FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

travnik81
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la travnik81 » 14 mar 2014, 18:12

fedeltafrotta je napisao/la:nadam se pobjedi u lukavici, i valjda ce teren biti dobar, svake godine je katastrofa..
teren odron. Mi koji smo dosta limitirana ekipa unatoč porazu smo ih igrom razvalili, tako da ne vidim kako bi vi sa njima probleme imali, uz dužno poštovanje prema Slaviji.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 14 mar 2014, 18:15

Ovo postaje cirkus bas...

Sta vam je ba,svi imamo pitare/manijake u raji,idite na kafu pa se bijte/prepucavajte,a ovdje da sta konstruktivno procitam. Od boccaciovog posta nista nema veze sa utakmicom na dalje...

Sta me boli klinac odakle je ko,dok mi u zivotu ne stane na zulj,zivo mi se j...
Ili da slusam srednjoskolce o arhitekturi grbavice,koseva i cega sve ne,ko je povukao vodu u hali,a ko nije

I onaj likusu banova slucajno,a tema trolana i otisla u pm ima 3dana jbt.

Slavija-Zeljo? Sta ocekujete? hoce li biti kakvih promjena u sastavu? ima li kakvih novih ozljeda? jel se ko oporavio?

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 14 mar 2014, 18:20

Svi su danas trenirali odlicno, igrao isti pocetni sastav kao protiv pitara sa Bucanom na lijevom beku, osim Kvesica koji ne moze trcati punim intenzitetom, a ne znam da li je do mene ili nisam vidio Kerlu... :?:

Na kraju su se igrali Lutvo i Amar sa loptom... :lol:

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 14 mar 2014, 18:35

Slavija desetkovana, mi kvalitetniji, sve osim pobjede Željezničara veliko iznenađenje. Vjerujem da Dino i igrači znaju koliko je ova utakmica značajna za daljni nastavak prvenstva i da će nas na kraju obradovati sa nova tri boda krucijalna za treću uzastopnu titulu i potvrdu najvećeg i najtrofejnijeg kluba u državi.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 14 mar 2014, 18:57

Baja_Zvjerka je napisao/la:Svi su danas trenirali odlicno, igrao isti pocetni sastav kao protiv pitara sa Bucanom na lijevom beku, osim Kvesica koji ne moze trcati punim intenzitetom, a ne znam da li je do mene ili nisam vidio Kerlu... :?:

Na kraju su se igrali Lutvo i Amar sa loptom... :lol:

slika
Oca'm,brz je haman ko stana ;)

Znaci to je taj novi krilni napadac o kojem svi pricaju :mrgreen:

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 14 mar 2014, 19:23

Novitet u ekipi Lutvo :lol:

Samo hrabro momci, do pobjede ;)

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 14 mar 2014, 19:33

Lutvo lijevi bek 8-)
Ja te volim, volim Željo..

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 14 mar 2014, 19:35

gio10 je napisao/la:Lutvo lijevi bek 8-)
:mrgreen:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 14 mar 2014, 20:10

Do kada igrači mogu potpisivati ugovore i da li se uopšte možemo nadati potpisu Dedića? Hvala!
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 14 mar 2014, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 14 mar 2014, 20:24

harisfcb je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Hej pitari bas ste cudna raja... ONO marke nije ulozilo ni u sta, nema svoj stadion, i ONO nesto pise sta smo mi trebali iz nekakvog Doboja iz nekakvih pizdica, ONO zna sta su nasi prioriteti, ONO zna koliko je para uslo u klub, A ONO NE ZNA DA JE GRBAVICA SPALJENA DO TEMELJA BILA... Dusmani oni najgori, sjeme vam se zatrlo...
Iz nekakvih pizdica? Koliko znam ti si iz Kaknja, a Doboj je za kakanj metropola. Mislim, da se ne lazemo. :)

I kakve su ovo kleve. Cuj "sjeme vam se zatrlo...". Boze sacuvaj, to su nase komsije, sestre, majke, kcerke, braca, zene, ocevi, sinovi i prijatelji koji su stali u odbranu ovog grada i da su zivi i zdravi i uvijek drugi (iza nas). Hajde kad dodjes u grad pa ostavis selo, ali kad to selo hoces u grad da poneses...

A i vi pitari niste mi jasni. Znate da je Grbavica bolna tacka Zeljeznicaru i da je morbidno to prozivati. Trebalo, moglo.. sta sad, nije i Boze moj, napravice se kad-tad.
cuj iz Kaknja ovaj zvjerka, aaa mangupe da mi te srest na ulici, samo da vidim tu facu koja ovoliku mrznju prosipa po forumu, i ono neke kletve baca...
nema te cega biti stid,da si iz najveceg sela,a ne iz grada Doboja,ti si navijac Sarajeva i nikakva razlika nije sto sam ja iz Rajvosa a ti iz Doboja,a ovi kompleksasi sto dodju iz drugih gradova kao ovaj iz Kaknja,pa imaju nekakve komlekse manje vrijednosti pa se na forumu lijece,i prozivaju Doboj i sl mjesta,a on iz Kaknja

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 14 mar 2014, 20:32

Baja_Zvjerka je napisao/la:Svim dusmanima kluba ZELJE zelim sve najgore... Ako se vi smatrate njima, nemam ja nista s tim sto se pronalazite u tome... Samo bi mene bilo stid pricati nesto nekome za stadion, a ovaj iz Doboja nije vidio 2 puta u zivotu Grbavicu, naivno zakljucuje kao da ima 3 godine, nema u glavi sta se sve ovdje desavalo, kako se stadioni prave, ciji su gorili i sl. A ja odakle god da sam i gdje god zivim (a zivim u Sa dugo) ne lupam neke gluposti o stvarima koje meni predstavljaju spansko selo, kao sto lik iz Doboja pise... Zato kazem da se ONO naslo pisati zasto se ne napravi Grbavica... Zamolio bih da ne pisete vise gluposti koje se ticu najvise nas a ne vas, jer to je nasa svetinja... ;)

Slavija - Zeljo 0:2
najgore je kad neko hoce da bude veci sarajlija od ovih sto su rodjeni u Sarajevu,i cija je cijela familija iz Sarajeva,ti su najgori kao ovaj nas BAJA iz Kaknja,mozes ti zivit koliko hoces ovdje al nisi sarajlija,i ovaj momak iz Doboja je isto sarajlija koliko i ti! Lijecis komplekse i nesto ga prazivas,a ni ti nisi iz Sarajeva,ta sorta je najgora!

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 14 mar 2014, 20:39

@ultrahell24
Daj ba popusti života ti! Nijo ovo tema društvenih razlika, ovo je tema FK Željezničar. Od kako smo igrali sa vama od vas se ne može živjeti, kampujete na ovoj temi. Ova tema na sve liči ali najmanje na temu FK Željezničar.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 14 mar 2014, 20:40

Adviser je napisao/la:@ultrahell24
Daj ba popusti života ti! Nijo ovo tema društvenih razlika, ovo je tema FK Željezničar. Od kako smo igrali sa vama od vas se ne može živjeti, kampujete na ovoj temi. Ova tema na sve liči ali najmanje na temu FK Željezničar.
kampujete i vi na nasoj pa nikom nsita1 Nit koga vrijedjam,nit vam spamam temu,nadovezao sam se na BAJU,jer kad nema sta da kaze u raspravi pise ti nisi sarajlija,ti si dosljo neki iz sandzaka Foce itd

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 14 mar 2014, 20:45

Ne prenosi niko?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 14 mar 2014, 20:49

AsharaK je napisao/la:Ne prenosi niko?
BHT1 ;)
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

anonimni
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 14 mar 2014, 21:12

Opasan je Lutvo ako je po toj slici s prosle strane suditi...

Lutvo puc ! 8-)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 14 mar 2014, 21:49

Vidim, obojica po sedam dana...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 14 mar 2014, 22:41

Bilo je burno u proteklim danima a nova frka već stiže.Ipak ne mogu da ne izdvojim par detalja i promišljanja.
Detalj prvi:zajedničko radovanje sa Dinom nakon pogotka protiv Zrinjskog.Srce ko lubenica
Detalj drugi:naravno derbi i hvala za silnu borbenost.Kad ostaviš srce na terenu sve drugo je manje važno.
Detalj treći:Zebin intervju i priznanje da je njegova generacija i tim toliko bili jaki da čak ni u derbijima nisu išli punim.Zato su mi ova djeca i ovaj tim još draži.Zebi hvala ali došlo je vrijeme za druge.
Detalj treći:Spahićev intervju i prepucavanje sa selektorom.Potvrda da ono zajedničko radovanje sa Dinom nema cijene,
Krug zatvoren

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 14 mar 2014, 22:43

Adviser je napisao/la:Do kada igrači mogu potpisivati ugovore i da li se uopšte možemo nadati potpisu Dedića? Hvala!
mozemo potpisati slobodnog igraca kada god hocemo, nema ogranicenja u vezi toga
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 14 mar 2014, 22:53

Problem je papiorologija koja nikako da dođe, a gledao sam Dedića nekoliko puta na treningu, ne znam, meni lično ništa posebno, bolji Sejo na beku.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, DinGospo21, ŠTA_JE i 51 gost.