Svaka cast za Stojceva, prefinjeni tehnicar sa mekanim pasom, odlican pregled igre i solidan u duelu. Daj Boze neki dugorocni ugovor za njega, na njemu treba graditi ekipu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Čujem silom prilika promijenjeni delegat i kontrolor utakmice za tekmu u Bijeljini, to je ta Dinina borba protiv korupcije, fin je on momak, a vi svi uvrijeđeni kad vam se posveti parola, za sve ostalo tu je Robert Jarni, sutra dva treninga, boje vam se igrači za živote, mnogo ste jaki.
AdamSmith je napisao/la:Čujem silom prilika promijenjeni delegat i kontrolor utakmice za tekmu u Bijeljini, to je ta Dinina borba protiv korupcije, fin je on momak, a vi svi uvrijeđeni kad vam se posveti parola, za sve ostalo tu je Robert Jarni, sutra dva treninga, boje vam se igrači za živote, mnogo ste jaki.
AdamSmith je napisao/la:Čujem silom prilika promijenjeni delegat i kontrolor utakmice za tekmu u Bijeljini, to je ta Dinina borba protiv korupcije, fin je on momak, a vi svi uvrijeđeni kad vam se posveti parola, za sve ostalo tu je Robert Jarni, sutra dva treninga, boje vam se igrači za živote, mnogo ste jaki.
Jedi se zoharu
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Bit će zapisnik na kraju tekme sve se može fino vidjeti, ako su mene slagao igrač jednog dva kluba, onda i ja vas lažem, ja sam ti hladnokrvan na te propale pokušaje ismijavanja, tako da bez veze pokušavaš provaliti.
Šteta što ovaj portal ima sponzorske ugovore sa FK Sarajevo pa ne smije da malo bolje ispita ovu zavrzlamu.
Napisah ti u postu iznad, meni igrači tako govore, nema potrebe da me lažu, ima vas ovdje koji se lično znate sa Ibrakom i Dinom, popričajte malo s njima, vidite šta će vam reći.
Treba napasti Otoku. Može nam valjati za neke prijateljske utakmice, treninge a i omladinski pogon. Leteći cirkus je napustio stadion. Više nemaju ništa dole. Vrijeme je da to pravi klub uzme.
Napisah ti u postu iznad, meni igrači tako govore, nema potrebe da me lažu, ima vas ovdje koji se lično znate sa Ibrakom i Dinom, popričajte malo s njima, vidite šta će vam reći.
posaljite SIPU da ispita tekme sa Olimpicom i Celikom i to smo namjestili Kad se sjetim najezde zeljovaca prije tekme sa olimpicom i Celikom,da dobijamo 100 posto,sve je zavrseno,da se ogromne pare stave Glupi su vam pokusaji,namjestena tekma sutra 1000 posto
irh je napisao/la:Treba napasti Otoku. Može nam valjati za neke prijateljske utakmice, treninge a i omladinski pogon. Leteći cirkus je napustio stadion. Više nemaju ništa dole. Vrijeme je da to pravi klub uzme.
???
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ultrahell24 je napisao/la:
posaljite SIPU da ispita tekme sa Olimpicom i Celikom i to smo namjestili Kad se sjetim najezde zeljovaca prije tekme sa olimpicom i Celikom,da dobijamo 100 posto,sve je zavrseno,da se ogromne pare stave Glupi su vam pokusaji,namjestena tekma sutra 1000 posto
Bilo vas je i po 100 KM ste stavljali, ali eto Helač vas izdao, šteta, žao mi raje, neko za 100 maraka radi 10 dana.
SIPA dolazi čim Dino iznese dokaze o namještanju koje je najavio prije 10-ak dana.