AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kako me nervirajuBaltazar je napisao/la:dragovoljac u gostima to je skoro uvijek oba daju i prodjes do poluvremena

Ne više

Koji sam ja inteletualac, vamo tipujem Inter Z-Segesta 1 u pola 6 utakmica pocela u 5

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kako me nervirajuBaltazar je napisao/la:dragovoljac u gostima to je skoro uvijek oba daju i prodjes do poluvremena
i ja sam tako jednom jedan tip kosarke, zakasnjenje citav dan kasnije koliko se sjecamHeller je napisao/la:Koji sam ja inteletualac, vamo tipujem Inter Z-Segesta 1 u pola 6 utakmica pocela u 5![]()
Al sam potrefiodr.van nostrand je napisao/la:i ja sam tako jednom jedan tip kosarke, zakasnjenje citav dan kasnije koliko se sjecamHeller je napisao/la:Koji sam ja inteletualac, vamo tipujem Inter Z-Segesta 1 u pola 6 utakmica pocela u 5![]()
poValaHeller je napisao/la:Hajde Tremblay![]()
nemoj me ****
ĆaoFKKrajina je napisao/la:Nabijem i Lech i onoga ko ih je nahvalio na temi prijedlozi,sugestije,bla bla bla
hoshafka je napisao/la:đe si Hellere nisi dugo kuko
Dobro ispade na kraju. Dodje 3+.dr.van nostrand je napisao/la:Pa mozes izvuc nesto para na livue, igraj under
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.