FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 01 feb 2010, 15:25

Stole iz Bora je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Prespor ce nam napad biti...zaboravio skroz da je stana povrijedjen, i da je samo mogao u teretanu...jel se oporavio on zna li iko?
J.bes ga, bit ce jedan brz (Daka) i jedan spor ali iskusan (Alen) .. ;)
Iz uprave su htjeli da se rijese Lazara ali je Amar odlucno stao na njegovu stranu i rekao da ce biti jedan od najkorisnih igraca ne proljece i da ce imati puno vecu minutazu i vjerujem da nece odustati od svojih zamisli, u svakom slucaju je dobro imati spremnog Daku ne treba zaboraviti ni Bajru koji ce sigurno dobiti svoju sansu, kao sto rekoh imaju pripreme i probne utakmice to je poligon za dokazivanje.Ne mislim da ce napad biti prespor ako vezni red odradi svoj dio posla kako treba a i tu imamo mogucnost izbora, samo da nas povrjede zaobidju.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 01 feb 2010, 15:38

Ne znam raja, ali meni se čini da od Šehe nikad golman neće biti. On meni ne liči na golmana i tačka. Ima li igdje u svijetu golman 'nakvih gabarita, a da na nešta liči. Nešto ne mogu da se sjetim. Nema lohotnjaka među golmanima. Hasagić je isto tipa lohotnjak zato i ne ćudi da je više bio povrijeđen u karijeri nego što je branio. Međutim, kad se malo izvrti film, mi od Ćobe nismo ni imali nekog golmana. Imali smo vrhunskih igraća na svim pozicijama, ali golmana samo reda radi da ima ko braniti. To što je naše dijete, zalibo me. Imam i ja dijete, ali mu nikad ne bih dao da brani u Želji. Suviše mi je stalo do Želje da bi nas pa i rođeno dijete ukopavalo. To je moje mišljenje pa kud puklo da puklo.
Evo jedna stara za mladunčeta Junuza: "Kad ja pođ'o na Koševo stadion, ja povedoh svoga bika, svoga bika Milaka."
Bojim se samo da mladunče ni ne zna ko je bio Nihad Milak.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

theM87
Kontakt:

Post Postao/la theM87 » 01 feb 2010, 15:51

ako bekrija i serdarevic proigraju extra ce nam bit ekipa, reko je amar od njih dvojice ocekuje 15-20% minimalno vise neg sto su pokazali, po meni ako sta serdarevic zna mora pokazat 50% bolju igru
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 01 feb 2010, 15:54

Nema on pojma ko je Milak :mrgreen: ...
Sehi fali i srce osim ovih gabarita sto si pomenuo...golman bez srca ne moze biti dobar golman,ali eto,neka ga,nemam ja nista protiv njega,mada sam definitivno za to da imamo nekog dobrog golmana uz njega...hoce li se Seha uspjeti razviti u nesto sto se zove golman,ne znam,jer je imao tri sezone kontinuiranog branjenja,a nisam vidio nekog napretka...volio bih da grijesim i da on zatvori usta svima nama...mada sumnjam
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 feb 2010, 15:56

Dodas mu 5-10 kila i on je prototip...
Sjeti se peruzzia, burence a dobar...eno nurkovic ( :mrgreen: ) covjek kad ga vidi za real potpisuje odma, a lopte koje ga pogode ulaze u gol...vise leman kameni to su na primjer golmani koji su u klubovima gdje milione uzimaju (pogotovo leman), garantujem da seha nece za zivota napraviti onoliko sranja kao sto jedan od njih u sezoni napravi...
Svaki izlaz igraca na golmana 1na1 je greska odbrane, a Seha od 5 takvih 4 odbrani...
Sehi treba naci trenera da izlijece, a ne guso...guso koji nije haman izasao iz peterca...

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

theM87
Kontakt:

Post Postao/la theM87 » 01 feb 2010, 15:57

zna li iko kad ce stranice .ba, .com da prorade neamo zvanicnu stranicu od proslog amarovog mandata
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 feb 2010, 16:20

theM87 je napisao/la:zna li iko kad ce stranice .ba, .com da prorade neamo zvanicnu stranicu od proslog amarovog mandata
Imacemo zvanicnu stranicu kluba ljudi rade na tome sabur :D

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 01 feb 2010, 16:23

Seyo_TM je napisao/la:Dodas mu 5-10 kila i on je prototip...
Sjeti se peruzzia, burence a dobar...eno nurkovic ( :mrgreen: ) covjek kad ga vidi za real potpisuje odma, a lopte koje ga pogode ulaze u gol...vise leman kameni to su na primjer golmani koji su u klubovima gdje milione uzimaju (pogotovo leman), garantujem da seha nece za zivota napraviti onoliko sranja kao sto jedan od njih u sezoni napravi...
Svaki izlaz igraca na golmana 1na1 je greska odbrane, a Seha od 5 takvih 4 odbrani...
Sehi treba naci trenera da izlijece, a ne guso...guso koji nije haman izasao iz peterca...

Haha, Guso gigant, a Seha, njemu treba malo vremena, bolji trener ko sto si rekao, i konkurencija, ali evo izgleda da je dobio u ovom golmanu iz Hajduka (vazda zaboravim ime :mrgreen: ) ugl bit ce sve cool aBd, a Guso moze braniti protiv ekpia tipa Rudar, Bosna itd itd :D :D
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 01 feb 2010, 16:24

ja cuo sredinom februara krece zvanicna stranica ;)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 feb 2010, 16:26

rexxxoNa_ je napisao/la: Haha, Guso gigant, a Seha, njemu treba malo vremena, bolji trener ko sto si rekao, i konkurencija, ali evo izgleda da je dobio u ovom golmanu iz Hajduka (vazda zaboravim ime :mrgreen: ) ugl bit ce sve cool aBd, a Guso moze braniti protiv ekpia tipa Rudar, Bosna itd itd :D :D
Radosevic
A sto se mene tice Guso moze branit, al treskavicu, otes, zuc i tako to...

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 01 feb 2010, 16:30

sta je ba sa Mirom Kružikom???'
on je meni legenda, najdrazi Zeljin golman!!! 8-)
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 feb 2010, 16:31

Željoman je napisao/la:sta je ba sa Mirom Kružikom???'
MUP-ovac :D

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 01 feb 2010, 16:34

pile87 je napisao/la:
ja znam znam, pa jel napustio karijeru
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 feb 2010, 16:51

Željoman je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Pa davno

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 01 feb 2010, 16:52

Željoman je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Jeste,davno je zavrsio karijeru,jos tada kada je napustio Zelju...i meni je bio izuzetno drag golman,ali kao sto kaze camac i njemu je falilo gabarita :mrgreen: ...ali on je imao srce...za njega znam da je bio u mladjim kategorijama prije rata golman za kojeg su govorili da ce biti veliki golman...ostao je visinom mali :mrgreen: ,ali srcem veliki,nikada nije trazio nista posebno,on je zelju volio i za zelju je igrao srcem...bio je u pionirskoj reprezentaciji jugoslavije,kao i cica mulaosmanovic ako se dobro sjecam...zvuci smjesno,ali i cica mulaosmanovic je imao ogroman potencijal,i igrao je na mjestu tadasnjeg libera,gdje je stvarno bio kralj te pozicije,ukinulo se mjesto,ni cica se vise nije mogao snaci...tu je bio i ognjen koroman,velika tadasnja nada,ali o njemu sada mogu govoriti samo lose :mrgreen: ,tako da o njemu necu...miro kruzik je jednostavno bio primjer ponasanja i treniranja,a na utakmicama je imao sve elemente koji su trebali,ali ostao je nizak i nije uspio napraviti znacajniju karijeru osim u zelji,pa je sa diplomom na fakultetu,otisao da radi i sada je neki inspektor valjda,pitaj boga :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 01 feb 2010, 17:35

Miro mačka :mrgreen:

Kad smo već kod golmana i priče o Šehi. Šeha nema trenera jer ga trenira lik od kojeg je već sada bolji, Gušo. Ako je Gušo branio za reprezentaciju , može i Šeha u Želji. Pored (ne)trenera kojeg ima(Jasin fazon) :mrgreen: tzv. navijači bi morali malo da smanje doživljaj. Samo retard svoje vrste može da žviždi svom golmanu dok ti ekipa vodi 3:1. Takvi mongolodi ne pomažu Želji nego liječe svoje komplekse na utakmicama. Kad Željo ne forsira svoju djecu, onda se pitaju što ih ne forsiramo kada ih forsiramo onda im j.ebu familiju.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 feb 2010, 17:37

nikad_izvini je napisao/la:Miro mačka :mrgreen:

Kad smo već kod golmana i priče o Šehi. Šeha nema trenera jer ga trenira lik od kojeg je već sada bolji, Gušo. Ako je Gušo branio za reprezentaciju , može i Šeha u Želji. Pored (ne)trenera kojeg ima(Jasin fazon) :mrgreen: tzv. navijači bi morali malo da smanje doživljaj. Samo retard svoje vrste može da žviždi svom golmanu dok ti ekipa vodi 3:1. Takvi mongolodi ne pomažu Želji nego liječe svoje komplekse na utakmicama. Kad Željo ne forsira svoju djecu, onda se pitaju što ih ne forsiramo kada ih forsiramo onda im j.ebu familiju.
Ja sam vidio da mu je cijeli jug zvizdao onda smo mi sa sjevera male mace :D Nikom ne psujemo :D

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 01 feb 2010, 17:39

Nije baš cijeli Jug, al pola minimum :roll: Ali do Leotara mu je Sjerver žviždao, Jug nije.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 01 feb 2010, 18:01

Kome se ne svidja Šeha , kao golman , neka ode kod Amara i sebe predlozi , sta znate mozda cak odluci i da vas pogleda...

a sa Gušom malo lakse ima on familije ovdje :D :D :D

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 01 feb 2010, 18:02

Znal ko kolko je zavrsena tekma vs Pule ?

I kada Jug zazvizdi onda je situacija zesce zaebana :D :D :D
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, avalPacidoroP, dark44, Kajkutenjoyer i 39 gostiju.