FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

rammstein
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la rammstein » 13 mar 2014, 21:01

zmajusk je napisao/la:Čestitam i Sarajevu i Želji na vrlo dobroj utakmici. Stvarno je bilo ugodno gledati napokon, jedan veći ritam utakmice u našoj PL a i veći nivo kvaliteta. Sarajevo još u potpunosti ne štima kao ekipa,ali kako vidim tendencija je da će to leći na svoje, dok Željo po meni, kao neutralnom navijaču, ima blistaviju budućnost, jer se okrenuo svojim mladim snagama.
samo mi objasni kojim mladim pa da ti povjerujem :D
bučan i raja? pa mlađa je naša ekipa od njhove

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 13 mar 2014, 21:12

zmajusk je napisao/la:Čestitam i Sarajevu i Želji na vrlo dobroj utakmici. Stvarno je bilo ugodno gledati napokon, jedan veći ritam utakmice u našoj PL a i veći nivo kvaliteta. Sarajevo još u potpunosti ne štima kao ekipa,ali kako vidim tendencija je da će to leći na svoje, dok Željo po meni, kao neutralnom navijaču, ima blistaviju budućnost, jer se okrenuo svojim mladim snagama.
tebi kao neutralnom navijacu treba biti jasno da imamo mladu ekipu,i da cemo tek na ljeto jos vise da se pojacamo

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 13 mar 2014, 21:41

Čovjek je nspisao o svijetlijoj budućnosti Želje, i potpuno je u pravu.U ovom momentu, kao nužno zlo, u ekipi Želje igrs S.Bucan, na poziciji na kojoj nije nikada igrao, i vjerovatno nece više nikada.Umjesto njega, vjerovstno već od nedjelje igra pravi lijebi bočni, 91.godiste.
Slicna situacija he sa Selimovicem, i on igra zadnje utakmice u Želji, njegova alternativa je 95.godiste.To su dva igraca koji imaju trideset i trideset dvijr godine.Iza njih je Jamak koji ima 28 g i koji skoro sigurno nece naredno prvenstvo početi u Želji, njegova alternativa je 95.godiste.
Realno je reci da Zeljo ima svijetliju buducnost sa igrackim kadrom.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 13 mar 2014, 21:49

pustite se mladosti i buducnosti mozemo i mi pricati da je nasljednik tadejevica neko didjete 95 godiste ali kakva je to buducnost to samo dragi bog zna
a ja sanjam o ovakvom timu

bandovic

berberovic dupovac torlak tadejevic

jajalo

kojasevic stojcev husejnovic

bilbija velokoski

sace neki reci preofanzivno pa ovima igracima naprijed netreba odbrana nemogu primit golova koko mogu dati u ovoj nasoj saban ligi a abd da ovo dozivimo a nebi ovo bilo tesko ispuniti na ljeto bar moje misljenje ima se love
Samo Sarajevo

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 13 mar 2014, 21:54

[youtube][/youtube]

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 13 mar 2014, 22:01

Ok, naravno da su vazni rezultati i to je svima prioritet, zbog toga de igra nogomet i zbog toga se ekipe takmiče. Ne mislim da podmladjivanje ekipe ima smisla ako ono ne može ici uporedo sa dobrim rezultatima.Cini mi se da u Zelji ima ta baza mladih igrača, uglavnom iz sopstvene škole, koja moze držati priključak sa vodećima i obezbijediti igranje euro utakmica. To je odlicna produktivnost, imajuci u vidu uloženo i vraćeno.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 13 mar 2014, 22:03

rammstein je napisao/la:
samo mi objasni kojim mladim pa da ti povjerujem :D
bučan i raja? pa mlađa je naša ekipa od njhove
kakav si ti lik... kada podmladjujes ekipu ne mozes staviti u prvih 11 sve igrace od 19 godina. Moras imati neke starije i iskusnije koji ce im pomoci u razvoju i s kojim ce im biti lakse igrati i napredovati.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 13 mar 2014, 22:20

Slazem se. I bice starijih igrača.Golman 26, jedan stoper ima 26, Mozda ostane i Svraka 26,obi veznjaci ulaze u zrele godine, Tomic i Hasanovic po 23, B.Colic isto.To ce biti najiskusniji igraci u timu.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 13 mar 2014, 22:34

Do koliko radi vas fan shop u Titovoj?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 13 mar 2014, 22:34

FKZ1921 je napisao/la:Slazem se. I bice starijih igrača.Golman 26, jedan stoper ima 26, Mozda ostane i Svraka 26,obi veznjaci ulaze u zrele godine, Tomic i Hasanovic po 23, B.Colic isto.To ce biti najiskusniji igraci u timu.
Sve je to divno, al hajd živ bio na temu NKŽ i tamo pričaj o svojim nogometašima.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 13 mar 2014, 22:39

Izvinjavam se,nisam imao namjeru peglati.
Krenula je priča, samo sam se uključio.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 mar 2014, 22:44

exbabilon je napisao/la:Do koliko radi vas fan shop u Titovoj?
ul. Maršala Tita 38b - svaki radni dan od 10-17h, subota od 10-13h,

Prije one utakmice u Zenici sam govorio da nam je utakmica protiv "mladih" komšija bitnija o te prve u Zenici, ova sad u Semberiji je još bitnija. Svi konkurenti za vrh će vjerovatno zabilježiti pobjede tako da nam je jako bitno da ostanemo u utrci. Ne smiju nas se više dešavati kiksevi protiv "malih" ekipa.
Probati ponoviti ovu igru iz derbija kojom smo svi zadovoljni, ne moguće je da su kvaliteniji od naših dragih komšija. Ne treba ih podcijeniti i ići sa razmišljanjem da ćemo dole lahko dobiti. Neće biti ni malo lahko, ali se nadam da možemo do pobjede dole. Oni jesu u ovom proljetnom dijelu uzeli više bodova od nas, prvenstveno nam opomena trebaju biti ta tri boda iz Banja Luke. Hrabro, borbeno i pametno pa šta bude....A onda protiv naših mostarskih prijatelja spektakl na Koševu.

P.S. Neću biti tu nekoliko dana nemojte od teme praviti poligon za prepucavanje.. ;) ;) ;)
Ostajte mi zdravo.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 13 mar 2014, 23:09

Hvala Hilmo ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 13 mar 2014, 23:46

FKZ1921 je napisao/la:Čovjek je nspisao o svijetlijoj budućnosti Želje, i potpuno je u pravu.U ovom momentu, kao nužno zlo, u ekipi Želje igrs S.Bucan, na poziciji na kojoj nije nikada igrao, i vjerovatno nece više nikada.Umjesto njega, vjerovstno već od nedjelje igra pravi lijebi bočni, 91.godiste.
Slicna situacija he sa Selimovicem, i on igra zadnje utakmice u Želji, njegova alternativa je 95.godiste.To su dva igraca koji imaju trideset i trideset dvijr godine.Iza njih je Jamak koji ima 28 g i koji skoro sigurno nece naredno prvenstvo početi u Želji, njegova alternativa je 95.godiste.
Realno je reci da Zeljo ima svijetliju buducnost sa igrackim kadrom.
Podmladili ste ekipu jer nemate para to je cinjenica,a koliko cete moci zadrzati Tomica to je pitanje! Hodzic nije vas igrac,Kvesic dobar igrac al tesko da ce se vise biti ozbiljan igrac,od ostalih tu se izdvaja Zolotic,al vidjecemo kako ce igrat poslije povrede,ostali ti vasi mladi igraci po meni su cisti prosjek,al mozda se varam

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 14 mar 2014, 00:46

Deranje !!! Najjace na 9:38 (upalite HD) :D 8-)

[youtube][/youtube]

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 14 mar 2014, 08:46

aS_Roma je napisao/la:Deranje !!! Najjace na 9:38 (upalite HD) :D 8-)

[youtube][/youtube]
Zar ti pises na forumu? Mislio sam da si izgubio opkladu.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 14 mar 2014, 12:05

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 14 mar 2014, 12:09

Prosao je derbi, sad se okrecemo Mladosti i moramo slaviti ljudi nemamo vise pravo na kiks ni jednu utakmicu. ;)

Edit: nas najbolji igrac MS7

Bordo tim nakon dva kola proljetnog dijela prvenstva nema pobjedu, ali navijače Sarajeva svakako može radovati igra bordo tima. Veznjak bordo tima Miloš Stojčev jedan je od onih koji su ostavili najbolji utisak na navijače Sarajeva.

"Slegli su se utisci sa derbija. Igra se u ritmu subota-srijeda i nema vremena da se gleda unazad. Okrećemo se Mladosti i sada je jako bitno da počnemo pobjeđivati," rekao je Stojčev i dodao:

"Radimo dobro spremamo se. Vjerovatno će biti umora, jer utakmica je bila prije dva dana, ali još jednom ističem kako je jako bitno da počnemo pobjeđivati i mislim da je Bijeljina idealna prilika," rekao je Stojčev, a potom se osvrnuo na četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine.

Fudbaler bordo tima je istakao kako ga raduje podrška navijača, ali da je kolektiv najbitniji. Vjeruje kako njegova ekipa u revanš susretu na stadionu Asim Ferhatović Hase može izboriti polufinale Kupa BiH.

"Kolektiv izbacuje pojedinca, mene raduje podrška navijača, ali najvažnije je da ekipa igra dobro. Do revanš susreta sa Željezničarom ima još vremena, treba se okrenuti narednom protivniku i ići iz utakmice u utakmicu. Ipak mislim da smo ostvarili dobar rezultat na Grbavici i da pred svojim navijačima možemo izboriti polufinale," rekao je Stojčev. 8-) 8-)
04.10.2009 !!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 14 mar 2014, 13:35

[youtube][/youtube]
Kakve zabrane ovo je sevap pustit na utakmicu
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 14 mar 2014, 15:06

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:

[youtube][/youtube]
Kakve zabrane ovo je sevap pustit na utakmicu
Djeca plenuma se skupila :D

Ovdje nema, nema Hordi zla :D :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Fouzi1, Google Adsense [Bot], N3R3D, NazorUso i 46 gostiju.