LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
da se to durantula ne sprema za dolazak u LA? 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Ocekivan poraz sinoc protiv Thunder-a krajnjim rezultatom 131-102...
Najbolji u nasim redovima su bili Meeks i Bazemore. Veceras igramo posljednju utakmicu u ovoj sedmici u San Antoniju.
Sto se tice tankiranja do kraja ce se izmedju nas i Celticsa voditi mrtva trka ko ce zauzeti tu cetvrtu poziciju...

Najbolji u nasim redovima su bili Meeks i Bazemore. Veceras igramo posljednju utakmicu u ovoj sedmici u San Antoniju.
Sto se tice tankiranja do kraja ce se izmedju nas i Celticsa voditi mrtva trka ko ce zauzeti tu cetvrtu poziciju...

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jos 50-ak povreda i stice Puyola.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Otvorio se Kobe, na presici prije par dana:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Postovanje treba zaraditi.
Bruka i sramota veceras protiv Spursa i poraz od 34 poena razlike...
Uredu je gubiti, ali svaku drugu utakmicu biti ponizen je
Jedva cekam taj 17.April i da FO onome pokusaju od trenera 2.0 konacno pokaze izlazna vrata.
Kod nas veceras najbolji je bio Pau Gasol, a jedini koji ga je pratio bio je Meeks...
Naredna utakmica je tek u Srijedu protiv istog protivnika.
Uredu je gubiti, ali svaku drugu utakmicu biti ponizen je

Kod nas veceras najbolji je bio Pau Gasol, a jedini koji ga je pratio bio je Meeks...
Naredna utakmica je tek u Srijedu protiv istog protivnika.
našim indijancima treba objasnit da je fol da izgubimo, al nije fol da izgubimo sa što većom razlikom 

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Jebga, pored svih ozljeda, svih desavanja, negativnosti koje su se izdogadjale, ispisale, mozda jednostavno ne mogu bolje u ovom momentu, ta pola tih igraca se prvi put sastanu na parketu u odredjenom momentu, a ni ne znaju sta ce raditi, realno.
...Život za Široki...
Joj jedva cekam taj 17.April kada cemu konacno biti pokazana izlazna vrata...Bryant, **** said, has “no interest” in playing for D’Antoni next season, and wants a new coach in place for the ’14-’15 season.
Mislim da ce se nasljednik odluciti izmedju Scott-a i SvG-a, mada bih ja licno najvise volio da krenu po Monty-ja Williams-a.
Danas je u javnost procurila informacija prema kojoj su Lakersi odredili favorite sto se tice narednog draft-a....
Prema tim natpisima FO Lakersa je odlucio da ce prvo pokusati uzeti Wigginsa, ukoliko to ne uspije onda ce pokusati uzeti Embiida, pa zatim Exuma, zatim Parkera te Randlea na petoj poziciji.
Meni se ovaj redosljed nikako ne svidja iz sljedecih razloga:
1. Wiggins - mislim da je prenapuhan od strane medija. Kvalitetan je igrac, ali nije to to sto se pise po medijima.
2. Embiid - novi Greg Oden i ukoliko njega uzmemo onda smo zalud gubili utakmice
3. Exum - trebao bi biti nas prvi izbor sto se drafta tice
4. Parker - ukoliko ne dobijemo Exuma onda bih ja bio zadovoljan i Parkerom
5. Randle - uzeo bih ga prije Embiida, ali nikako prije ostale trojce igraca
Prema tim natpisima FO Lakersa je odlucio da ce prvo pokusati uzeti Wigginsa, ukoliko to ne uspije onda ce pokusati uzeti Embiida, pa zatim Exuma, zatim Parkera te Randlea na petoj poziciji.
1. Wiggins - mislim da je prenapuhan od strane medija. Kvalitetan je igrac, ali nije to to sto se pise po medijima.
2. Embiid - novi Greg Oden i ukoliko njega uzmemo onda smo zalud gubili utakmice
- Slatinash_7
- Kontakt:
Embiid je moguce novi Oden,ali LAL imaju pravo da se kockaju,ipak je to najvece trziste,FA ce doci u svakom slucaju..Parker je sigurna opklada,nisam siguran da je fransizni talenat ali eto..Za Wigginsa dijelimo misljenje.Exum je svakako nepoznanica mnogima,moguce da ga ugrabite.Randle je novi Bennet i nista vise,jede djecu u NCAA,cim dodje neki senior da ga cuva kao sinoc od toga nema nista..Inace draft jako zanimljiv,prenapuhan kao i obicno,imam osjecaj da ce iskociti neki igrac druge runde i makar 4 igraca van lutrije da ce biti opasna..amerosm je napisao/la:Danas je u javnost procurila informacija prema kojoj su Lakersi odredili favorite sto se tice narednog draft-a....
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- adriano_leite
- Kontakt:
Meni mirise na to da ce onaj Gordon poluditi, lik me nenormalno podsjeca na Griffina, a predvidja mu se da bude kasni pick prve runde. Pored njega je tu i centar Cauley-Stein. Embiid tesko da ce biti novi Oden, jer kako sam negdje citao, Oden ima anomaliju, jedna noga mu je bila kraca, tj. jos uvijek je, te je vjerovatno zbog toga imao belaje sa povredama. Embiid je tek zadobio prvu ozbiljnu povredu, koja i nije toliko ozbiljna, ali sigurno ce uticati na blagi pad kada bude draft. Sumnjam da ce pasti nisko kao Sullinger. Za Lakerse bi najbolje bilo (po mom misljenju) uzeti Embiida ili Smarta, naravno ako se ne moze uzeti Wiggins. Parker me jos uvijek prepada jer me podsjeca na D. Williamsa.Slatinash_7 je napisao/la:Embiid je moguce novi Oden,ali LAL imaju pravo da se kockaju,ipak je to najvece trziste,FA ce doci u svakom slucaju..Parker je sigurna opklada,nisam siguran da je fransizni talenat ali eto..Za Wigginsa dijelimo misljenje.Exum je svakako nepoznanica mnogima,moguce da ga ugrabite.Randle je novi Bennet i nista vise,jede djecu u NCAA,cim dodje neki senior da ga cuva kao sinoc od toga nema nista..Inace draft jako zanimljiv,prenapuhan kao i obicno,imam osjecaj da ce iskociti neki igrac druge runde i makar 4 igraca van lutrije da ce biti opasna..amerosm je napisao/la:Danas je u javnost procurila informacija prema kojoj su Lakersi odredili favorite sto se tice narednog draft-a....
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
1. embiid
2. parker
3. wiggins
i apsolutno se ne slazem sa amerom - niposto ne uzeti exuma... sta ce nam? da davi loptu a da kobaja gleda? mislim da nece ici...
2. parker
3. wiggins
i apsolutno se ne slazem sa amerom - niposto ne uzeti exuma... sta ce nam? da davi loptu a da kobaja gleda? mislim da nece ici...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Mislim da bi im Embiid trebao biti cilj. Dečko je strašan fizikalac, strašan osjećaj za igru ima, a u odbrani je zvijer. Još uvijek je zelen i glup, takoreći, u nekim situacijama, kao npr. odbrana picka ili česti izleti na drugog igrača, a onda njegov lagano poentira. Međutim sa pravim sistemom, to će sve doći na svoje i osobno bih njega volio vidjeti u LA.
Tek onda Wigginsa ili Parkera, tu bi mi bilo svejedno, jer su obojica po meni kvalitetni igrači.
Tek onda Wigginsa ili Parkera, tu bi mi bilo svejedno, jer su obojica po meni kvalitetni igrači.
Nama je Željo svetinja jedina.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Pa to su prva 3 picka kako god okrenes , a Philadelphia i Milwaukee ce imati naj vece sanse za prva 4 pick-a, dok smo mi zajednu tu zajedno sa Orlandom , Bostonom, Utahom i Sacramentom u lutriji za sto bolju pozicijuKK_Bosna je napisao/la:1. embiid
2. parker
3. wiggins

phili ne treba embiid jer imao noela, milwaukeeu bi parker legao ko budali samar (i da se rijese ilyasove), tako da ima nade da embiid zavrsi kod nasKobe Bryant je napisao/la:Pa to su prva 3 picka kako god okrenes , a Philadelphia i Milwaukee ce imati naj vece sanse za prva 4 pick-a, dok smo mi zajednu tu zajedno sa Orlandom , Bostonom, Utahom i Sacramentom u lutriji za sto bolju pozicijuKK_Bosna je napisao/la:1. embiid
2. parker
3. wiggins

takodjer, odlando ima vucevica, sacramento boogiea, pa cak i utah kantera na kojem grade ekipu... tako da ni oni ne bi trebali uzeti embiida... mene je strag boston da ne bira prije nas i da ga pokupe

- IlCapitano
- Kontakt:
Čisto da pitam kad već raspravljate o draftu; može li igrač odbiti da potpiše ugovor sa klubom koji ga draftuje i ima li nekih posljedica nakon toga ako može?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Moze, Steve Francis je to uradio, draftan u tad Vancouver Grizzlies, nije htio da igra za njih, tradean u Rocketse. Nea nekih posljedica osim loseg publiciteta.IlCapitano je napisao/la:Čisto da pitam kad već raspravljate o draftu; može li igrač odbiti da potpiše ugovor sa klubom koji ga draftuje i ima li nekih posljedica nakon toga ako može?
tradean je dobrom voljom vancouvera... ljudi su imali pravo da mu uniste nba karijeru, tj da ne zaigra u njoj nekoliko godinaalemsa je napisao/la:Moze, Steve Francis je to uradio, draftan u tad Vancouver Grizzlies, nije htio da igra za njih, tradean u Rocketse. Nea nekih posljedica osim loseg publiciteta.IlCapitano je napisao/la:Čisto da pitam kad već raspravljate o draftu; može li igrač odbiti da potpiše ugovor sa klubom koji ga draftuje i ima li nekih posljedica nakon toga ako može?
Pa obicno ce odradit trade, kako bi dobili bilo sta. Nego da mu niste karijeru i ne dobiju nista.KK_Bosna je napisao/la:
tradean je dobrom voljom vancouvera... ljudi su imali pravo da mu uniste nba karijeru, tj da ne zaigra u njoj nekoliko godina
Steve im je dao do znanja i prije drafta da nece igrati za njih, ljudi ga opet draftali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.