A on je taj koji je stavio Ibricica ispred Ibisevica. Ako se ne varam vezni red nam je bio Rahimic, Misimovic, Pjanic, Ibricic i Medunjanin! Pa tu niko ne moze potrcat. Sve playmakeri i stari Rahimic. A Ibisevic trkac na klupi. Ali nakon te utakmice je bio shvatio neke stvari, ekipa je bila bolje balansirana. Igrao Zahirovic, pravi DM, Ibro vise nije bio u prvih 11. Sve do Amerike kada je opet poceo pravit ogromne pizdarije sa sastavom. Cuj protiv Slovacke sa jednim Hamsikom igrat bez zadnjeg veznog. Nevidjeno.DonCorleone je napisao/la:To je ono sto tvrdoglave ljude "krasi", kada gubis znas uvijek spektakularno prebaciti krivicu na druge. To on radi pri svakom porazu, javno prebacivanje krivice na druge ljude. Gubitnik, radikalan, tvrdoglav.Neutral je napisao/la:Koliko god griješio oko nekih stvari ipak mu je legendaran govor nakon Rumunije.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa Nadarevic i Muslimovic su dobili nogu nakon nekih sitnih polukritika na njegov rad...
Imaju negdje na webu ti intervjui...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Festival govora mržnje objektivnih forumaša - vol. 276726.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I ja sam protiv njega ali ne može čovjek imati samo mane. Trebao je šakom razvaliti onaj stol kako su neki igrači tada igrali. Raspali smo se brzinski od Rumuna, a znamo šta je protiv njih bilo u Zenici.
Protiv Rumuna je postavio taktiku koju forumaši željno isčekuju, pa nam se obila o glavu.Neutral je napisao/la:I ja sam protiv njega ali ne može čovjek imati samo mane. Trebao je šakom razvaliti onaj stol kako su neki igrači tada igrali. Raspali smo se brzinski od Rumuna, a znamo šta je protiv njih bilo u Zenici.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Činjenica da imamo pojedince, koji mogu sa jednim potezom riješiti utakmicu, je mnogima (pa i meni) zamazivala oči svo ovo vrijeme, krijući Papetovu realnu trenersku (in)kompetenciju. Sad kad je kap prelila čašu, doslovno puca na sve strane.
Riješiti se selektora u slučaju da nadjemo bolju alternativu. Ako je nema, onda nek nam je Bog na pomoći sa Papetom na čelu.
Riješiti se selektora u slučaju da nadjemo bolju alternativu. Ako je nema, onda nek nam je Bog na pomoći sa Papetom na čelu.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ne radi se uopste o krivici, jer on svakako nikada nije kriv. Radi se o principu, da on u svakom tezem porazu prebacuje krivicu na igrace, a to samo rade tvrdoglavi gubitnici.Neutral je napisao/la:I ja sam protiv njega ali ne može čovjek imati samo mane. Trebao je šakom razvaliti onaj stol kako su neki igrači tada igrali. Raspali smo se brzinski od Rumuna, a znamo šta je protiv njih bilo u Zenici.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Kad god uđem na ovaj dio foruma, pokajem se što nisam pripremila nikakve grickalice. Čitanje komentara je bolje od bilo kojeg filma. 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
1.Unistio nam je igru koju smo imali izbacivanjem zadnjeg veznog.
2.Glavni je krivac za urusavanje atmosfere u reprezentaciji,ne komunicira sa svojim igracima-koji jos trener ne komunicira sa svojim igracima?
3.Od reprezentacije je napravio poligon za prodaju bratovih igraca.Nemamo igru,nemamo atmosferu,nemamo nista.
I zbog cega on ne bi trebao odmah dobiti otkaz,samo zbog toga sto su neki novinari i navijaci Sarajeva slijepo opcinjeni njime?Sto je igracka legenda pa zbog toga moze raditi sta hoce i kako hoce bez ikakve kritike?
Okacite vi tu pricu macku o rep i jos jednom,vodite ga na klupu Sarajeva pa nek vam igra bez defanzivnog veznog i klicite mu,skandirajte i pjevajte mu pjesme.Dosta vas je vise.
2.Glavni je krivac za urusavanje atmosfere u reprezentaciji,ne komunicira sa svojim igracima-koji jos trener ne komunicira sa svojim igracima?
3.Od reprezentacije je napravio poligon za prodaju bratovih igraca.Nemamo igru,nemamo atmosferu,nemamo nista.
I zbog cega on ne bi trebao odmah dobiti otkaz,samo zbog toga sto su neki novinari i navijaci Sarajeva slijepo opcinjeni njime?Sto je igracka legenda pa zbog toga moze raditi sta hoce i kako hoce bez ikakve kritike?
Okacite vi tu pricu macku o rep i jos jednom,vodite ga na klupu Sarajeva pa nek vam igra bez defanzivnog veznog i klicite mu,skandirajte i pjevajte mu pjesme.Dosta vas je vise.
Otkaz i oduzimanje trenerske licence.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Muslimovic NIKADA, ali bas nikada nije kritikovao rad Susica, niti to ima veze sa njegovim nepozivanjem. Izmisljas kao i obicno. Nadarevic nije vrijedjao Safeta , nego kolege, i tu izmisljas. Rekao je "da sam ja bio u Albaniji, nebi izgubili", uz to , taj isti Nadarevic je imao problema i sa Cirom. Nemoguce je da su uvijek selektori krivi, kad je on u pitanju.gringobih je napisao/la:Pa Nadarevic i Muslimovic su dobili nogu nakon nekih sitnih polukritika na njegov rad...
I jos nesto, kad je Muslimovic u pitanju, kad se poceo napadati Safet zbog poraza protiv Slovacke, svi oni koji su kritikovali Safeta, dobili su nadimak MISEVI, od tog istog Muslimovica

Prema tome, mani se supljih, ovo mozda prodje kod dijece u vrticima, kod onih koji prate reprezentaciju sigurno NE.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kad smo već kod Muslimovića, on je davno rekao svoje...
Zlatan Alani Muslimovic ko je rekao da hocemo ... naravno da cemo ici sa vise spiceva a ko ce to biti nije ni moje ni tvoje da odredimo vec imaju ljudi koji su za to odgovorni i pozvace one koje oni misle da najvise mogu dati u tom trenutku i tacka .
Gospodin...Zlatan Alani Muslimovic ja prihvatam sva vasa misljenja jedino sto ne prihvatam jeste uzimanje pojedinaca kao krivaca za nesto . to u fudbalu ne pooooostoji ni kad pojedinac napravi najvecu mogucu pogresku iza toga stoji cijeli tiiiim. ne pojedinac . i ne svidja mi se to sto danas valja sutra ne valja pa onda prekosutra opet valja zavisi kako ste se digli iz kreveta Vi a ne kako je neko odigrao i tako dalje i tako dalje da sad ne nabrajam sve gluposti
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nikad izmislio nikad pogrijesio za ovo godina ovdjeemir79 je napisao/la:Muslimovic NIKADA, ali bas nikada nije kritikovao rad Susica, niti to ima veze sa njegovim nepozivanjem. Izmisljas kao i obicno. Nadarevic nije vrijedjao Safeta , nego kolege, i tu izmisljas. Rekao je "da sam ja bio u Albaniji, nebi izgubili", uz to , taj isti Nadarevic je imao problema i sa Cirom. Nemoguce je da su uvijek selektori krivi, kad je on u pitanju.gringobih je napisao/la:Pa Nadarevic i Muslimovic su dobili nogu nakon nekih sitnih polukritika na njegov rad...
I jos nesto, kad je Muslimovic u pitanju, kad se poceo napadati Safet zbog poraza protiv Slovacke, svi oni koji su kritikovali Safeta, dobili su nadimak MISEVI, od tog istog Muslimovica
Prema tome, mani se supljih, ovo mozda prodje kod dijece u vrticima, kod onih koji prate reprezentaciju sigurno NE.

To rade samo oni kojima gori pod nogama....

Hajde neka neko pomogne da najdemo intervju zbog kojeg je Nadaravic odnosno Mulsim nepravedno nogiran...
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 15 mar 2014, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
Koja si ti dvolicnost stvarno!! Da nije bilo nasih ljudi i nasih igraca kola i hajro, momak koji je golom tvog safeta digo u nebo, sad nebi igrali za nas i mi nebi bili tamo dze jesmo!! Tako de Allahati prestani sa svojim manipulacijama, tinki ti je pojo velko ****, mogo bi ostati i bez safeta...Virtu4l je napisao/la:Kad smo već kod Muslimovića, on je davno rekao svoje...
Zlatan Alani Muslimovic ko je rekao da hocemo ... naravno da cemo ici sa vise spiceva a ko ce to biti nije ni moje ni tvoje da odredimo vec imaju ljudi koji su za to odgovorni i pozvace one koje oni misle da najvise mogu dati u tom trenutku i tacka .Gospodin...Zlatan Alani Muslimovic ja prihvatam sva vasa misljenja jedino sto ne prihvatam jeste uzimanje pojedinaca kao krivaca za nesto . to u fudbalu ne pooooostoji ni kad pojedinac napravi najvecu mogucu pogresku iza toga stoji cijeli tiiiim. ne pojedinac . i ne svidja mi se to sto danas valja sutra ne valja pa onda prekosutra opet valja zavisi kako ste se digli iz kreveta Vi a ne kako je neko odigrao i tako dalje i tako dalje da sad ne nabrajam sve gluposti
Edvine opusti se, nismo na ratištu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Inace se Hajrovic sam pozvao u reprezentaciju, sam svojevoljno usao u igru , da bi zabio gol Slovacima. Logiko gdje si.Edviin je napisao/la: Koja si ti dvolicnost stvarno!! Da nije bilo nasih ljudi i nasih igraca kola i hajro, momak koji je golom tvog safeta digo u nebo, sad nebi igrali za nas i mi nebi bili tamo dze jesmo!! Tako de Allahati prestani sa svojim manipulacijama, tinki ti je pojo velko ****, mogo bi ostati i bez safeta...
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Opusteno brale opustenoVirtu4l je napisao/la:Edvine opusti se, nismo na ratištu.

Sad safetu idu zasluge za hajrin gol?? Pa ovo je nevidzenoemir79 je napisao/la:Inace se Hajrovic sam pozvao u reprezentaciju, sam svojevoljno usao u igru , da bi zabio gol Slovacima. Logiko gdje si.Edviin je napisao/la: Koja si ti dvolicnost stvarno!! Da nije bilo nasih ljudi i nasih igraca kola i hajro, momak koji je golom tvog safeta digo u nebo, sad nebi igrali za nas i mi nebi bili tamo dze jesmo!! Tako de Allahati prestani sa svojim manipulacijama, tinki ti je pojo velko ****, mogo bi ostati i bez safeta...

Ne idu. Opet ti moram citirati Muslimovića...Edviin je napisao/la:Sad safetu idu zasluge za hajrin gol?? Pa ovo je nevidzeno![]()
Dakle, ovo što je rekao važi i za loše i dobre stvari.Zlatan Alani Muslimovic ja prihvatam sva vasa misljenja jedino sto ne prihvatam jeste uzimanje pojedinaca kao krivaca za nesto . to u fudbalu ne pooooostoji ni kad pojedinac napravi najvecu mogucu pogresku iza toga stoji cijeli tiiiim. ne pojedinac . i ne svidja mi se to sto danas valja sutra ne valja pa onda prekosutra opet valja zavisi kako ste se digli iz kreveta Vi a ne kako je neko odigrao i tako dalje i tako dalje da sad ne nabrajam sve gluposti
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Emir evo nasao sam jedan post od prije 3-4 god u kom se spominje ovo sto sam napisao...
http://forum.sportsport.ba/mo/viewpost. ... index=7220" onclick="window.open(this.href);return false;
Naci cu ja i za Muslima polako
http://forum.sportsport.ba/mo/viewpost. ... index=7220" onclick="window.open(this.href);return false;
Naci cu ja i za Muslima polako

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.