Trenerku vjerovatno svakako kupujem a dres samo ako ne bude previse uzak i dug.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
aleksandar_veliki je napisao/la:Ma, nije samo to, bilo je i onih koji nisu za adidas, koji su natezali legeu...
Kralju neces ti dobit dres uzak ko sto nosi npr Ronaldo, ti ces dobin Fan verziju (normalni dresovi uzimas velcini koja ti odgovar od M do XXL) , naravno ti ako imas body kao Ronaldo mozes naruciti i "techfit"..SamoZeljo je napisao/la:Ja jedva cekam da vidim tu garnituru dresova i trenerki.
Trenerku vjerovatno svakako kupujem a dres samo ako ne bude previse uzak i dug.
Sretno vam, ne sumnjam da ce ovo biti jako dobra stvar, i da ce biti profesionalno odradjeno. Svakako ogromna stvar za ovaj portal.aleksandar_veliki je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/sportspo" onclick="window.open(this.href);return false; ... ilu/126770Goalgetter je napisao/la:Je li ss.ba dobio akreditaciju?
Biće posla
Mamu im je.bem ispade za sve kriv Spaha,vedator je napisao/la:[youtube][/youtube]
Još uvijek tvrdim da tu ima svega,nije sve crno-bijelo kako se to prikazuje,svi su oni krivci slava im udarila u glavu i jednom,i drugom i trećem.emil02in je napisao/la:Ma pun mi je K***C i Sušića(Safeta lično,protiv Tina nemam ništa) i Spahića i Džeke.Kako ih nije stid da se onako ponašaju,šta oni misle da je reprezentacija njihova babovina?E nije gospodo,ljudi su živote dali za dres reprezentacije a vi se šprdate po Insbruku,ljudi zadnju marku potroše dođu da gledaju svoju reprezentaciju,a naše primadone glume po terenu nisu morali ni dresove prat poslije utakmice.Sve ih treba potrpati u autobus i odvesti u Srebrenicu da se malo vrate u prošlost,da vide gdje leže sinovi i kćeri naše domovine!Njima je izgleda novac udario u glavu,pa ne misle ni očemu više,nije me briga ko je kriv,Safet,Emir ili Edin ili nek se bore kako treba ili nek ostave dres onima koji će ginuti noseći ga.Safete,Edine i Emire hvala vam za sve što ste uradili i za radost koju ste nam donijeli,ali to vam ne daje za pravo da se ponašate onako kao u Insbruku.
Savez bi trebao pod hitno svu trojicu pozvati na razgovor,ili se ponašajte kako treba ili noga!
Ovakvim ponašanjem možemo samo očekivati bruku na SP,netreba to dozvoliti nikome taman da mi je otac rahmetli.
Previše je krvi se prolilo za ovu zemlju da bi je neko brukao zbog svog hira ili ćejfa.Zato dođite pameti dok još nije kasno,ne dozvolite da od idola nacije dođete do te granice da vas navijači mrze.
Svaka cast na hrabrostivedator je napisao/la:[youtube][/youtube]
misevi izasli iz rupe..cekali i docekali da pljuju po repki..zato sto Face TV dobija prenose a ne oni.autogol je napisao/la:Svaka cast na hrabrostivedator je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
U ovom videu su popljuvani svi koji su to zasluzili Spahic,Dzeko,Susic i Savez.
Boli me ona stvar ko je u pravu,ko nece da mojoj reprezentaciji da 100% svojih mogucnosti,nek ide odakle je dosao
BRAVO!autogol je napisao/la:Svaka cast na hrabrostivedator je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
U ovom videu su popljuvani svi koji su to zasluzili Spahic,Dzeko,Susic i Savez.
Boli me ona stvar ko je u pravu,ko nece da mojoj reprezentaciji da 100% svojih mogucnosti,nek ide odakle je dosao
To je sva poenta Edinu i Emiru treba **** mater,previse su umislili a Susic jadan nije kriv sto ne zna, krivi su oni koji misle da znaHase10 je napisao/la:Upravo tako! Susic bira igrace. Koji **** se mjesaju u to emir i edin? Te igrace koje su oni nabrojali nemogu nikako ama bas nikako pomoci repki da bude bolja. A safet treba shvatiti da isto tako tino-avdija-hadzic-toni nisu igraci za repke. Trazi neke mladze bolje igrace!
De majka mu stara pročitaj još jednom, dvaput, deset puta ovaj citat.Sissoko je napisao/la:U svakoj normalnoj državi selektor ima slobodu pozivanja igrača koje želi, savez je tu da mu da ostavku ako uvidi da on manipuliše izborom igrača i ne poziva najbolje.
Igrači, tj.nikakav jbeni Džeko ili Spahić nemaju šta tražit niti se mješat u selektorov posao, normalan savez bi takve istupe kaznio.
Pošto mi je selektor stavio toliki teret na leđa i preko mene komunicira sa ostalim igračima, morao je očekivati moju reakciju, moje pitanje šta se događa sa svim ostalim igračima. Nažalost u svom intervjuu on je pomenuo samo Senijada Ibričića, a ja sam spomenuo i Elvira Rahimića, Borisa Pandžu, i Zahirovića, čak i Zlatana Muslimovića, ali je on samo naveo samo Ibričića. Meni je to obaveza, jer svi ti momci sa selektorom komuniciraju preko mene i normalno je da je jedan veliki trenutak, jedan odlazak na Svjetsko prvenstvo upitnik za sve njih, jer ih trenutno nema na spisku za čak prijateljske utakmice. Normalno je da se boje i svakodnevno pitaju i nerviraju, šta se događa sa njima. Postavivši to pitanje selektoru nisam imao želju lobirati za bilo koga, ali selektoru mogu poručiti da ono što sam uvijek radio, štitio svoje kolege, ću nastaviti i ostalom to mi je obaveza kao kapitenu
Trenutno korisnika/ca: Benko123, bhfanatic14, HariTz, Normus90 i 42 gosta.