Nihad Đedović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Nihad Đedović
Nihad Djedovic @NihadDjedovic Feb 3
After 6 week of injury today was my first team practice. Great to be back
After 6 week of injury today was my first team practice. Great to be back
Nihad se napokon vratio
Protiv Maccabia za sad fantastican za 12 min 10 poena -- 4/4 iz igre
Protiv Maccabia za sad fantastican za 12 min 10 poena -- 4/4 iz igre
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Steta, promasi sut za produzetak, dobro su se bili vratili, na kraju ostadose kratki.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Dobro je da je povreda iza njega... Samo neka igra 
Što je večeras igrao samo 10 minuta ?
- firefirefirely
- Kontakt:
Zato sto sam ga ja igrao overTheChief je napisao/la:Što je večeras igrao samo 10 minuta ?
- anonymousHD
- Kontakt:
Nezaustavljiv.
Kakva partija Djedovica protiv Reala ! Za sad je na 21 pts
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Nihad maestralan, tokom cijele utakmice, perfektan u finišu utakmice. Vidi se u ovoj utakmici koliko je falio ekipi Bayerna.
on i dalany kada igraju zajedno dobro niko nije nepobjediv
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Bravo majstore , vrhunska partija. Pruziti ovakvu partiju protiv ovako mocnog Reala kojem je ovo tek drugi poraz ove sezone u svim takmicenjima je veliki podvig. Samo nastaviti ovako. 
bravo nihade,bosanski paul george-u 
- el-fighter
- Kontakt:
Bravo Nihade!! Real ove sezone igra fantasticno i odigrati protiv njih ovako dobru partiju nije mala stvar.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Nihad se ugledao na Mirzu pa samo nastavio dobre partije nasih asova 
Sad ce Niho u NBA a zanjim I Juso ima da se gleda kosarka svaki dan u sitne sate!
Dečko je pobijedio Real Madrid večeras. Pred sami kraj utakmice dvije lopte je presjekao i kad je najbitnije bilo poentirao. Prvo trica pa onda lagano polaganje i tu su se oni izmakli Realu na solidnu zalihu u zadnjih 30,40 sekundi.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
-
MetanorisBack
- Kontakt:
1. nam igrac,odigrao sjajnu partiju i pobjedio najbolju ekipu na svijetu.
2. nam igrac,odigrao sjajnu partiju i pobjedio najbolju ekipu u Europi.
Sretan sam sto zivim u najboljim danima BiH kosarke,poslije onog osvajanja Eurolige od strane Bosne.
Cestitam Nihade.
Sretan sam sto zivim u najboljim danima BiH kosarke,poslije onog osvajanja Eurolige od strane Bosne.
Cestitam Nihade.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
Hajd se samobanuj svijuti.Uporedjues 2 dobre utakmice 2 nasa igraca sa najvecih uspjehom u historiji sporta ove drzave...MetanorisBack je napisao/la:1. nam igrac,odigrao sjajnu partiju i pobjedio najbolju ekipu na svijetu.
Cestitam Nihade.
-
MetanorisBack
- Kontakt:
Da ti ne kazem da si glup,dat' cu ti sansu da procitas ponovo.Pise od,i u kosarci,ako smo imali neki bolji period u historiji,slobodno ga spomeni,naravno,sto se kosarke tice.BABADZO je napisao/la:Hajd se samobanuj svijuti.Uporedjues 2 dobre utakmice 2 nasa igraca sa najvecih uspjehom u historiji sporta ove drzave...MetanorisBack je napisao/la:1. nam igrac,odigrao sjajnu partiju i pobjedio najbolju ekipu na svijetu.
Cestitam Nihade.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
da ti ne kazem da ces biti banovan ako pocnes zvati ljude glupimMetanorisBack je napisao/la:
Da ti ne kazem da si glup,dat' cu ti sansu da procitas ponovo.Pise od,i u kosarci,ako smo imali neki bolji period u historiji,slobodno ga spomeni,naravno,sto se kosarke tice.
mislim da je EP u njemackoj po meni veci uspijeh nego dobre utakmice 2 igraca, koliko dobre te partije i ti igraci bili
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.