije godine, zato je sad takav kakav je nažalostSiouxLukavac je napisao/la:Može igrat za Thun, al za njihov 999 tim, a i za to mu treba štela. Kloc.
Jeste Elo dao golllllllll 1-1 u 94 minuti sa igračem manje hehehestudeni je napisao/la:Nema to veze sa Bogom već samo sa kvalitetom i znanjem.
Opa, haman je izjednačenje
Pitajte svoje igrace kako su ispraceni kuci.studeni je napisao/la:Kako će domaći to podnijet, da se ne ponovi slučaj sa Jedinstvom
Samo sam pitao, ne znam kakva je atmosfera bila, kako je pao go. **** je primiti go u zadnjim sekundama a već se imalo 3 boda u džepuziher je napisao/la:Pitajte svoje igrace kako su ispraceni kuci.studeni je napisao/la:Kako će domaći to podnijet, da se ne ponovi slučaj sa Jedinstvom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.