FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

harry_90
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la harry_90 » 01 feb 2010, 19:18

Kako Zeljo napreduje na pripremema imal ozlijeda?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 feb 2010, 19:20

Ja kao predsjednik fan kluba Lazo, zelio bih da kazem slijedece, prije nego nekom padne na pamet da se zajebava sa Lazom ja najozbiljnije mislim da Lazo nije los igrac i da ce se nadavat golova u drugom dijelu sezone, sto rece kolega boccaccio i on misli tako, a da nas dvojica nismo totalne budale i Amar je imao konstataciju da je Lazo dobar igrac i da ce nadoci.
I na kraju Lazo fan klub do mezara :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 feb 2010, 19:27

pile87 je napisao/la:Ja kao predsjednik fan kluba Lazo, zelio bih da kazem slijedece, prije nego nekom padne na pamet da se zajebava sa Lazom ja najozbiljnije mislim da Lazo nije los igrac i da ce se nadavat golova u drugom dijelu sezone, sto rece kolega boccaccio i on misli tako, a da nas dvojica nismo totalne budale i Amar je imao konstataciju da je Lazo dobar igrac i da ce nadoci.
I na kraju Lazo fan klub do mezara :D
Nije fino zanemarivati clanove upravnog odbora :mrgreen:
Nemoj da nadolazi, tek je smrsao :D
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 01 feb 2010, 19:31

Apsolutno mislim tako kolega pile...Lazo ima izuzetnu tehniku i gradjenje,s obzirom da je bio totalno nespreman i da je skidao desetak kg u toku sezone i nije imao neku pokretljivost...velika zamjerka od mene mu je sto nije isao da zabije gol nego je vecinom bio okrenut ledjima i gledao je da da upotrebljivu loptu u situacijama kada je mogao biti opasan...mislim da se tu radilo vise o psiholoskom problemu i trenutnom prilagodjavanju novoj sredini,pa kad malo sjever uskoci,onda to blokira igraca dodatno :D ...e sad nekako ne mislim da bi alen i lazo bili dobar tandem jer se radi o dva slabo pokretna ofanzivca,oni su igraci kaznenog prostora,ne otvaraju puno u stranu i ne sire igru...zato bi Daco ili Bajro u kombinaciji sa jednim od njih dvojice po meni bilo bolje rjesenje,pa neka se izmjenjuju,imamo sada jacu klupu i to je ekstra
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 feb 2010, 19:38

Prijateljska utakmica u Puli: Željo slavio 7:1

slika
Postigao dva pogotka: Edin Višća; foto: Oslobođenje
Željezničar je rezultatom 7:1 savladao hrvatskog niželigaša Ližnjan u prijateljskoj utakmici igranoj u Puli.

Pogotke za plave postigli su Višća i Spahić po dva, te Mešanović, Perak i Rovčanin.

Utakmicu su propustili Čolić i Mešić, koji se žale na povrede, te Stanić i Popović, koji su na poštedi, dok su se u normalan rad uključili Šehić, Ćulum i Selimović, koji su dobili određenu minutažu protiv Ližnjana, protiv kojeg su zaigrali: Radošević (Šehić), Bučan (Šimić), Bajić, Kerla, Radovanović (Farić), Svraka (Ćulum), Bekrić (Selimović), H. Bešlija (Serdarević), M. Bešlija (Spahić), Višća (Perak), Mešanović (Rovčanin).

Za sutra je planiran meč protiv niželigaša Fažane, a u srijedu se igra protiv Labina, dok je za četvrtak na programu i najteža provjera - Karlovac.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 01 feb 2010, 19:42

opet ga ovaj perak zabi...ako je veznjak a daje golove onda je pravo dobar veznjak :mrgreen:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 feb 2010, 19:43

Perak podhitno treba da potpise, Visci i Bajri skidam kapu do poda takodje i MESANOVICU! :)I DAKU DA NE ZABORAVIM!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 feb 2010, 19:45

boccaccio je napisao/la:opet ga ovaj perak zabi...ako je veznjak a daje golove onda je pravo dobar veznjak :mrgreen:
Sve su "novi" zabili osim Alena...to je odlicno!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 01 feb 2010, 19:45

Nije vazno ko je protivnik, lijepo je vidjeti da imamo razlicitih strijelaca, a pogotovo ovih novajlija...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 feb 2010, 19:48

tm8782 je napisao/la:Nije vazno ko je protivnik, lijepo je vidjeti da imamo razlicitih strijelaca, a pogotovo ovih novajlija...
Mah pusti ove nieligase ,hajde malo da ih vidimo protiv Karlovca! ;)

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 01 feb 2010, 19:50

Ma lazo je najaci lik na trenu se snalazi koda je brod bez kompasa a nezna koja mu je ljeva a koja desna a da nepricam o okretnosti ko krava kad sere ali je ipak najjaci neka smo dobili pa bar pula nek su visca i rovcanin go zabili to mi je drago
svoj ti pos'o !

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 01 feb 2010, 19:53

1.Radošević 2.Bučan 3.Radovanović 4.Bajić 5.Kerla 6.Svraka 7.Bekrić 8.H.Bešlija 9.M.Bešlija 10.Višća
11.Mešanović 12.Šehić 13.Šimić 14.Farić 15.Ćulum 16.Selimović 17.Serdarević 18.Spahić 19.Perak
20.Rovčanin 21.Čolić 22.Mešić 23.Stanić 24.Popović 25.Mulalić

Meni je ovo puno igraca,imamo veliki izbor,ali ne treba nam ovoliko igraca,da je kako smanjiti na broj 20,ustedili bi love,ali kad gledam spisak,zivo ne znam koga bi izostavio odavde

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 01 feb 2010, 19:53

nime_tm87 je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Nije vazno ko je protivnik, lijepo je vidjeti da imamo razlicitih strijelaca, a pogotovo ovih novajlija...
Mah pusti ove nieligase ,hajde malo da ih vidimo protiv Karlovca! ;)
Slazem se...a vidjecemo uskoro i na ovom turniru...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 01 feb 2010, 19:59

uzet ce nas karlovac i istra slabi smo mi za njih haha a treba prodat ili otjerat par igraca moze mulalic jos igrat samo u penzionerskoj malonogemetnoj
svoj ti pos'o !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 feb 2010, 19:59

jbg ja haustorce pa nesto ne znam kako se krava okrece kad sere...al znam da Lazo odlicno spusta lopte...
boccaccio je napisao/la:1.Radošević 2.Bučan 3.Radovanović 4.Bajić 5.Kerla 6.Svraka 7.Bekrić 8.H.Bešlija 9.M.Bešlija 10.Višća
11.Mešanović 12.Šehić 13.Šimić 14.Farić 15.Ćulum 16.Selimović 17.Serdarević 18.Spahić 19.Perak

Meni je ovo puno igraca,imamo veliki izbor,ali ne treba nam ovoliko igraca,da je kako smanjiti na broj 20,ustedili bi love,ali kad gledam spisak,zivo ne znam koga bi izostavio odavde
Ja nebi nikog...a kad bi morao, onda beslija, mulalic i mooozda simic...al to ce se na ljeto sve fino "rastjerati" i dolaze neki novi klinci...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 01 feb 2010, 20:02

aha lazo ih spusta ko ronaldo sta ti je ma dobar je on igrac nego se salim ali se malo gubi onako jak je bolje mu je bilo da igra stopera a on je najskuplji igrac zelje
svoj ti pos'o !

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 01 feb 2010, 20:05

boccaccio je napisao/la:1.Radošević 2.Bučan 3.Radovanović 4.Bajić 5.Kerla 6.Svraka 7.Bekrić 8.H.Bešlija 9.M.Bešlija 10.Višća

Zaboravio si Kovačevića :roll:

Znači, M. Bešlija, Farić, Popović, Mulalić, Kovačević :mrgreen: Mulaliću i Bešliji naći neke poslove u klubu, Farića posati pitarima da i njima proda derbi, Popovića izbaciti iz padobrana negdje izvan BiH da se ne vraća više :mrgreen: Kovačevića neću ni da komentarišem. lik ne moe da prođe rekreativca iz sarajevske Bosne :lol:
Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u 01 feb 2010, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 feb 2010, 20:06

Grbavica moj zivot je napisao/la:uzet ce nas karlovac i istra slabi smo mi za njih haha a treba prodat ili otjerat par igraca moze mulalic jos igrat samo u penzionerskoj malonogemetnoj
Slazem se da ne moze Mulalic igrati ali dosta ljudi ne zna o Mulalicu, vidi najbolje je usporediti sa Cocalicem koji je nedavno otisao i koji je dobio dobru ponudu iz Grcke, e sad Cocu je jedino zanimalo da ode bez obzira na uslove koje su mu ponudjeni sto nije ni priblizno koliko je dobio u Grckoj, e SABLJA je ima isto tako ponudu a ostao je u Zelji, sto je jos bitnije njegov odnos prema klubu i na terenu uvijek je davao 100% sebe.Mozda ne zasluzuje da igra, jer vise fakat ne moze ali isto tako ne zasluzuje da ga se proziva ili da se neko sprda sa njim.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 01 feb 2010, 20:13

Nesprdam se ja snjim covjek je jedan od one generacije koja je igrala na grbavici svim svojim srcem kao buki alihodzic i ostali svi su oni odrasli na sljaci gdje su ucili a kasnije postali i sampioni ali sto jest jest sta ce nam on milsim nekad je bio igrac a sad vala nemoze star je koliko mu je 35 ili 36 nezz stvarno mislim da sad kad bi buki i dzelo obukli dres vise bi vrjedili nego dosta ovih igraca pa makar i sa njihovi 35 godina i 20 minuta max
svoj ti pos'o !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 feb 2010, 20:20

Grbavica moj zivot je napisao/la:Nesprdam se ja snjim covjek je jedan od one generacije koja je igrala na grbavici svim svojim srcem kao buki alihodzic i ostali svi su oni odrasli na sljaci gdje su ucili a kasnije postali i sampioni ali sto jest jest sta ce nam on milsim nekad je bio igrac a sad vala nemoze star je koliko mu je 35 ili 36 nezz stvarno mislim da sad kad bi buki i dzelo obukli dres vise bi vrjedili nego dosta ovih igraca pa makar i sa njihovi 35 godina i 20 minuta max
Edis ce biti u ekipi ali nece igrati ni jednu zvanicnu utakmicu!
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 01 feb 2010, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, MoSaZeLjo1921, voltron30 i 28 gostiju.