Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ko o cemu **** o postenju..AdamSmith je napisao/la:Čujem silom prilika promijenjeni delegat i kontrolor utakmice za tekmu u Bijeljini, to je ta Dinina borba protiv korupcije, fin je on momak, a vi svi uvrijeđeni kad vam se posveti parola, za sve ostalo tu je Robert Jarni, sutra dva treninga, boje vam se igrači za živote, mnogo ste jaki.
Celik i Olimpic prodali nam Ibaraka sredio,sad ide jos jace kupujHead je napisao/la:Kupili i Bijeljinu kao sto smo kupili u Zenici i sad protiv Olimpica.
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kakve zabrane ovo je sevap pustit na utakmicuaS_Roma je napisao/la:Deranje !!! Najjace na 9:38 (upalite HD)![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Jedi se zoharuAdamSmith je napisao/la:Čujem silom prilika promijenjeni delegat i kontrolor utakmice za tekmu u Bijeljini, to je ta Dinina borba protiv korupcije, fin je on momak, a vi svi uvrijeđeni kad vam se posveti parola, za sve ostalo tu je Robert Jarni, sutra dva treninga, boje vam se igrači za živote, mnogo ste jaki.
jeste li pogodili do sada ista? Celik namjesten,Olimpic namjesten,i evo sad nam ti javljas cime se bravi nasa upravaAdamSmith je napisao/la:Domišljat komentar, veoma.![]()
Hajd' Headov sarkazam mi je i logičan, ali ovaj tinejdžerski odgovor je bio zaista fenomenalan, čuj žoharu.![]()
![]()
Ja sam vas samo obavijestio čime se bavi vaša Uprava, a to što vi nećete da shvatite boli me briga, samo vi po svom.
Nego kako mislis da nam se igraci boje za zivot?AdamSmith je napisao/la:Domišljat komentar, veoma.![]()
Hajd' Headov sarkazam mi je i logičan, ali ovaj tinejdžerski odgovor je bio zaista fenomenalan, čuj žoharu.![]()
![]()
Šampion iz kola u kolo povećava prednost, a ja treba da se jedem.![]()
Ja sam vas samo obavijestio čime se bavi vaša Uprava, a to što vi nećete da shvatite boli me briga, samo vi po svom.
posaljite SIPU da ispita tekme sa Olimpicom i Celikom i to smo namjestiliAdamSmith je napisao/la:@pitarcic
Napisah ti u postu iznad, meni igrači tako govore, nema potrebe da me lažu, ima vas ovdje koji se lično znate sa Ibrakom i Dinom, popričajte malo s njima, vidite šta će vam reći.
???irh je napisao/la:Treba napasti Otoku. Može nam valjati za neke prijateljske utakmice, treninge a i omladinski pogon. Leteći cirkus je napustio stadion. Više nemaju ništa dole. Vrijeme je da to pravi klub uzme.
Bilo vas je i po 100 KM ste stavljali, ali eto Helač vas izdao, šteta, žao mi raje, neko za 100 maraka radi 10 dana.ultrahell24 je napisao/la: posaljite SIPU da ispita tekme sa Olimpicom i Celikom i to smo namjestili![]()
Kad se sjetim najezde zeljovaca prije tekme sa olimpicom i Celikom,da dobijamo 100 posto,sve je zavrseno,da se ogromne pare stave
Glupi su vam pokusaji,namjestena tekma sutra 1000 posto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.