Kako ide ovo sto se pjeva na kraju klipa ?? Dobro zvuci...fkzeljeznicarba je napisao/la:Klip:
" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tantantanana horde su pune parakrkacina je napisao/la:Kako ide ovo sto se pjeva na kraju klipa ?? Dobro zvuci...fkzeljeznicarba je napisao/la:Klip:
Tantantanana al nisu nam do koljenaaaaa
Široka ramenaaaaaaaa, muda malena
Ja te volim, volim Željo..
:Smajkikojiseestidistoovočita:
Sta mislite ima li kakve šanse da se ukine zabrana gostovanja do uzvrata?
- RobertoBaggio
- Kontakt:
I ja se nadam da bi se to moglo desiti. Ovo je ovako baš nakaradno i besmisleno.bangara je napisao/la:Sta mislite ima li kakve šanse da se ukine zabrana gostovanja do uzvrata?
FK Željezničar 1921
Citam na nekim portalima da je na tekmi bilo 8 hiljada ljudi
pa jbt ja bio u b sektoru kod stepenica sve puno,ko sardine stajali pola utakmice nisam vidio, na jugu je samo brat bratu 5 milja ljudi bilo

SLOBODA NAVIJAČIMA
bilo je 10 milja minimalnoennis je napisao/la:Citam na nekim portalima da je na tekmi bilo 8 hiljada ljudipa jbt ja bio u b sektoru kod stepenica sve puno,ko sardine stajali pola utakmice nisam vidio, na jugu je samo brat bratu 5 milja ljudi bilo
FKŽ !
-
- Kontakt:
Bila je 10-ka sigurno!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
popravite temu da mogu uć ko čovjek, da nemoram backovat stalno, imal administracija tu mogućnost?
-
- Kontakt:
Ovo već godinama nije interesantno ni na Grbavici ni na Koševu. Željovaca je iz godine u godinu sve više ovih gore sve manje i manje. Ja sam malo starija generacija i mogu konstatovati da se horde poslije rata nisu uspjele reaktivirati. Bilo je pokušaja, ali je sve definitivno propalo kad ni na Zubandan nisu uspjeli napuniti sjever.fkzeljeznicarba je napisao/la:Klip:
I oni sami su odustali od toga i krenula je promocija divova kao svojevrstan rebranding. Nažalost, ne znam šta je gluplje bilo ili famozni zagorov roman ili ova mitska bića. Žalosno, ali ko ih je.be. Padanjem režima ovo je i bilo za očekivati jer niko danas ko razmišlja svojom glavom nema danas nijedan objektivan razlog što bi navijao za njih, ali baš nijedan. Čak sam neke i pitao, niko nema odgovora. I ovo što ima dječurlije je samo inercija, ništa objektivno.
Nama samo treba bolji stadion odnosno jug sa krovom i da zaokružimo priču.
Šta reči, nego svaka čast momci.
-
- Kontakt:
bravorodom s Mejtaša je napisao/la:Ovo već godinama nije interesantno ni na Grbavici ni na Koševu. Željovaca je iz godine u godinu sve više ovih gore sve manje i manje. Ja sam malo starija generacija i mogu konstatovati da se horde poslije rata nisu uspjele reaktivirati. Bilo je pokušaja, ali je sve definitivno propalo kad ni na Zubandan nisu uspjeli napuniti sjever.fkzeljeznicarba je napisao/la:Klip:
I oni sami su odustali od toga i krenula je promocija divova kao svojevrstan rebranding. Nažalost, ne znam šta je gluplje bilo ili famozni zagorov roman ili ova mitska bića. Žalosno, ali ko ih je.be. Padanjem režima ovo je i bilo za očekivati jer niko danas ko razmišlja svojom glavom nema danas nijedan objektivan razlog što bi navijao za njih, ali baš nijedan. Čak sam neke i pitao, niko nema odgovora. I ovo što ima dječurlije je samo inercija, ništa objektivno.

-
- Kontakt:
haha kakva kolicina gluposti! HZ drzale primat sa RA u bivsoj Yugi,ova nova generacija HZ nikad bolja po mnogo cemu,al tebi kao liku koji gricka kospice na tekmi tesko je objasniti,tebi je mjerilo pun jug il sjever,a to sto tu nema npr 10 posto pravih navijaca,to je nebitno! I za tvoju info sjever smo punili vise puta,od Levskog pa nadaljerodom s Mejtaša je napisao/la:Ovo već godinama nije interesantno ni na Grbavici ni na Koševu. Željovaca je iz godine u godinu sve više ovih gore sve manje i manje. Ja sam malo starija generacija i mogu konstatovati da se horde poslije rata nisu uspjele reaktivirati. Bilo je pokušaja, ali je sve definitivno propalo kad ni na Zubandan nisu uspjeli napuniti sjever.fkzeljeznicarba je napisao/la:Klip:
Zadnja izmjena: ultrahell24, dana/u 13 mar 2014, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
Jeste li vi ozbiljni kada porediti punjenje juga na Grbavici sa punjenjem sjevera na Kosevu?
3300 vs 6500
A da ne pricam da imate samo jos jednu tribinu pored koji nije jeftina a na jug moze za petaka

A da ne pricam da imate samo jos jednu tribinu pored koji nije jeftina a na jug moze za petaka
Jug ima 3300 stolica , a minimalno 1000-2000 se nagura u kanal i sa strana.Armala je napisao/la:Jeste li vi ozbiljni kada porediti punjenje juga na Grbavici sa punjenjem sjevera na Kosevu?3300 vs 6500
Jedino smo mi u stanju da napunimo stadion na kojem ste vi podstanari,to je covjek izmedju ostalog htio da kazeArmala je napisao/la:Jeste li vi ozbiljni kada porediti punjenje juga na Grbavici sa punjenjem sjevera na Kosevu?3300 vs 6500

SLOBODA NAVIJAČIMA
Cuda se jednom dogadjaju.ennis je napisao/la:Jedino smo mi u stanju da napunimo stadion na kojem ste vi podstanari,to je covjek izmedju ostalog htio da kazeArmala je napisao/la:Jeste li vi ozbiljni kada porediti punjenje juga na Grbavici sa punjenjem sjevera na Kosevu?3300 vs 6500
Poenta svega jeste, sto imate moze se reci dvije tribine u opticaju i pofinu razliku cijenama karata i ljudi izabiraju jeftinije,logicno
A koja je to pofina razlika u cijenama? I nije samo u broju navijaca, veci broj poznatih licnost, raznih profesija, ljudi koji nesto znace u nasem gradu, u BIH, a i sire, uglavnom su Željovci, osim ako ne računaš da je Benjamin Isovic svjetski poznat...Armala je napisao/la:Cuda se jednom dogadjaju.ennis je napisao/la:Jedino smo mi u stanju da napunimo stadion na kojem ste vi podstanari,to je covjek izmedju ostalog htio da kazeArmala je napisao/la:Jeste li vi ozbiljni kada porediti punjenje juga na Grbavici sa punjenjem sjevera na Kosevu?3300 vs 6500
Poenta svega jeste, sto imate moze se reci dvije tribine u opticaju i pofinu razliku cijenama karata i ljudi izabiraju jeftinije,logicno

Jug 5 , Sjever 10, Zapad 20, na to mislim.
Necemo o broju navijaca u sitne sate
Necemo o broju navijaca u sitne sate

eto necemo porediti Jug na Grbavici nego jug na Koševu koji prima za 500 manje od sjevera na Koševu, i mi taj jug u zadnje 3-4 godine uvijek, ali bas uvijek napunimo, a vi svoj sjever niste u stanju jednom u 5 godina napunitArmala je napisao/la:Jeste li vi ozbiljni kada porediti punjenje juga na Grbavici sa punjenjem sjevera na Kosevu?3300 vs 6500
FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: antibot, BarbareZeljin, doncarlo i 59 gostiju.