Zuboboljalegenda reala je napisao/la:Hare sjećaš li se Doli Bel![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Zuboboljalegenda reala je napisao/la:Hare sjećaš li se Doli Bel![]()
jos da znas sliku stavitinut_shell je napisao/la:Moze se covjek malo sekati na miAdidas customiser:
Jarane, ja je vidim kod sebe a i u tvom postu. Evo ponovo sam postavio link za svaki slucaj.normalaba je napisao/la:jos da znas sliku stavitinut_shell je napisao/la:Moze se covjek malo sekati na miAdidas customiser:
Meni je nema :-\nut_shell je napisao/la:Jarane, ja je vidim kod sebe a i u tvom postu. Evo ponovo sam postavio link za svaki slucaj.normalaba je napisao/la:jos da znas sliku stavitinut_shell je napisao/la:Moze se covjek malo sekati na miAdidas customiser:
hoce li makar igraci biti licencirani kao za proslu fifa wc igru ili cu morati igrat sa beganovicem, dedzakom i pejanicem ?Pirke je napisao/la:Sad trazio kada ce izaci FIFA World Cup igrica... Izlazi za par sedmica, bez nasih dresova.Valjda ce biti update u junu.
Munibeeeee yebem ti sve!
Haha, sjecam se Edib Dzekic bio na Euro 2012. To je bilo sranje, ovo ce biti samostalna igrica kao 2010.MrShadow je napisao/la:hoce li makar igraci biti licencirani kao za proslu fifa wc igru ili cu morati igrat sa beganovicem, dedzakom i pejanicem ?Pirke je napisao/la:Sad trazio kada ce izaci FIFA World Cup igrica... Izlazi za par sedmica, bez nasih dresova.Valjda ce biti update u junu.
Munibeeeee yebem ti sve!
e jbgjestamaji je napisao/la:pregledao sam adidas dresove svih timova za SP, jeb.iga taj kroj paše samo mršavima, svi su ušiveni sa strane.
Kad nas je legea guzila cijelo vrijeme trebamo pustit ljudima na kraju nek i svrse u nas, momacki onakoBlek_Stena je napisao/la:Necemo adidas!!!! Odigrati SP u Legei i u naredne kvalifikacije uci sa adidasom. Ljudi su sa nama prosli sve, dva baraza, ušanoviće, pašaliće, razne selektore. Legea je simbol prosperiteta i uspijeha ove reprezentacije. Adidas=persona non grata u BiH!!!!
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.