Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
šta mu radi Pellegrini? nije on kriv što je Aguero 'injury prone' 

Pa vidis da ga uvijek vrati previse rano. Ocito nije bio potpuno spreman za tekmu protiv Barce, ali ovaj ga je stavio i nakon 45 minuta nova povreda. To je se desilo nekoliko puta ove sezone.Chinaglia je napisao/la:šta mu radi Pellegrini? nije on kriv što je Aguero 'injury prone'
Jest on injury prone, ali sa takvim igracima se zato mora oprezno. RVP i Robben su dokazi da se to moze okrenut.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Suti bolan jadan nebio. Dabogda ga skroz slomio do SP-a....Cartman je napisao/la:Pa vidis da ga uvijek vrati previse rano. Ocito nije bio potpuno spreman za tekmu protiv Barce, ali ovaj ga je stavio i nakon 45 minuta nova povreda. To je se desilo nekoliko puta ove sezone.Chinaglia je napisao/la:šta mu radi Pellegrini? nije on kriv što je Aguero 'injury prone'
Jest on injury prone, ali sa takvim igracima se zato mora oprezno. RVP i Robben su dokazi da se to moze okrenut.

igrao je prije toga i protiv Sunderlanda 60 min, odnosno Wigana 90 min
mah, takav igrač je nophodan, igrač koji pravi razliku, a to su bili bitni mečevi, tako da, ne bih ja krivio Pellegrinija .. njega ebe mišić, ista povreda uvijek i to mu se može desiti uvijek, bez obzira koliko pauzirao

Edin je, kad se sve sabere i oduzme, napadac kojeg bi morali malo bolje gledati u Cityju. Konstantna prica da ce otici, igranje pa klupa pa opet tako, svejedno da li je dobar ili ne, rotacije koje bi i Ronalda ubile u pojam.
Edin je super odlican sta sve trpi.
Protiv Barce je izdominirao, pokazao klasu koju definitivno ima. Bukvalno se igr'o sa odbrambenim igracima Barcelone i nisu mu mogli nista, osim faulom da ga zaustave.
Definitivno zasluzuje da bude u prvih 11 i nadam se da ce u narednoj biti ali kao jedini napadac.
Edin je super odlican sta sve trpi.
Protiv Barce je izdominirao, pokazao klasu koju definitivno ima. Bukvalno se igr'o sa odbrambenim igracima Barcelone i nisu mu mogli nista, osim faulom da ga zaustave.
Definitivno zasluzuje da bude u prvih 11 i nadam se da ce u narednoj biti ali kao jedini napadac.
Edin bi trebao sutra startati nakon sjajne predstave protiv Barce, ali vala nek Alvaro pocne jer sutra City kiksa. 

Sutra Chelsea kiksa a City uzima i to velikom razlikom. Poslije ispadanja iz FA i LP, ne moze se ocekivati kiks, bilo bi previse u sedam dana. 
Taman se sve poklopilo da Edin igra u tekmi koja je toliko bitna a protivnik nije cemu.
Dva gola, bilo bi dovoljno.

Taman se sve poklopilo da Edin igra u tekmi koja je toliko bitna a protivnik nije cemu.
Dva gola, bilo bi dovoljno.

Edine prozvo te Susic , Spaha se jaVIO mislim da je red i da se i ti javis javnosti.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Bolje mu je NEK šuti i igra!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Principatus
- Kontakt:
Haha i ja Sam se prepao kad sam neki dan gledao utakmicu. A tek gol iz offside.SamoZeljo je napisao/la: Mi nikog od ozbiljnijih protivnika nismo nadigrali. Imali smo srece pri izvlacenju pa u skoro svakoj vaznoj utakmici i naravno, individualni kvalitet.
Gledam neku noc snimak Slovacka : BiH i prepadoh se kao da je LIVE. Ljudi vode 1:0 i pocetkom drugog poluvremena stativu pogodise.Mene je prepala a vidio sam je vec milion puta. Svaki put me prepadne.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Koji je to gol iz offsidea ? 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Na polovini prvog poluvremena dali gol ali ponisten.
Bio je offside ali tek na usporenom se moglo vidjeti da jeste. Sudija je dobro vidio.
Bio je offside ali tek na usporenom se moglo vidjeti da jeste. Sudija je dobro vidio.
igrali danas dzeko znal ko
- Goalgetter
- Kontakt:
Igra. U 12:45 ce oficijelni sastavi, ali skoro je pa sigurno da ce igrati, Aguero je OUT.iphone je napisao/la:igrali danas dzeko znal ko
Ah da sjecam se toga - ono kad je tip glavom oborio u gol. To mi bilo pred nogama pa sam odmah vidjeo da je offside. Al' nikad ne znas sa sudijama.SamoZeljo je napisao/la:Na polovini prvog poluvremena dali gol ali ponisten.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Na kraju ce Dzeko nabrati fin broj odigranih utakmica.
Na ruku mu idu povrede Aguera koje su u zadnje vrijeme sve izrazajnije.
Protiv Hulla ocekujem da procepi, red je vala.

Na ruku mu idu povrede Aguera koje su u zadnje vrijeme sve izrazajnije.
Protiv Hulla ocekujem da procepi, red je vala.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
360+ minuta kako nije zabio gol, ako uključimo i repku 450+ minuta.
Očekivano u početnom sastavu.
CITY: Hart, Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy, Garcia, Fernandinho, Nasri, Toure, Silva, Dzeko.
-
- Kontakt:
Edin Dzeko je dostigao novi nivo dna. Sad se slika i sa knjigama...
Somebody stop him!
Somebody stop him!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordocrveni, DeeWa, denza, Drum, EdinjoBos, forgempp, galia95, General505, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], invincible1921, JackW, jasmin10, L-Train, Sveti, UtdBiH21, Venom i 67 gostiju.