Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
filip13

Re: Forum

Post Postao/la filip13 » 12 mar 2014, 12:17

smije li jedan član foruma psovati drugom i da ne dobije nikakvu kaznu za to?

smiju li se pisati hvalospjevi nacističkom vođi?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 mar 2014, 16:10

filip13 je napisao/la:smije li jedan član foruma psovati drugom i da ne dobije nikakvu kaznu za to?

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=40&t=1087

filip13

Post Postao/la filip13 » 12 mar 2014, 16:48

Neutral je napisao/la:
filip13 je napisao/la:smije li jedan član foruma psovati drugom i da ne dobije nikakvu kaznu za to?

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=40&t=1087

hvala,još da admin odgovori

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 12 mar 2014, 16:50

Mogao si odmah citirati postove u kojima su izvršene navede radnje i konkretno pokazati kršenje pravila i nesankcionisanje toga od strane moderatora (ako već nisu banovali toga ko je to uradio), a ne ovako...
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

filip13

Post Postao/la filip13 » 12 mar 2014, 17:59

Unknown Genius je napisao/la:

Mogao si odmah citirati postove u kojima su izvršene navede radnje i konkretno pokazati kršenje pravila i nesankcionisanje toga od strane moderatora (ako već nisu banovali toga ko je to uradio), a ne ovako...

prijavio sam te postove,to bi kao trebalo biti dovoljno,izgleda da su obrisani ti postovi,valjda će i ban dobiti

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 13 mar 2014, 09:02

prijavio si, neko je vidio čim je post uklonjen. To je sasvim dovoljno.

O banovima, kaznama i sl. mi ovdje ne raspravljamo, niti obavještavamo ostatak foruma kada je neko upozoren ili banovan i na koliko.

nemam nikakav drugi odgovor na ovo ili slična pitanja, a ovaj sam napisao već milijardu puta. stvarno se ne osjećam obaveznim da ga ponovo pišem svaki put kad nekom prahne.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 mar 2014, 14:11

Šta je sa Željinom temom? Kad pokušam da uđem javlja mi "grešku"
http://prntscr.com/30esra" onclick="window.open(this.href);return false;

Nije valjda da je to samo meni, jer vidim ostali normalno pišu?
DRUG NEBI TI PUNCA

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 13 mar 2014, 15:46

bagrcavi je napisao/la:Šta je sa Željinom temom? Kad pokušam da uđem javlja mi "grešku"
http://prntscr.com/30esra" onclick="window.open(this.href);return false;

Nije valjda da je to samo meni, jer vidim ostali normalno pišu?
i meni isto

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 mar 2014, 17:57

Virtu4l je napisao/la:Maloprije, prilikom postiranja na temi Edin Džeko.
slika
Već sam pisao o tom problemu. Sad je na temi FK Željezničar.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 13 mar 2014, 21:05

Ja i dalje ne mogu uci na FK Željezničar
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 13 mar 2014, 21:10

Ni ja

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 mar 2014, 21:15

Vjerovatno je do ovog što je zadnji post ostavio avatar mu ili nešto ima virus, jer kad klikneš na zadnji post izbaci neku grešku, kad klikneš na broj stranice otvori temu bez problema
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 13 mar 2014, 21:39

Sad hoće kad kliknem na prvu stranicu, pa na zadnju, kad kliknem na narandžasto za nepročitane postove, neće...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 mar 2014, 22:09

legenda reala je napisao/la:Vjerovatno je do ovog što je zadnji post ostavio avatar mu ili nešto ima virus, jer kad klikneš na zadnji post izbaci neku grešku, kad klikneš na broj stranice otvori temu bez problema
Čitav dan je ovako kad otvaraš ovu temu sa indexa. Takođe i kad se ode na nepročitane postove pojavi se ovaj error.
Kad otvorim zadnju stranicu javi mi error, refreshujem jednom i onda se tema otvori.
DRUG NEBI TI PUNCA

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 13 mar 2014, 22:12

Možda bi bilo dobro kad bi uveli neki smajli tipa 'slika' ili nešto slično što bi označavalo da nam se neki post sviđa.

Ono pisanje '+1' isfuralo više.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 mar 2014, 12:04

Na koji nacin se oficijalno može žaliti na rad jednog moderatora?

Ovde sam haman 6 godina, nikada ban nisam dobio, nikada nikoga licno uvrijedio i onda se nadje neki pojedinac koji te banuje zbog obicnog trazenja objasnjenja preko privatnih poruka, a sto je najtuznije tu konverzaciju ja nisam bio ni poceo. u toku konverzacije ni jedna strana nije koristila ružnu retoriku, tako da ne vidim nijedan razlog zbog cega sam dobio ban na 7 dana. nije meni do toga hocu li pisati ovde 7-10-mjesec dana, nego necu dozvoliti nekome ko je prije 20 dana postao moderator da na meni trenira strogocu.
nema potpisa

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 14 mar 2014, 18:43

Da se razumijemo, niko ko je postal moderator prije 20 dana il cak prije godi u te ne moze banovati. Znaci, tehnicki nema tu mogucnost.

To znaci da te neko mozda predlozio za ban, a ostali razmotrili razloge, pa tek onda da te banovao neko ko je takodjer na forumu 6 godina.

Iskreno, ja nisam, pa ne znam bas tacno o cemu se radi, a upratio sam te kao uglavnom korektnog forumasa. ali obzirom da vjerujem "moderatorskom kolegiju", pravilo je da i nema nekih zalbi.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 14 mar 2014, 19:08

admin je napisao/la:
Signore je napisao/la:Jedan prijedlog. Ubacite prozor za automtski odgovor, da ga tako nazovem, na dnu zadnje stranice teme. Mislim da bi nam svima olaksali pisanje, pogotovo kad dvojica vode raspravu i kad se ne citira. Ja podjem nesto pisat i zaboravim sta je ovaj sve prije napisao i moram otvarat jos jednu stranicu. Ovako bi nam bilo puno preglednije i lakse za voditi raspravu.
upravo je cilj da dvojica koji vode ličnu raspravu ne mogu uništiti svima temu svojim chatom.
Kakav chat? Kakvo unistavanje teme? Samo zelim da nam je lakse odgovarati, da ne moramo stalno quotati, jer tako jos vise unakazimo temu, pogotovo kad se quota neki post koji zauzima 1m2. Vjerujem da nemate pojma o cemu sam pricao pa onda da Vam to slikovito objasnim.

Ovako (http://www.dodaj.rs/f/3U/bx/3dj7bwRI/qr2.jpg) to izgleda kod Vas, ja ne mogu da vidim postove ostalih i moram otvarati novu karticu da bi ih vidio, tj. otezana mi je rasprava.

Ovako (http://www.dodaj.rs/f/S/Qc/3BvvBb17/qr1.jpg) to izgleda na jednom drugom forumu. Tu mogu da pisem automatski odgovor, ne moram da se zezam s tim otvaranjima i ne moram quotati zadnji odgovor. Mogu odgovoriti i na vise postova s onim @nickname, ne moram 20 puta otvarat nesto i kopirat.

Nadam se da ste shvatili.

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: Forum - pristup mobitelom

Post Postao/la Cautinho » 14 mar 2014, 19:16

Koristim forum preko tapatalka,i u tabu "obavijesti" sam označio da mi dođe obavijest na telefon kada me neko citira,neko posalje poruku,odgovori na neku temu...I kad ne budem neko vrijeme na forumu dodje mi vise obavijesti,pa pise npr. 8 updates.I kad kliknem na to dodjem na tab obavijesti i vidim tih 8 zadnjih obavijesti.Uglavnom,sve je to uredno radilo do prije neki dan.I dalje uredno dobijam obavijesti na telefon,ali kada zelim da udjem u njih da ih vidim i opcenito na tab "obavijesti" dobijem ovo : slika

U čemu je problem,i jeli do vas ili do mene.
Keep walking.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 mar 2014, 19:56

admin je napisao/la:Da se razumijemo, niko ko je postal moderator prije 20 dana il cak prije godi u te ne moze banovati. Znaci, tehnicki nema tu mogucnost.

To znaci da te neko mozda predlozio za ban, a ostali razmotrili razloge, pa tek onda da te banovao neko ko je takodjer na forumu 6 godina.

Iskreno, ja nisam, pa ne znam bas tacno o cemu se radi, a upratio sam te kao uglavnom korektnog forumasa. ali obzirom da vjerujem "moderatorskom kolegiju", pravilo je da i nema nekih zalbi.
ne znam kako su mogli razmotriti kada me doticni banovao nakon obicne pp rasprave :roll:
nema potpisa

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.