Safet Sušić - Pape

kimbo
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la kimbo » 15 mar 2014, 01:49

Fantasticna ona repozrtazica FTA-a . Napokon neko da progovori javno o necemu sto i ptice na grani znaju. Jedino je trebao dodati da Susica treba pitati i za Tina Svena. Po kojim osnovama. Al kada covjek malo razmisli o reportazi onda mi Safet ispada najmanji negativac od ove problematicne trojke Spahic - Dzeko - Susic.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 15 mar 2014, 01:50

Da i ovde postavim pitanje papetoljupcima zašto ga niste branili prije ovog ublehaškog priloga, poslije Egipta, nego ste bili svi u mišijim rupama, pa ako je tako dobar valjda ga treba uvijek braniti a ne s vremena na vrijeme?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 mar 2014, 01:50

kimbo je napisao/la:Fantasticna ona repozrtazica FTA-a . Napokon neko da progovori javno o necemu sto i ptice na grani znaju. Jedino je trebao dodati da Susica treba pitati i za Tina Svena. Po kojim osnovama. Al kada covjek malo razmisli o reportazi onda mi Safet ispada najmanji negativac od ove problematicne trojke Spahic - Dzeko - Susic.
Ma nije on negativac. Ima grešaka, ali ništa katastrofalno i što se ne može popraviti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 15 mar 2014, 01:52

damir_82 je napisao/la: Pogledaj usporeni snimak i vidjeces da nisu "koraci"! ;)
Kakve veze ima sto mu je drugi mandat? To se bolje prodaju ako ih selektor zove u drugom mandatu? :)

"sa tendencijom da tako i nastavi." - Opet insinuacija kralju! Ti predvidjas, pretpostavljas, nagadjas, cak nemas ni nekog realnog osnova da bas to pretpostavljas, ali o tome pricas kao da je "crno na bijelo"! O tome koga ce zvati je glupo raspravljati, jer mu je evo jedan "burazerov igrac" ostao bez poziva, pa malo razmisli kako to utice na kvotu, kad vec hoces da se kladis! A ti se kladi....
Ja znam samo da je prvo zvao gotovo sve one koje je zvao i Ciro, s tim da je odmah pokazao da hoce da igra sa Misketom i Pjanicem... Brzo je Medunjanina postavio da igra ovo sto igra danas u reprezentaciji....Pa se polako rjesavao viska...I Vladavica, i Jahica, i Mravca, i Zeca.........
Grijesis, pises nepovezano, nisi siguran u sebe i ono sto pises :)

Glede ovih tendencija, selektor izjavi da smo u Hadzicu i Tinkiju dobili dva nova igraca za buducnost. Znaci ja ne nagadjam, ne pretpostavljam, vodim se iskljucivo izjavama selektora.

Jedan burazerov igrac je ostao bez poziva, a uletila su dva nova burazerova igraca. U moje vrijeme u skoli se ucilo da je dva vise od jedan.

Taj Zahirovski je prodan iskljucivo preko reprezentacije, sto je potvrdio Bochumov trener, u izjavi da je je za njih odlicno da potpisu igraca koji igra za, tada 13.reprezentaciju svijeta, itd. U prlog tome govori i cinjenica da doticni nije igrao u Minsku gotovo nikako i da je tog proljeca jedine profesionalne minute skupljao igrajuci za reprezenatciju itd...

Ima jos dosta stvari, zelen si ti jos, moraju te calcio i virtu4l dosta naucit. Prvo da ne ulazis u raspravu oko agencije, jer ces biti potucen argumentima itd..

nuerta
Kontakt:

Post Postao/la nuerta » 15 mar 2014, 01:56

Mozambik je napisao/la:
nuerta je napisao/la:Jest da ga je radio novinarski isprdak (uz jos pomoc jos jednog) ali prilog FTV-a je jasan i tacan do srzi. S tim da je iz nekog razloga izostala kompletna kritika na racun Safeta. I to umanjuje vrijednost price. Sramezljivo je provucena prica o bratovoj agenciji. Da je do kraja nagrdjen i selektor i da je pocascen pokojim epitetom, tipa "vodja klana", "kabadahija" ili "djecurlija", to bi bilo to.
U normalnim zemljama i na normalnim televizijama kad se rade prilozi ovakvog tipa, isti moraju biti potkovani dobrim pismenim dokazima ili izjavama glavnih aktera citave price.

Gdje su izjave Spahica, Dzeke, Susica, Begica, Hajrovica, Hasagica, Begovica, Sarica, Cire itd..

Gdje su video prilozi, fotografije koje dokazuju pricu itd..
Nagledali smo se i naslusali izjava svih njih. Znamo njihova misljenja. Pismen dokaz, video i fotografije da su Spaha i Dzeko lobirali za Hasagica pred Francusku, sto je blize istini nego neistini? Mozda da traze transkripte iz svlacionice? Ma daj.

Novi momenat u cijeloj prici je bratova agencija. U ovom prilogu se trebalo vise paznje posvetiti tome. Mada i na tu temu imamo nekoliko izjava i misljenja seletora, prica je to koja je iznervirala javnost, a tek je spomenuta u ovoj prici.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 15 mar 2014, 02:00

Ja bgm vise vjerujem Spahicu i Dzeki, nego Avdi Avdicu i Opancicu.

Ovo je naruceni prilog, jer valja selektora izdvojiti i su krivicu prebaciti na Spahica i Dzeku.

Kao dokaz tome je i cinjenica da se od utakmice sa Egiptom niko ne bavi kriminalnom postavkom igre izbornika, kriminalnim izborom igraca, zalosnim izjavama itd.. nego se fokus javnosti prebacio na kabadahije Emira, Edina i Midhata

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 15 mar 2014, 02:02

Mozambik je napisao/la:Ja bgm vise vjerujem Spahicu i Dzeki, nego Avdi Avdicu i Opancicu.

Ovo je naruceni prilog, jer valja selektora izdvojiti i su krivicu prebaciti na Spahica i Dzeku.

Kao dokaz tome je i cinjenica da se od utakmice sa Egiptom niko ne bavi kriminalnom postavkom igre izbornika, kriminalnim izborom igraca, zalosnim izjavama itd.. nego se fokus javnosti prebacio na kabadahije Emira, Edina i Midhata
drumer je zaista rekao nesto sto se ne moze osporiti, ne vise pitare jer su mediji u rukama SDA odnosno pitara... :!:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 15 mar 2014, 02:05

Mozambik je napisao/la:Ja bgm vise vjerujem Spahicu i Dzeki, nego Avdi Avdicu i Opancicu.

Pojednostavljujes previse. Sva trojica su mutna do zla boga. Upotrebljavaju reprezentaciju u svoje privatne svrhe i hirove. Rezultat nije najbitniji.

Nikada necu prezaliti rekmu u Francuskoj i moj sok kada je na go izasao onakav Hasagic. Dali to moze uraditi ijedan normalan trener u onakvoj utakmici. Kako ,Zasto .. us to Spahicevo zajebavanje (dobro je rekao novinar) ... doduse Edin je odigrao fantasticnu tekmu.

Rjesenje promijeniti trenera . Kapitensku Begovicu. Nalaziti napadacku alternativu. Repka je svetinja i niciji BABO pa ni Dzekin nema sta da trazi u avionu i konferencijama za stampu. Pa nikad se nigdje ne plasirali .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 15 mar 2014, 02:10

kimbo je napisao/la:

Pojednostavljujes previse. Sva trojica su mutna do zla boga. Upotrebljavaju reprezentaciju u svoje privatne svrhe i hirove. Rezultat nije najbitniji.

Nikada necu prezaliti rekmu u Francuskoj i moj sok kada je na go izasao onakav Hasagic. Dali to moze uraditi ijedan normalan trener u onakvoj utakmici. Kako ,Zasto .. us to Spahicevo zajebavanje (dobro je rekao novinar) ... doduse Edin je odigrao fantasticnu tekmu.

Rjesenje promijeniti trenera . Kapitensku Begovicu. Nalaziti napadacku alternativu. Repka je svetinja i niciji BABO pa ni Dzekin nema sta da trazi u avionu i konferencijama za stampu. Pa nikad se nigdje ne plasirali .
Edinu repka ne treba, Spahi takodje, znaci igraju jer je vole...A to isto se za Opancica ne moze reci, kad je i gdje poslije rata spomenuo BiH ili sta uradio da nas fudbal krene u pravom smijeru???
Svo postovnje tebi ali razdvoji neke stvari.... ;)
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 15 mar 2014, 02:11

Mozambik je napisao/la:
damir_82 je napisao/la: Pogledaj usporeni snimak i vidjeces da nisu "koraci"! ;)
Kakve veze ima sto mu je drugi mandat? To se bolje prodaju ako ih selektor zove u drugom mandatu? :)

"sa tendencijom da tako i nastavi." - Opet insinuacija kralju! Ti predvidjas, pretpostavljas, nagadjas, cak nemas ni nekog realnog osnova da bas to pretpostavljas, ali o tome pricas kao da je "crno na bijelo"! O tome koga ce zvati je glupo raspravljati, jer mu je evo jedan "burazerov igrac" ostao bez poziva, pa malo razmisli kako to utice na kvotu, kad vec hoces da se kladis! A ti se kladi....
Ja znam samo da je prvo zvao gotovo sve one koje je zvao i Ciro, s tim da je odmah pokazao da hoce da igra sa Misketom i Pjanicem... Brzo je Medunjanina postavio da igra ovo sto igra danas u reprezentaciji....Pa se polako rjesavao viska...I Vladavica, i Jahica, i Mravca, i Zeca.........
Grijesis, pises nepovezano, nisi siguran u sebe i ono sto pises :)

Glede ovih tendencija, selektor izjavi da smo u Hadzicu i Tinkiju dobili dva nova igraca za buducnost. Znaci ja ne nagadjam, ne pretpostavljam, vodim se iskljucivo izjavama selektora.

Jedan burazerov igrac je ostao bez poziva, a uletila su dva nova burazerova igraca. U moje vrijeme u skoli se ucilo da je dva vise od jedan.

Taj Zahirovski je prodan iskljucivo preko reprezentacije, sto je potvrdio Bochumov trener, u izjavi da je je za njih odlicno da potpisu igraca koji igra za, tada 13.reprezentaciju svijeta, itd. U prlog tome govori i cinjenica da doticni nije igrao u Minsku gotovo nikako i da je tog proljeca jedine profesionalne minute skupljao igrajuci za reprezenatciju itd...

Ima jos dosta stvari, zelen si ti jos, moraju te calcio i virtu4l dosta naucit. Prvo da ne ulazis u raspravu oko agencije, jer ces biti potucen argumentima itd..
Itekako siguran! Vise se Papetu ne zamjera samo ono od juce i danas, vec i eventualno sutra! :)
Igrac za buducnost je bio i taj Zahirovic, pa karijera ode drugim putem....jedina buducnost je ostala u tome sto i nema alternativu...

Zahirovic je odigrao 8 utakmica za Dinamo Minsk tog proljeca (7 u prvenstvu i jednu u kupu). Sto bas i nije "gotovo nikako", i nije bas "jedine profesionalne minute skupljao igrajuci za reprezentaciju"....

Zar ne vidis da nam je Pape dao "slobodu u igri".... A savrseno se razumijemo na terenu.... ;)

I "potucen argumentima" = floskula! Argumenti se naziru...u tragovima....ali nisu relevantni za diskusiju... ;)

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 15 mar 2014, 02:13

Rjesenje je da savez lupi sakom od stol i kaze dosta.

Ova prepucavanja selektor - najbitniji igraci se moraju zasutaviti sutra, inace sve ode u pm

O tjeranju Spahica ili Dzeke :lol: od toga nema nista. Mozda bi Spahic i mogao zaplatiti, al Dzeko bgm

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 15 mar 2014, 02:15

gringobih je napisao/la:
kimbo je napisao/la:

Edinu repka ne treba, Spahi takodje, znaci igraju jer je vole...A to isto se za Opancica ne moze reci, kad je i gdje poslije rata spomenuo BiH ili sta uradio da nas fudbal krene u pravom smijeru???
Edin bez repke ne bi otisao u City, jer ne bi dobio radnu dozvolu! Vjerovatno ide iz City-ja pa mu sad radna dozvola vise i ne treba!

Spahic je za reprezentaciju debitovao kao igrac Zagreba! Ni njemu ne treba....vise.....

Safet Susic je odigrao one prve utakmice skupa sa Sliskovicem i ostalima.... Sa ljiljanima na grudima.... ;)

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 15 mar 2014, 02:18

Mozambik je napisao/la:Rjesenje je da savez lupi sakom od stol i kaze dosta.

Ova prepucavanja selektor - najbitniji igraci se moraju zasutaviti sutra, inace sve ode u pm

O tjeranju Spahica ili Dzeke :lol: od toga nema nista. Mozda bi Spahic i mogao zaplatiti, al Dzeko bgm
I to sto kazes, ovo sranje je zadnja stvar sto nam treba pred brazil... A pojedinci ovde bi trebali prije nego sto spomenu ime Edin Dzeko da ustanu sa uguzite stolice i pokazu postovanje!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 mar 2014, 02:19

Mozambik je napisao/la:O tjeranju Spahica ili Dzeke :lol: od toga nema nista. Mozda bi Spahic i mogao zaplatiti, al Dzeko bgm
Opa! Došli smo do možda, svaka čast, napreduješ.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 15 mar 2014, 02:23

damir_82 je napisao/la:Edin bez repke ne bi otisao u City, jer ne bi dobio radnu dozvolu! Vjerovatno ide iz City-ja pa mu sad radna dozvola vise i ne treba!

Spahic je za reprezentaciju debitovao kao igrac Zagreba! Ni njemu ne treba....vise.....

Safet Susic je odigrao one prve utakmice skupa sa Sliskovicem i ostalima.... Sa ljiljanima na grudima.... ;)
Izvini jeli trebao igrati za Trinidad i Tobago kao igrac u penziji????
Safet tada nije bio profesionalni fudbaler ;)
Pricaj mi o periodu poslije rata kad smo imali drzavu i pravili NSBIH ;)
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 15 mar 2014, 02:24, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 mar 2014, 02:23

gringobih je napisao/la: Edinu repka ne treba, Spahi takodje, znaci igraju jer je vole...A to isto se za Opancica ne moze reci, kad je i gdje poslije rata spomenuo BiH ili sta uradio da nas fudbal krene u pravom smijeru???
Mislim da grijesis kad osporavas Susicu patriotizam. Nije on tip koji voli biti u centru paznje, a pogotovo da se busa u prsa sa patriotizmom. Ali treba istaci da je dres reprezentacije obukao 1993.
Ja licno cjenim sto je bio iskren kada je tek postao selektor i rekao kako jest, "nisam htio ranije dolaziti jer sam smatrao da nismo imali dovoljno kvaliteta". Odmah po tome vidis da je posten i iskren covjek, mozda i previse za svoje dobro. Da je on takav kakvim ga neki od vas smatraju, vjerovatno bi slozio neku srceparajucu partiotsku pricu kako ga nikad niko nije zvao iako je imao ogromnu zleju... standardna prica i kupovina simpatija. Ali nije on takav (Ciro). :mrgreen:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 mar 2014, 02:25

Mozambik je napisao/la:Pa nece niko od igraca krojit tim, to radi burazer :mrgreen:
Hahaa care. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 15 mar 2014, 02:26

Susic nikada nije spomenuo ni reprezentaciju ni FK Sarajevo. Sta bi mu falilo da kao tolika igracka legenda nekad ode na tekmu Sarajeva ili da neku izjavu? Naravno da nece kad ne prati i kad ga ne zanima.
Kad moze jedan Miralem Pjanic, koji veze nema sa Zeljom otici na tekmu i fino gospodski i mangupski sal i kospice i gledati, sta fali Papetu? Za njega reci da on voli reprezentaciju vise nego Dzeko i/ili Spahic moze samo neko ko pojma nema ili neko ko svjesno laze.

Svu ovu frku je on napravio i medije preusmjerio na Dzeku i Spahica, kako bi svoju g*zicu sacuvao.
Fol mu oni nece odlucivati a sve vrijeme su mu drugi odlucivali. On je toliki nesposobnjakovic da nije mogao a ni smio odluciti ko ce biti prvi golman. Iako su i ptice na grani znale da je to Begovic, on je gurao Hasagica iz nekog straha ili neznanja. Drugi su mu morali reci da je Begovic klasa i da treba da brani.
Da nije bilo drugih, nebi ni Begovica imali sada ali za Tinkija cemo pokazati zube, a Pape? :D

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 15 mar 2014, 02:29

Virtu4l je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:O tjeranju Spahica ili Dzeke :lol: od toga nema nista. Mozda bi Spahic i mogao zaplatiti, al Dzeko bgm
Ma i to mozda je samo teoretski.

Spahic nije isto sto i Dzeko. Puno vise ljudi ga ne gotivi, novinari posebno i uz medijsku hajku na njega, mozda bi ga selektor i uspio eliministati. Al opet iza njega stoji Dzeko (vi kazete i savez) a Edin je zakletva i preko njega je nemoguce.

Zna to i Susic, zato me i cudi sto je krenuo u ovaj obracun kad nam isti nista dobro ne moze donijeti

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 15 mar 2014, 02:31

Virtu4l je napisao/la:
Znas i sam bolje... Dok su dzeko i spahu ponajbolji pojedinci, prije ce pare padati sa neba, nego da se izbaci koji od njiha iz repke.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.