Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Upravo, dakle ako tamo policija moze zabraniti gostujuce navijace, kako to da sarajevski ne bi mogli? Sve se moze kad se hoce, da je se htjelo ni jedan hordas ne bi navijao sigurno. Umisljate da smo mi veliki i jaki, a stvarnost je da nam policija moze sta hoce.
@Rammstain pogledaj video pa ces vidjeti da nije 3000 navijaca, ako bi radili kako se kaze sjeci u korijenu tu je nekih 300-ak navijaca koje je policija lagano mogla rijesiti.
Da ne shvatite pogresno, nisam na strani policije, navijaci trebaju biti prisutni, samo je smijesno da neki mogu, a neki ne, a ista drzava.
@Rammstain pogledaj video pa ces vidjeti da nije 3000 navijaca, ako bi radili kako se kaze sjeci u korijenu tu je nekih 300-ak navijaca koje je policija lagano mogla rijesiti.
Da ne shvatite pogresno, nisam na strani policije, navijaci trebaju biti prisutni, samo je smijesno da neki mogu, a neki ne, a ista drzava.
Celik!3,2,2.
Čovjek hladno uporedi Zrinjski-Velež sa Željo-Sarajevo, i gradove Sarajevo i Mostar. Fakat ne vidim zašto bi mu neko nakon ovoga nešto dalje replicirao.
DRUG NEBI TI PUNCA
- SarajlijaTM
Ovdje nesto tukne... 

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ah ja, vi ste ono "carsija", centar drzave, metropola, sta jos ne?bagrcavi je napisao/la:Čovjek hladno uporedi Zrinjski-Velež sa Željo-Sarajevo, i gradove Sarajevo i Mostar. Fakat ne vidim zašto bi mu neko nakon ovoga nešto dalje replicirao.
Celik!3,2,2.
AllGunsBlazing je napisao/la:Ah ja, vi ste ono "carsija", centar drzave, metropola, sta jos ne?bagrcavi je napisao/la:Čovjek hladno uporedi Zrinjski-Velež sa Željo-Sarajevo, i gradove Sarajevo i Mostar. Fakat ne vidim zašto bi mu neko nakon ovoga nešto dalje replicirao.
Fakat i dalje ne vidis razliku izmedju ta dva derbija ili se pravis lud

Izgleda da se fakat ne pravi, nego jeste.Armala je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la:Ah ja, vi ste ono "carsija", centar drzave, metropola, sta jos ne?bagrcavi je napisao/la:Čovjek hladno uporedi Zrinjski-Velež sa Željo-Sarajevo, i gradove Sarajevo i Mostar. Fakat ne vidim zašto bi mu neko nakon ovoga nešto dalje replicirao.
DRUG NEBI TI PUNCA
Sve ja razumijem, ali poredit derbi sa nekom drugom utakmicom je postalo smijesno..
Pa najvise ima navijaca od ova dva pomenuta kluba tako da je suvisno ovdje ista pricat.

Ima derbija naravno, ali najveci je ovaj izmedju FKS-FKŽ i tu je kraj price.
@ bagrcavi pusti ih bezveze im pricat ljudi ograniceni ko balkon.

Pa najvise ima navijaca od ova dva pomenuta kluba tako da je suvisno ovdje ista pricat.

Ima derbija naravno, ali najveci je ovaj izmedju FKS-FKŽ i tu je kraj price.
@ bagrcavi pusti ih bezveze im pricat ljudi ograniceni ko balkon.
04.10.2009 !!
majke mi ja sam glup al ovaj blazing sto je glup malo je rec, pa bolan Mostar je podjeljen na dva djela a u Sarajevu imas brace koja navijaju jedan za Zelju jedan za Sarajevo, al djaba tebi objasnjavat kad ne vidis dalje od svog nosa i kad si tvrdoglavArmala je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la:Ah ja, vi ste ono "carsija", centar drzave, metropola, sta jos ne?bagrcavi je napisao/la:Čovjek hladno uporedi Zrinjski-Velež sa Željo-Sarajevo, i gradove Sarajevo i Mostar. Fakat ne vidim zašto bi mu neko nakon ovoga nešto dalje replicirao.
habib
reko sam mu a sad se usutio pa ce mi odgovorit za 10 minuta naci koju gramaticku gresku pa ce reci da sam nepismen i da se ne vrjedi raspravljat samnomsarajlija je napisao/la:To habibe kralju reci mu.![]()
habib
- SarajlijaTM
Ne moze ti nista habibe,ubio si ga argumentimahabib je napisao/la:reko sam mu a sad se usutio pa ce mi odgovorit za 10 minuta naci koju gramaticku gresku pa ce reci da sam nepismen i da se ne vrjedi raspravljat samnomsarajlija je napisao/la:To habibe kralju reci mu.![]()
- AllGunsBlazing
- Kontakt:

Smijesno je samo sto ce Zeljo dobiti kaznu kao i Travnik prije koju godinu zbog gostujucih navijaca, jer se i oni vode kao domaci.
Celik!3,2,2.
tako je sarajlijatm nisam dobar s gramatikom al zato argumentima ubijam
habib
- SarajlijaTM
Jarane,one kucice sa rampama,nisu granica,vec ulaz na autoput,a žepče nije hrvatska.Obiđi malo lijepu nasu BiH,kreni slobodno,upoznaj se sa znamenitostima,prosiri vidike.Pa onda opet pokusaj kontati,ovo do sad ti nikako dobro ne ide.AllGunsBlazing je napisao/la:![]()
Nisam se usutio nego nema fajde od ovog svega. JA govorim o policiji, vi o podjelama u gradu k'o da nekom na celu pise da je musliman ili katolik. Policija da je htjela sprijeciti sprijecila bi, pa ljudi znaju vase grupe nego sto ih vi sami znate, i kao ono u civilu pored njih prolazite. Nemojte biti smijesni.
Smijesno je samo sto ce Zeljo dobiti kaznu kao i Travnik prije koju godinu zbog gostujucih navijaca, jer se i oni vode kao domaci.
I jos nesto,necemo dobiti kaznu ni mi ni pitari za 2 sedmice,a ti se lagano pojedi zbog toga.Ko vam je kriv kad stave gajgerov brojac na stadion i izofiraju vas odmah

Btw.Habib mi popravi dan,redovno,sta god da pise.Legendo,ne daj se zbuniti,ocekujemo uskoro tvoje analize utakmica.
On sad ne zna sta ce moj habibe,u ćorsokaku je
Zivio

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zeljo ce dobiti kaznu zbog pirotehnike, a ja se ne jedem. Da si pratio znao bi da ja na to mislim. Dakle nekih 4-5 hiljada.
Celik!3,2,2.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Dobicemo kaznu zbog svojih baklji... Ja mislim i vise od 6.000...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
I onda neko dođe sa pricom "da su baklje obiljezja pravih navijaca" i da je derbi da se treba paliti !Baja_Zvjerka je napisao/la:Dobicemo kaznu zbog svojih baklji... Ja mislim i vise od 6.000...
A ovih 6.000 je dvi-tri plate za nase uslove, pa se onda pitamo sto nam igraci dobijaju po pola plate.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I njihovih. Jer gostujucih navijaca nije bilo, teoretski. Tako je i Travnik dobio za nase navijace kaznu. Bilo kao neki nepoznati to i to, kazna Travniku zbog lose organizacije.Baja_Zvjerka je napisao/la:Dobicemo kaznu zbog svojih baklji... Ja mislim i vise od 6.000...
Celik!3,2,2.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma ne budi smijesan, kakve njihove, mogu samo oni dobiti, a nek se udaraju u guzicu ako nista ne dobiju, mada mislim da hoce... Razmisli na sta bi to licilo da samo Zelju kazne, i onda treba manijaci da odu na uzvrat?AllGunsBlazing je napisao/la:I njihovih. Jer gostujucih navijaca nije bilo, teoretski. Tako je i Travnik dobio za nase navijace kaznu. Bilo kao neki nepoznati to i to, kazna Travniku zbog lose organizacije.Baja_Zvjerka je napisao/la:Dobicemo kaznu zbog svojih baklji... Ja mislim i vise od 6.000...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Neka uprava manjeg sarajevskog prvoligaša izađe u javnost i kaže da ono nisu bili njihovi naijači i Mi smo zadovoljni. Nije problem, za tu izjavu platit ćemo i za njih, samo neka to izjave. 

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 3 gosta.