Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la Principatus » 09 mar 2014, 14:10

Lulic nije tip igraca koji ce sam davati golove ili neke velike asistencije, nazalost. No veoma je prodoran, sa jednim Pjanicem u sredini i podrskom Salihovica iza njega, to izgleda vec drugacije. To je sto on veoma dobro moze, probiti se do zadnje linije ako treba, navuci igrace na sebe, stvoriti prostor i dodati svom igracu loptu, da ovaj od nje nesto napravi. Koristan igrac, samo se mora pravilno koristiti. U prosloj utakmici je sve bilo zgusnuto na lijevoj strani, to se da promijenuti, a znamo kako.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 09 mar 2014, 14:53

Danas na klupi

dino_velez
Kontakt:

Post Postao/la dino_velez » 09 mar 2014, 16:36

Šta je ovo Lulić ušo u 45oj minuti i izašo opet u 77oj, jeli neka povreda?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 09 mar 2014, 16:40

dino_velez je napisao/la:Šta je ovo Lulić ušo u 45oj minuti i izašo opet u 77oj, jeli neka povreda?

nije izaso,igra
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

dino_velez
Kontakt:

Post Postao/la dino_velez » 09 mar 2014, 16:43

berardi25 je napisao/la:
dino_velez je napisao/la:Šta je ovo Lulić ušo u 45oj minuti i izašo opet u 77oj, jeli neka povreda?

nije izaso,igra
Upravu si, bilo pogrešno pisalo na ovoj jednoj stranici, sad su ispravili

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 09 mar 2014, 16:48

Ziv, zdrav, igra.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 mar 2014, 17:01

stvarno brate, hvala ti za gol u finalu kupa, al' treba te prodat' dok se nešto može dobit' za tebe .. u očajnom Laziju ti uspiješ biti loš

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 09 mar 2014, 17:03

Chinaglia je napisao/la:stvarno brate, hvala ti za gol u finalu kupa, al' treba te prodat' dok se nešto može dobit' za tebe
jeli lulic kriv sto je lazio truba od ekipe ove sezone? lik mozda nije u formi u posljednji mjesec dana, al' kao da ostatak tima puca od snage u istom periodu vremena..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 mar 2014, 17:07

ne boj se, treba njih još put pod noge, kao i Lulić, ovo je tema o njemu i zato pišem samo o njemu .. neka ide negdje drugdje i neka igra loše mjesec dana, iako čitavu sezonu igra očajno, odnosno, neka ide negdje drugdje i još više napreduje, recimo u Juve, Bayern, Chelsea, Dortmund .. samo da mi uzmemo šta para dok možemo, iako će Lotito sebi u džep da stavi, ili da uloži u svoj drugi klub

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 mar 2014, 17:09

lacio je jedna obicna **** od ekipe
DRUG NEBI TI PUNCA

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 14 mar 2014, 12:09

evo citam kako Lulica trazi Chelsea

http://www.goal.com/en-gb/rumours/last/72?ICID=HP_FT_3" onclick="window.open(this.href);return false;

http://****/fudbal/mourinho-na- ... gog-zmaja/" onclick="window.open(this.href);return false;

Mislim da bi se tu dobro uklopio, jer Lulic more trcati koliko hoces i igrati dosta pozicija dok mislim da Mourinho to obozava samo kad pogledas kakvu igru postavlja.

Svakako Ashley Cole izgleda ide za MLS a na tu poziciju nema bas nekoga drugog. Svi znamo da Mou voli Balkanske igrace. Kupio Matica, Modrica u Realu a i spominjalo se kako zeli Dzeku i Mandzu.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 14 mar 2014, 13:13

Adnan89 je napisao/la:evo citam kako Lulica trazi Chelsea

http://www.goal.com/en-gb/rumours/last/72?ICID=HP_FT_3" onclick="window.open(this.href);return false;

http://****/fudbal/mourinho-na-stamford-bridge-zeli-dovesti-brzonogog-zmaja/" onclick="window.open(this.href);return false;

Mislim da bi se tu dobro uklopio, jer Lulic more trcati koliko hoces i igrati dosta pozicija dok mislim da Mourinho to obozava samo kad pogledas kakvu igru postavlja.

Svakako Ashley Cole izgleda ide za MLS a na tu poziciju nema bas nekoga drugog. Svi znamo da Mou voli Balkanske igrace. Kupio Matica, Modrica u Realu a i spominjalo se kako zeli Dzeku i Mandzu.
ako cemo pošteno,nije više ni za Lacija a pogotovo Chelsea

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 mar 2014, 13:17

Da se Miske sredi u narednih nekoliko mjeseci, u sta ja spravom sumnjam, moglo bi se nesto napraviti i bez Luleta, jer trenutno ne igra dobro. Izet je za mene licno must have u prvih II. Jedino pitanje Lula-Miske.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 14 mar 2014, 13:30

http://****/fudbal/mourinho-na-stamford-bridge-zeli-dovesti-brzonogog-zmaja/" onclick="window.open(this.href);return false;

nazalost (koliko god neki ne daju na luleta), to mu je i jedina kvaliteta koju posjeduje..barem prema onome sto pruza u reprezentaciji..ja ne znam jesam li ikada vidio jedan njegov dobar centarsut, a covjek je krilo..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 14 mar 2014, 13:39

Papastathopoulos je napisao/la:

nazalost (koliko god neki ne daju na luleta), to mu je i jedina kvaliteta koju posjeduje..barem prema onome sto pruza u reprezentaciji..ja ne znam jesam li ikada vidio jedan njegov dobar centarsut, a covjek je krilo..
Lule centaršut,tehnika 0 bodova, a pored toga fula i čiste zicere,mada se rijetko nalazi u sansama.....pored svega meni jedan od dražih igrača u reprezentaciji

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 14 mar 2014, 13:43

hroni je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:

Lule centaršut,tehnika 0 bodova, a pored toga fula i čiste zicere,mada se rijetko nalazi u sansama.....pored svega meni jedan od dražih igrača u reprezentaciji
ma nema ni potrebe da govorim da mi je drag igrac, pa covjek je iz mog "sela", al jednostavno pruza jako lose partije iz utakmice u utakmicu..

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 14 mar 2014, 14:20

Ma sta zna Munrinjo,relevantno je sta strucnjaci s foruma kazu,kakav Murinjo.
Zato je Kolarov zakon i on zna nabaciti,ima mrak centarsut.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 14 mar 2014, 15:59

Cekaj, jesi li to upravo rekao da lulic ima bolji centarsut od kolarova ? Ako jesi, idem s teme brze bolje..

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 14 mar 2014, 16:03

Papastathopoulos je napisao/la:Cekaj, jesi li to upravo rekao da lulic ima bolji centarsut od kolarova ? Ako jesi, idem s teme brze bolje..
Upravo sam rekao da Kolarov ne zna nabaciti isto kao ni Lulic,osim ostre lopte po zemlji.Rekao bih cak da Lule i bolje nabaci ali kad stane pa se okrene na desnu nogu.Kolarov ako je digao loptu ona ode u nepovrat,pa valjda je to jasno svakom ko gleda utakmice.Sad je nabacio dobru Dzeki,prije toga nije ima godina.
Ali bitno je tudje uzdizati a svoje kudit.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 14 mar 2014, 16:18

drummer je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Cekaj, jesi li to upravo rekao da lulic ima bolji centarsut od kolarova ? Ako jesi, idem s teme brze bolje..
Upravo sam rekao da Kolarov ne zna nabaciti isto kao ni Lulic,osim ostre lopte po zemlji.Rekao bih cak da Lule i bolje nabaci ali kad stane pa se okrene na desnu nogu.Kolarov ako je digao loptu ona ode u nepovrat,pa valjda je to jasno svakom ko gleda utakmice.Sad je nabacio dobru Dzeki,prije toga nije ima godina.
Ali bitno je tudje uzdizati a svoje kudit.
Njih dvojicu ne mozes porediti nikako, mislim da si i ti toga svjestan..te ostre lopte po zemlji su uvijek pola gola, a kolarov to izvrsno radi..a ni lopte po zraku mu nisu lose, s tim sto on nema potrebe da se zaustavlja i smiruje loptu nego u naletu centrira, dok senadu ne ide ni jedno ni drugo..ja ne omalovazavam njega, ako cu ikoga braniti u repki, to je senad, samo iznosim cinjenice i trunku sam objektivan, a to sto ti i ostali mislite da on ima kvalitet za chelsea, to fakat nije moja stvar..

Zivio mi drug

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, invincible1921 i 29 gostiju.