Olimpik Sarajevo

Hellas
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Hellas » 13 mar 2014, 14:48

Mokroguz je napisao/la:@bagrcavi Ma nije do nekakve neisplacene plate, ne vjerujem da bi nam ikad igraci bili tako naivni. Ako ti nije plata placena, ides u bojkot ili protestovati ili ne ides na treninge, a ne kenjati po utakmicama. Nego ovo je do trenera, k'o sto rece Hellas. Neka Fajo radi nesta drugo u klubu, a treba nam iskusan, cvrst strucnjak na klupi kao glavni trener.

Imaju li koji dobri kandidati? :mrgreen:
Slavoljub Muslin.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 13 mar 2014, 18:15

bagrcavi je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:@bagrcavi Ma nije do nekakve neisplacene plate, ne vjerujem da bi nam ikad igraci bili tako naivni. Ako ti nije plata placena, ides u bojkot ili protestovati ili ne ides na treninge, a ne kenjati po utakmicama. Nego ovo je do trenera, k'o sto rece Hellas. Neka Fajo radi nesta drugo u klubu, a treba nam iskusan, cvrst strucnjak na klupi kao glavni trener.
Ja sam samo rekao šta mi je vaše ovogodišnje pojačanje ispričalo.
Bilo to istina ili ne da ti je rekao, ja govorim o ovome:
bagrcavi je napisao/la:Možda je to razlog slabijih partija?
Bilo u kojoj ekipi, ako to neki igrac radi onda vise i nece ni igrati. Oni to znaju, i zato kazem nije nista do plate.
Meni da neko ne placa sto radim, sto bi djabe nastavio raditi? A da odem na poslu da namjerno lose radim, ima mi onda sef vise razloga da me napusti dok ja trosim vrijeme na tome, a ako ne odem uopste svakako ima razloga da me napusti dok ja necu da radim za nekoga ko mi ne placa, bolje uloziti u vrijeme u necem drugom.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 13 mar 2014, 21:16

Nemoj se trudit @mokroguz,on je imao i informaciju da je tekma prodata Sarajevu kad je ovdje po temi prozivao Nijaza.Ove price rekao mi jedan igrac i slicno je isto kao kad u novinama procitas "..iz izvora bliskog N.N." ili "...iz pouzdanog izvora saznajemo...".Znaci sve nebuloze dokle god nije potpisano imenom i prezimenom.

Ako je bio u stanu vjerovati i siriti laz da je tekma prodana onda je u stanju i slagati ovo za igraca.
Ne kazem da laze ali ako govori istinu neka napise koji mu je igrac rekao.
Nijaz mu nije dao plate i jos mu zaprijetio da nikom ne smije reci a ovaj suti i igra.Jbte filma,pa bolje reci neka ga bar otpusti i morat ce mu isplatiti stetu za raskid ugovora i dobit ce makar koju marku taj igrac kojeg ne smijes spomenuti.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 mar 2014, 21:52

Arhimed, bez uvrede, ali vidi se da nisi iz Sa. Ne možeš formirati mišljenje o klubu čitajući samo priče preko foruma.
A ti nađi moj post gdje sam ja rekao da je prodata utakmica ja ti dam šta god hoćeš. ;) Čak sam i igrao x2 na vas i bio optimističan, dok nisam vidio sastav za 2 kadeta u prvoj postavi.
DRUG NEBI TI PUNCA

halconi
Kontakt:

Post Postao/la halconi » 14 mar 2014, 12:05

@arhimed89

Realnost su rezultati koje imate zato što nije dovoljno imati samo imena. Imate igrače koji se iz više razloga ne osjećaju igračima, a to je jako bitna stvar. Moji argumenti su sigurno jasni, a među njima nisu dugovanja prema igračima, jer svi duguju, pa se plaća i tako u krug. Neko je dužan manje, a neko više i ne mislim da je to razlog loših igara.

Neću pominjati ni stručnost predsjednika, direktora, trenera, koja je inače opet upitna i u nekim drugim našim klubovima.
Vaš problem je u mnogo malih stvari, a ja ću ti nabrojati neke, mada ih ima puno više.

1. Nema navijača (OK, nemaju još neki)
2. Igrači vide Otoku i prirodnu travu samo kada igraju utakmicu
3. Igrači još uvijek nose kući opremu sa treninga i peru je
4. Igrače liječe ljekari Sarajeva i Želje (pitaj npr. Smajića)
5. Igrači su medijski prilično zapostavljeni
6. Igrači kupuju sami sebi kopačke (opet pitaj igrače)
7. Igrači i treneri analizu utakmice rade na centru pomoćnog Grbavice, jer klub nema svoju šupu da bi se sastali
8. Kada je predsjednik ljut, onda se kao metak ispada iz sastava, a ne odlučuju treneri o tome (primjer ti je Koševo i taj sastav nakon poraza od Veleža)
9. Igrači nikome u klubu ne mogu iznijeti neki svoj problem (opet pitaj igrače)

I moglo bi se dalje, sa bitnim i nekim banalnijim stvarima, ali kada se sve to sabere igrač vam ne daje 100 posto. Svi su oni na nekoj rezervi a posebno ovi koji su prošli i nešto i dođu u klub. Uzimaju pare, a okolo se ismijavaju mnogim stvarima.

Kada se sagradi dobar temelj možda vam kuća bude dobra. Ovako rezultati su savim REALNI. Htio sam da ako simpatišeš taj klub sagledaš možda i neke druge stvari. Ako si možda dio kluba, onda jasno da nećeš ovo sagledati realno.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 mar 2014, 13:16

Pred kraj sam prestao čitati.Što je previše previše.Uglavnom ništa dobro u klubu.Samo ne znam što tebe interesuje ovaj klub?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

halconi
Kontakt:

Post Postao/la halconi » 14 mar 2014, 13:19

Mancini je napisao/la:Pred kraj sam prestao čitati.Što je previše previše.Uglavnom ništa dobro u klubu.Samo ne znam što tebe interesuje ovaj klub?

Pričamo argumentima. Samo sam konstatovao da su rezultati realni pa su mi zatraženi argumenti. Ima dobro o klubu. Imate dobru ekipu i na tome svaka čast i još ste u borbi za evropska takmičenja i na tome svaka čast. Imate nekoliko dobrih mladih igrača. Ima, ima dobrog.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 mar 2014, 13:33

Zato je drugdje med i mlijeko.Mislim da na Otoci na stadionu nikada nije postojao vešeraj jer ga Općina nikada nije ni napravila kada je pravila stadion.Nedavno kada firma Lokom formirala Školu fudbala uzelu su jednu prostoriju sebi koju je Olimpic koristio i zato nemaju gdje da analiziraju utakmice.I tek je onda jasno koliko je važno za klub da izgradi kamp za treninge u Sokolović-Koloniji.A onaj doktor u Olimpicu nema pojma pa igrači moraju ići kod drugih da se liječe.Doktor Olimpica koji ustvari nije doktor.;-)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 14 mar 2014, 14:59

Mancini je napisao/la:Zato je drugdje med i mlijeko.Mislim da na Otoci na stadionu nikada nije postojao vešeraj jer ga Općina nikada nije ni napravila kada je pravila stadion.Nedavno kada firma Lokom formirala Školu fudbala uzelu su jednu prostoriju sebi koju je Olimpic koristio i zato nemaju gdje da analiziraju utakmice.I tek je onda jasno koliko je važno za klub da izgradi kamp za treninge u Sokolović-Koloniji.A onaj doktor u Olimpicu nema pojma pa igrači moraju ići kod drugih da se liječe.Doktor Olimpica koji ustvari nije doktor.;-)
Ma nemoj mu odgovarat Mancini-PRVOKATOR iz komšiluka,nebitan lik.

halconi
Kontakt:

Post Postao/la halconi » 14 mar 2014, 15:10

Eto ti ćeš reći ko će šta odgovarati. Poruka je bila namijenjena @arhimed89 i nije nikakva provokacija. A @Mancini je neke stvari objasnio najbolje. Potvrdio moje riječi i rekao do koga je i gdje je problem. Evo ja se izvinjavam @Mancini i čekam nastavak razgovora sa čovjekom s kojim sam i započeo priču.

Što se tebe tiče daj malo koncentracije oko ekavice i ijekavice. Odat ćeš položaj :lol:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 mar 2014, 16:06

Povlačim se iz rasprave za svaki slučaj.Ko je voljan da se raspravlja neka se raspravlja.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 15 mar 2014, 15:15

HAJMO VUKOVI, NAJJACI SMO NAJJACI
OOOLEEEEEE, OLE-OLE-OLEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!
:mrgreen: :mrgreen:

[youtube][/youtube]

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 15 mar 2014, 15:44

Sve nakvi napadi, pritisak zestok, samo sto lopta nece u mrezu. :evil:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 15 mar 2014, 15:46

Sta se prica da napustate Otoku,,,,,,,,,,,,,,
1946

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 15 mar 2014, 15:50

Ne znam, i ja sam cuo ali ne vjerujem takve stvari dok ne bude javno potvrdjeno.

Nego Hamzic kralj, k'o protiv Veleza prosle polusezone:
"Kraj i na Otoci. Najzanimljiviji trenutak dogodio se u završnici prvog poluvremena, kada je Olimpicov golman Hamzić predriblao napadača gostiju."

Ahahah, majstor majke mi :mrgreen: :D

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 15 mar 2014, 16:14

Kako je ovaj Olimpik poremecena ekipa to je strasno, pa ljudi ne mogu nikoga kuci dobiti :?

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 15 mar 2014, 16:16

ovaj Olimpic je **** izgleda od ekipe ne mogu mrtvom Rudaru gola zabiti
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 15 mar 2014, 16:25

Zalosno, trebali smo voditi 3:0 u prvih 20 minuta, iako je blizu bilo, nece nam "blizu" dati ikakvih ekstra bodova. :?

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 15 mar 2014, 16:30

GOJJAAAAAAAAAAAAAAKKKKK ZABIOOOOO VODIMOOOOOOOO, TO COJ'CE RODILA GA MAJKA!!!!
1-0!!!!!!!!!!!!!!!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 mar 2014, 16:30

Kako su oni Sarajevu dali gol?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.